Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 16:36

Vůbec nevim kam to napsat, zvlášť, když se to řeší téma z jiného soudku. Ale opravdu nechápu jednu svojí bývalou spolužačku,co dělá se svým vzhledem!!Nebo spíše už jen zjevem. Dnes jsem viděla její fotky na soc. síti, musela jsem si projet i teda historii a bylo to jedno velké WTF. Umělé řasy navíc v takových těch štětinovitých trsech dotýkající se až obočí, části slepené řasenkou, obočí jak ojeté černým uhlem, rty vystínované, z vnější linii lemuje o několik odstínů tmavší konturka. Proč proč proč? Zdůrazňuji, že ta dívka je opravdu krásná, typově Tereza Kerndlová, blbá taky nikdy nebyla, líčit se (z hlediska preciznosti té úpravy) skutečně umí, tak proč se takhle objektivně sama zkurví?! Aaaa, uplně mě to bolí na duši, takový krásný obličej....

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 15:02
Reakce na Karja:

Podľa mňa je to sebavedomím a snahou zapadnúť do davu.

Tiež koľkokrát sledujem, ako výslovne šarmantné a prirodzene krásne dievčatá z okolia sa v určitom veku totálne zhovadia snahou naliať sa do tej istej "formičky".

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 15:06

No, ale idem sa sťažovať sama na seba. Neviem sa donútiť učiť sa, bola som zvyknutá učiť sa v noci, to mi doktor zatrhol (a sama cítim, že mi to nerobí dobre) a cez deň sa nie a nie sústrediť. Navrch predmet, ktorý ma výslovne nebaví, aj keď je u vyučujúceho, ktorého mám rada a veľmi nerada by som sa u neho strápnila. Všetky doteraz fungujúce motivačné prostriedky zlyhávajú, od sladkostí, cez odmeňovanie sa kuknutím na net vždy po pár stranách až po sľubovanie si väčšej odmeny po spravenej skúške.

A skúška zajtra ráno. Sakra.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 15:35
Reakce na slniecko:

na prokrastinaci a posouvání úkolů jsem jednou slyšela část přednášky připodobňující to k myšlení pravěkého člověka - nad úkoly nedumal, nepřesunoval, nezatěžoval se starostmi, nedržel v hlavě zbytečnosti - nulový stres. co bylo v tu chvíli potřeba udělat, toho se prostě chopil a udělal to. zní to teda trochu moc snadno, ale ve skutečnosti to snadný je:-) pokud nad něčím furt přemýšlíš a odsouváš to, tak si tím akorát kazíš den, lepší je to prostě rovnou udělat. případně to vyhodnotit jako nepotřebné a úplně vyškrtnout z mysli a už se tím nezabývat (to není ale tvůj případ)

Online Kokoska
34969 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 15:52

Vsadila bych se, že když se pračlověkovi fakt nechtělo brousit pazourek a dělal to strašně nerad, tak to taky přesunul na jindy - pokud teda to nové kopí opravdu nutně nepotřeboval hned teď.

Ačkoli on to možná v tom případě pustil z hlavy úplně, prostě nepotřebuju - nebrousím. 

Civilizace je otravná záležitost 

49356 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 15:55
Reakce na Kokoska:

přesně tak - nepotřebuju, nedělám nic, potřebuju - vemu pazourek a třískám do toho... uplně si to představuju... ehm akorát cože jsem to měla teďka dělat?:DDD

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 16:15

To bych zvládla....akorát že rodina potřebuje něco úplně jinýho než já 

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 16:49
Reakce na slniecko:

A proto, když to teda jde, chodím před zkouškou opakovat do takových těch malých zapadlých kaváren, kde se přes den nikdo neukáže. Za dvě hodiny se tam naučím víc než za týden doma, protože mě tam nic nerozptyluje.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 16:54
Reakce na slniecko:

učím se na zápočet z morfologie, a jsem na tom stejně jako vy ;)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 17:47
Reakce na Bowle:

Já jsem se dnes učila v čekárně u doktora a pak v čekárně, spíš teda průchoďáku, chirurgické ambulace. Správně jsem odhadla, že to bude na pár hodin, ale ideální prostředí to teda nebylo :-)).

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:21

jak mne sa chce teraz náhle opracovávať pazúrik, to by si neverila!!!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:22
Reakce na Bowle:

učím se na zápočet z morfologie, a jsem na tom stejně jako vy ;)

u mňa liturgika

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:22
Reakce na kkristýna:

A proto, když to teda jde, chodím před zkouškou opakovat do takových těch malých zapadlých kaváren, kde se přes den nikdo neukáže. Za dvě hodiny se tam naučím víc než za týden doma, protože mě tam nic nerozptyluje.

to je dobrý nápad...

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:27
Reakce na slniecko:

49356 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:38
Reakce na slniecko:

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:44
Reakce na slniecko:

Já už chodím do práce a mám to to samé. Je to hrozné, mám obrovský problém s deadliny. Přitom ve škole jsem nikdy tak zpomalená nebyla. Vůbec si neumím zorganizovat práci, dříve jsem si psala třeba nějaký časový plán, teď i odsouvám psaní toho časového plánu. Je to čím dál tím horší, věřím, že jednou tu práci do konce deadlinu ani nezačnu dělat. Ach jo. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 20:53
Reakce na Karja:

vite co, nechte to byt. ono se vzdy nejak protlucete. ja jsem ten typ, co ma vsechno vzdy nacas a kdyz nestiha, tak da predem vedet, ze to nebude. vysledkem je, ze vsichni auditori a kdyby jenom auditori, pisou conny, protoze ta to prece zaridi. i kdyz nekdo neco nedodal nacas, tak jsem jim s tim pomohla, aby to bylo (blbka jsem si myslela, ze to neumi).

tento patek jsem se definitivne rozhodla, ze s tim koncim. kolegyne mi oznamila, ze ona ma 700 neprectenych emailu, takze vsechno resi az po prvni eskalaci. snad si nemyslim, ze bude docitat tolik emailu. sef ji pritakal, ze vidis jak je v pohode. takze od patku jsem taky v pohode, vsak ono se to nepose.e a kdyz jo, tak at si to resi, ten, komu to bude vadit. mne uz ne.

49356 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 21:06
Reakce na continuity:

já kvůli tomu sice nedávám výpověď, ale tak o 25 % jsem ubrala a jsem mnohem spokojenější. přitom je to furt až moc:-)

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 21:27

ja nedavam vypoved uplne kvuli tomu, ale tak zatim tam vegetuji. ono se to nezblazni a pocitam, ze bych tam mohla sedet s nohama na stole dalsich pet let, nez si nekdo vsimne, ze je neco spatne.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 06:34
Reakce na continuity:

700 nepřečtených emailů? To bych nemohla. Moje pracovní emailová schránka nemá takovou kapacitu.  Ale uvědomila jsem si, že taky některé věci odkládáme, většinou proto, že nevím, co s tím. No nic, budu to muset nějak rozseknout.