Kohout děkuje. A drží palce, ve všem.
Stěžovací vlákno
Tohle,ale bude zrejme to klicove.Tezko se asi prestanu kamaradit jen z duvodu vztahu (i kdyz nekdy to vysumi samo,treba jen z duvodu casoveho)
Ale nove vztahy byste navazovala a pak prisla domu,ze mate noveho kamarada?
To si trochu neumim predstavit.:-)
Ano, navazuji nové vztahy a vídám se s nimi. Třeba kolega, se kterým jsem sdílela kancelář na doktorském studiu, se stal dobrým kamarádem. Po studiu se odstěhoval, ale když má cestu do Brna, tak se ozve a zajdeme na oběd/kafe/pivo. A poznala jsem ho až po několika letech, co jsem chodila se svým přítelem.
tak ja kdybych cekala s uklidem nez budeme doma spolecne, tak nam ten barak docista spadne na hlavu. ve stredu v noci jsem (sama) odstrojila stromecek, aby muj muz mohl ve stvrtek s detma v zubarce a vymenit lyzaky za vetsi a vsichni se sesli o vikendu na chalupe na horach.
pro ilustraci: muze jsem dele nez 10 minut mezi dverma videla naposled v utery vecer na bazenu a uvidim zas ho zitra vecer, jestli panbu da. ale prave jsem domluvila s jeho kamaradkou, kterou na ty hory veze (on ridi). fakt si myslim, ze ja kazda rodina jina a neda se to takto zobecnit. a pokud to obema vyhovuje, neda se nic nemitat.
ja nic nenamitam:-) akurat se teda ani na ten vikend nesejdete? to uz by mi osobne vadilo. u vas doma jak je libo;-)
ps: ten výčet tvých denních činností mě vždycky úplně vyčerpá;-)) mně by to vystačilo tak na týden, takovýmhle tempem bych se sesypala nejpozději po měsíci ale spíš dřív. tak máte asi možná štěstí, že jste se sešli takoví dva a taky že děti to zvládají. s dcerou se dalo taky podnikat ledasco, ale mazánek jak neměl svůj klid okamžitě omarodil
A taká kamarátka sa ti tiež "líbí"?
já jsem teda spíš na chlapy:-) ale kdysi jsem měla kolegyni a z té se mi vážně podlamovala kolena. byla jsem z toho dost nesvá a měla jsem obavu, že vznikne nějaká trapná situace. stát se to dnes nevím jak bych se zachovala, možná bych se skamarádila, muž by byl nadšený;-)
dzizisketa já tím nějak nežiju, ale zatím asi teda jo. i když jsem si myslela že ne.. tak nakonec to tak vždycky bylo. no on ten čas už pomalu končí, pro mě:-)
![]()
no a s chlapmi je to podobné, keď sa mi z niekoho podlamujú kolená, nebudem to predsa škrabať, nie?
to právě asi jak kdo:-) já jsem vážně dost naivní, spíš co kolem sebe vidím, tak si zřejmě dost lidí řekne: super!
tak tento vikend se sejdeme v sobotu vecer, jestli pujdu do sebe a zitra tu streku absolvuji. ale uz jsem to slibila, tak asi jo. pristi vikend milacek dela a ten dalsi jde na panskou jizdu. pak jsou jarnaky a pak zas dela. dal uz nevidim...az velikonoce jsou jasne.
ted mne v praci vyhodili zednici, takze to zalomim a pujdu si koupit neco hezkeho na sebe, jak mi doporucil pan tvorstva a tomu se neodporuje ze
.
Musím si postěžovat, než mě to přejde. Já jsem docela fanoušek Mango outletu a koupila jsem tam už hromadu pěkného oblečení za pár korun. ALE to, co mi přišlo tentokrát....ani nevím, co na to říct. Samé průhledné cosi, co jsem si bála i vyzkoušet, aby se to nepotrhalo, dva pseudosvetry jsem při zkoušení vytáhla do širokého beztvarého vaku jen natažením ruky do rukávu, děs. Nechávám si troje svetrošaty, které drží tvar a za těch 250 kč je to odpovídající cena, ale zbytek jde zpátky. Příště musím být menší škrt a nekupovat ty nejlevnější kusy, protože to fakt není k ničemu.
No nic, jdu znova hledat eshop s pěkným svetrem, který zahřeje a drží tvar.
ty jo, asi mám kliku, ale já jsem si tam teď před vánocema objednala tři svetry a všechny jsou strašně příjemný, akorát na ten nejpříjemnější se strašně chytaj psí chlupy, ale nosím ho furt (třeba teď :-D )
Já právě mangooutlet taky dost oblibuju, mám odtamtud většinu současnýho oblečení.
Mně teda takhle došly minule strašný hadry z háemka, bílý tričko řidký tak, že se hodí akorát na spaní atd. Jinak kdyby někoho zajímalo, tak v eshopu HM maj dneska 13% slevy, ale koupila jsem si jenom nějaký punčocháče, ponožky, ozdoby na stromeček a polštářek s medvědem :-D
Tak o těch 13% víme, že už jsem tam zas očumovala ten vybranej oversized svetr, ale řekla jsem si že prostě ne
(takže si ho pak ve vší tichosti koupim za plnou cenu
)
No já tam třeba pravidelně kupuju kalhoty, protože mi sedí bez úprav, všude jinde musím krátit nohavice. Ale teď jsem se fakt sekla. Můžu se zeptat, které svetry jsi vybrala? já myslím, že je dost moje chyba, protože jsem hrozný škudlil. Nejraděj bych koupila kašmírový svetr za 5 kč a k tomu dva zdarma. Takže když koukám na outlet stránku, hledám tam mezi těmi skvosty za 149 kč a 249 kč a pak holt není divu, že to tak dopadne. Jak je to za 500 kč, tak už se ošívám a přijde mi to drahý (protože přece jsou tam ty poklady za 149 kč a určitě maj aspoň 30 % vlny, že jo).
haha ![]()
no já se tam taky koukala kvůli němu, ale nakonec jsem usoudila, že by mi byl fakt asi ke kotníkům, takže taky radši ne :-D
No dlouhej zas tak není, ale celkově velkej, zkoušela jsem o číslo nenší a i tak byl hodně over..a dlouhý rukávy, ty se mi ale líbily ohrnutý. Já bych pro něj užití měla, ale drobet váhám ohledně tý výdrže..
Myslíte svetr 's příchutí vlny'?
Já si v mango outletu jednou koupila super kabát, lehkej, tenkej, celou minulou 'zimu' jsem ho nosila, ale pak mi taky přišel svetr - z toho igelitovýho obalu jsem vytáhla takovou zmuchlanou dělovou kouli, jako kdyby ho tam někdo napěchoval vzteky
Děsný
ten muj nejoblíbenější je tenhle a ten už bohužel nemaj, stál 600 teda

pak tenhle tmavě modrej, ten jsem teda kupovala taky ještě za 600 a tenhle šedivej ještě za 250 (koukám do mejlu),takový fakt strašně příjemný nositelný základní věci to jsou, s kvalitou jsem spokojená, i když ten první černej fakt asi nevydrží nějak extra dlouho, protože ho tahám úplně pořád.
no já ty over věci bohužel fakt nosit nemůžu, vypadám v tom, že je mi to velký fakt omylem, tak už mě to tak nemrzí!
No já jen některý, a tenhle je hodně over ![]()
No to máte za to, že nejste hamižná. Pěkně nakoupíte, máte co nosit. Né jak někteří křečci, hamty hamty, honem svetr za stovku a pak mám leda h.... houby.
Ano, dělovou kouli jsem obdržela taky, to zas ale bylo v létě. Strašně jsem chtěla využít mega slev všech těch tílek a šatiček, trička za 49 kč, no už jsem viděla svoji ubohou skříň, jak přetéká tou poslední španělskou módou. A obdržela jsem několik trik "takjakonalítačkudobrý" a tílko s dírou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.