Stěžovací vlákno
711990 mají flosny, řečeno ploutvicky. Bez nich to nedrží směr.
continuity ja sem si to musela najit, vubec jsem si toho nikdy nevsimla![]()
jsem dneska zjistila, že v rámci započetí další etapy rekonstrukce ulice zrušili veškeré autobusové zastávky v rozumně dochozí vzdálenosti a objezdná trasa při jízdě autem ze Zličína vede přes Chrášťany, Břve a Sobín...![]()
![]()
![]()
SunEclipse no ty vole..
to musel vymyslet někdo moc chytrý ![]()
Dadoo to je dáno topologií..ta silnice je tady jediná. A když je zavřená, není v blízkém okolí žádná náhradní.
SunEclipse ale tam jsou moc pěkný rybníky, jsme tam jezdili plavit psa ![]()
Jo, může si příště SunEclipse vzít s sebou morčata a vyplavit je taky! ![]()
Dovolená se zatím vyvíjí "slibně". Včera měli teplotu kluci, dneska tři členové výpravy bojují se zažívacími problémy![]()
Evaeva jé, to je jako naše dovolená ![]()
Evaeva taky tak, dcera měla teplotu minulý týden, syn zvracel, tak jsem myslela, že to máme odbytý a dneska se malej zase vzbudil s horečkou
A to jsme měli samozřejmě spoustu plánů...
My kvuli strevnim chripkam zrusili hromadnou oslavu narozenin ctyr lidi. Dostal to jeden, ze prej uz mu do nedele urcite bude dobre. Tak jsem rikala, ze to urcite postupne chytnou i dalsi a taky ze jo.
Pinot Noir no my máme letos s nemocí všechny. Nejlíp nakonec vychází ta první, to dostal syn šestou nemoc až v den odjezdu. Na druhé už jedno zvracení a rýma proběhly a teď ta třetí
Zatím to vypadá, že zítra na výlet vyrazí akorát moje děti a moje rodiče.
Hele ale 180 jezdí furt po normální trase... teda vlastně jezdila co jsem se tamtudy naposled vracela z letiště, před týdnem...
barbucha ano, to je přesně jak říkáš, jezdila. Od včera do konce srpna nejezdí. Jak zatočí do ulice Na Radosti, tak jede rovně až k Bílému Beránku, odtud se vrací na konečnou tramvaje, objede to tam a zas jede zpátky...takže teď na Blatinách a Slánské zastavuje v obou směrech.
Sťažujem sa na muža, ktorý si niektoré veci súvisiace s prerábkou bytu a sťahovaním sa späť domov nechal na poslednú chvíľu. Mal zariadiť žalúzie na okná, výmenu radiátorov, napojenie internetu a prenos vecí späť do bytu. Vo výsledku výmena radiátorov dopadla tak, že máme v dvoch izbách iné radiátory ako som chcela, čo komplikuje situáciu s nábytkom v kúpeľni, lebo sa mi tam kvôli tomu nevojde skrinka pod umývadlo. Žalúzie na okná nemáme, pretože volal susedovi, ktorý to robí a býva o dva domy vedľa, včera a ten je na dovolenke. Byt máme slnečný, slnko nám doň svieti doslova od rána do večera a bez žalúzii v ňom máme krásnu saunu. Kvôli internetu ešte ani nevolal, lebo veď minule prišli za deň...A so sťahovaním to dopadlo tak, že mu odriekli všetci kamaráti a rodina, ktorým chodil pomáhať na stavby. Prisľúbil sa jeden kamarát, s ktorým nemajú šancu to stihnúť ani za týždeň, pretože robieva do večera. Takže vo finále dnes zháňam sťahovákov na piatok, obvolávam firmy na montáž žalúzií a zrejme idem riešiť aj ten internet...A keď som sa opýtala, prečo to všetko neriešil skôr, tak na mňa ešte vyletel. Tak som vyletela aj ja, ako tehotná a bývajúca u svokry na to mám v deň takto podarených narodenín nárok...
DrowRanger Chudáčku. Ještě pořád máme ten velkej pultovej mrazák, který mrazí non-stop na -50°C v tomhle stavu přece nebudeš kopat jámu. A všechno nejlepší!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články