pecka drz se![]()
dynda odbudes si to naraz a bude dobre..
Taková ministižnost.
Měla jsem tento týden mít doma jen dvě děti, taková pohodička, klid, ale nepočítala jsem s tím, že to budou dvě nemocné děti. Taky střevní chřipka.
continuity jasné, hneď som im odpísala, aj na servis.
Ešte raz všetkým ďakujem ![]()
letfenixa Neoprávněný, když máte prodlouženou záruku
?
Renusatko Jak je? U mě o cca o 80% lepší oproti nedělnímu stavu. Tak snad zítra už pohoda.
pecka to je mi lito... ![]()
letfenixa My máme prodlouženou záruku u spotřebičů jen na motor. Což jsem pochopila, že se jentak neroze.ere,. A vždycky to odskacou různá čerpadla a těsnění a čusbus....
Renusatko Jak je? U mě o cca o 80% lepší oproti nedělnímu stavu. Tak snad zítra už pohoda.
Už dnes chodím, obuju botu, jen mi dělá problém delší doba na nohou. Zítra už to snad bude dobré. Nechápu, že to tentokrát tak strašně bolelo, asi blbé místo.
Už dnes chodím, obuju botu, jen mi dělá problém delší doba na nohou. Zítra už to snad bude dobré. Nechápu, že to tentokrát tak strašně bolelo, asi blbé místo.
Karja Přesně tak. To se nám teď stalo u pračky. Odešla řídící jednotka a už se nevyrábí. Zjistila jsem, že máme taky prodlouženou záruku jen na motor. Mají to mazaně zařízené.
Renusatko My máme pračku za 15 tisíc, za poslední rok jsem zaplatila tři a půl tisíce, za ruzny blbosti. Naposledy, naposledy. Předtím jsme měli úplně nejlevnější Indesit snad za pět tisíc a tu jsme poslali dál a drží už 7 let, to naštve:-D
Díky za tip, probiotika si sypu z tobolek. Ten Tasectan je rozpustný, že? To by mohlo fungovat.
Já mám pocit, že kdo ji letos v létě neměl, jako by nebyl. Klidně bych byla výjimkou, ale není mi přáno.
Tlapkam, já zatím odolávám.
Ale protože máme brzy setkání kamarádů po několika letech a já mám obstarávát jídlo, ocekavam, že to přijde ![]()
U nás se to šířilo s cca třídenními rozestupy. Já si budu muset příště dávat větší pozor, umí mě to hrozně sejmout. Když měl syn kdysi rotaviry, tak to manžel asi přepil, což by byla taky cesta ![]()
Jo, tak tohle vůbec neumím. To bude tím, že jsem na Moravu jenom přesazená, tady se všechno léčí slivovici a to mi vůbec nesedí. Zkoušelas to?
Já to právě prošvihla. Tenkrát to bylo tak, že jeden den blinkalo dítě, druhý den byl muž hrozně popít, třetí den jsem začala zvracet já. Asi čím dřív, tím líp.
Takze u vás i se zvracením? Jo, tak to jsem ráda, že máme tu Basic verzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.