Kokoska ja bych jim tak prala poradny dest,ale predpoved neni vubec dobra.
Stěžovací vlákno
Dalia Strašně držím palce
- tobě i kamarádce!
Všetkým ďakujem za podporu ![]()
Dalia obom Vám veľmi držím palce.
Zarinya to pocasi tomu urcite hodne pomaha, vsechno musi byt vyschle na troud. Ja se ti nedivim, ze o tom i nerada ctes, na ta spaleniste je osklivy pohled i pro turistu, natoz kdyz mas k tomu kraji osobni vztah.
Dalia moc držím palce ![]()
Hanka H pecka continuity Děkuji moc. ![]()
Tak už aj my máme tornádo
....našťastie menšie a bez obetí...
Dalia držím palce!
Dalia Myslím na tebe![]()
Dalia držím palce![]()
slniecko čítala som včera, až mi zatrnulo. ale našťastie len malé. Celkovo je to počasie tento rok pěkně vymknuté z normálu.
slniecko vcera vecer jsme jeli z BA, zrovna to hlasili a v dalce bylo videt nejaky vir, svetlo, mozna dym. Dcery dostaly hrozny hysak, protoze to vypadalo jako tornado.
Děti mi nějak pomačkaly hodinky a teď každou hodinu pípají
a já nevím jak to zrušit. Padl návrh dávat je na moc do ledničky, všude jinde je v noci uslyšíme
A ještě jedna, půjčila jsem si paddleboard a chyběla mu prostřední ploutev, pořád se točil, za hodinu jsem nedojela ani na konec rybníka.
JankaM paddleboardy maj ploutve??? tyjo to mi asi uniklo![]()
Držím palce jí i tobě, budu na tebe myslet. ![]()
Ellen Děkuji ![]()
Dalia nedovedu si představit přijímat takové zprávy... teda píšu to, jako bych si uměla představit cokoliv z toho. Tak jen- že ukrutně moc držím palce a přeju to nejlepší ![]()
marieu Děkuji.
Já se zatím, zdá se, držím. Ale když jsem se to o kamarádce dozvěděla, samozřejmě mě to rozhodilo.
Dalia No tak to je jasný, že tě to vzalo. Já s nikým s podobnou diagnozou nekamarádím, taky jsem tam byla snad jediná pod 70 let, ale naprosto chápu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články