Hezký teda. No někdy je prostě důvod, proč jsou ty věci ve slevě :)
Stěžovací vlákno
A už vidím hezký svetr v Lindexu (jistěže ve slevě), nepoučitelná..
Ale tam teda nemám žádnou zkušenost, tak si to ještě rozmyslím.
Koukám na ten mango-outlet a nevím, co si mám představit pod pojmem "svetr z vlny a úpletu".
A asi bych sem neměla chodit, protože jsem se svetrama na tuhle zimu zaopatřila víc než dobře. A stejně pořád nejvíc tahám ten z tchiba a kousavej šedivák, co sem dávala nellielovett . A stejně mi to nedá a pořád po něčem koukám.
No lindex si někdo chválí, mně to tam nějak nesedí. Tak doporučuju nejdřív vyzkoušet, jestli to de.
Tak děkuji, ale není to nutné. Možná bude lepší ten věk tutlat. Možná se rozhodnu přispívat s nějakým ohozem a nerada bych budila lítost. Takhle mně napíšete je to blbý a já se třeba příště zlepším.![]()
![]()
trochu zabavy jsem potrebovala,
zjistila jsem, ze pripoj, kterym bych se mela zitra dostat do te diry kam jedu neceka a je tam 6 minut na prestup. to nemuzu stihnout. pak jede za hodinu bus, od ktereho to mam 4km pesky. asi mne picne.
vzala bych si taxi, je to 10km, ale chteji 35-70kc/km
do toho bych nešla - bych si udělala pěknej víkend sama se sebou ![]()
ha, tak vyreseno, je mi souzeno, zveze mne meho muze kamaradka.
to je teda konstelace! ![]()
vzdyt ja rikala, ze se mi kamaradi meho muze tezce vyplati.
Ale no. Ako ja vek neuvádzam, lebo mi to nepríde potrebné, ale tak ľútosť?
to je presné :-D
Teda tohle mi doslova vyrazilo dech https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/426453-podpaleni-synagogy-byla-primerena-kritika-izraelske-politiky-rozhodl-nemecky-soud.html. Nejsem sice židovské víry, ale nějak tomu všemu přestávám rozumět. Můj děda byl prvorepublikový důstojník letectva a aktivně bojoval proti fašismu a celá jeho rodina na to doplatila. Jak za fašistů, tak i za komunistů. Mám z toho všeho co se teď děje v Evropě hodně nepříjemný pocit.
Pokud chtěli "obrátit pozornost ke konflitu v Gaze" jak zněla obhajoba, stačil ten sprejerský nápis, co se objevil na synagoze den před útokem. Tohle je opravdu neuvěřitelné, zvlášť když původní synagoga byla vypálená během Křišťálové noci, je to úplně hrozivě symbolické.
Otrasné.
Právě ta souvislost s Křišťálovou nocí, která jistě není náhodná, mě na tom děsí.
Nepochopitelné. Dnes mi o tom říkal muž, doufala jsem, že zas Novinky jen vymyslely bulvární titulek:-(((
Taky se mi tomu nejak nechce věřit. To by bylo chucpe jako prase.
jo, to mi taky zaskočilo.
podle washingtontimes mimochodem tentýž soud nedávno rozhodl, že chodit ve vestě "policie šaría" a umravňovat lidi na ulici je v pořádku...v německu. neporušuje to žádné zákony.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.