Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 08:41

Kan Ďakujem a žiadna vražda sa konať nebude, to by obišiel príliš ľahko...

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 08:53

DrowRanger vsechno nejlepsi k narozeninam! Pripomina mi to manzela, ktery vic nez rok sliboval zavolat zahradnikovi. Pak domluvil schuzku, ze ktere vysly nejake zavery a nedeje se zase nic. A zase slibuje, ze mu to urcite pripomene. Ja uz jsem to vzdala, proste mame hnusnou zahradu, s tim se da zit. Kdyz tam ja neco udelam, jsou k tomu komentare, tak at si to zaridi po svem.

Offline Garfie
28492 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:04

DrowRanger Lopatu mám, místo na zahradě už mám vyhlídnuté dlouho. Kdyby selhal mrazák, to by asi málo trpěl. A všechno nejlepší!! :-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:22

Kokoska tiež by som sa najradšej na to vykašľala a nechala ho, nech si to rieši po svojom, ale teda ja už chcem ísť domov, do svojho. Fakt tu už dlhšie nevydržím...

Offline Catherinne
10796 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:30

DrowRanger všechno nejlepší a pevné nervy. Znám skvělou firmu na žaluzie, ale samozřejmě v Praze a já ani nevím, kde bydlíš.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:38

Catherinne to by sme mali dosť od ruky . Ono firiem je tu dosť, ale predpokladám, že do konca týždňa to expresne nestihne vyriešiť nikto. Takže sa pár týždňov poparíme v bytíku .

Offline barbucha blogger
35733 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:41
Reakce na SunEclipse:

barbucha ano, to je přesně jak říkáš, jezdila.  Od včera do konce srpna nejezdí. Jak zatočí do ulice Na Radosti, tak jede rovně až k Bílému Beránku,  odtud se vrací na konečnou tramvaje, objede to tam a zas jede zpátky...takže teď na Blatinách a Slánské zastavuje v obou směrech.

​A to mi píšeš až dneska ráno, kdy jsem místo v Motole skončila na Zličíně!

Normálně jsem nastoupila na obvyklý zastávce a obvyklým směru (předtím si přečetla že zastávky xy se rušej ale ty se mě netýkaly), a tradá... to hovado místo doleva zabočilo doprava, a už mě mělo. 

Tak pěknou třičtvrtě hoďku místo obvyklých 15 minut jsem dneska strávila na cestách... Jako vymyslel to někdo fakt hlavou, že na jedný jediný zastávce jede autobus oběma směry. Po ránu nebejvám v nejlepší duševní kondici... a hlavně na to žádná cedule neupozorňuje

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:55

DrowRanger Tak ať neni moc teplo následující dny! Snad se ti podaří někoho sehnat, držím palce. A hodně štěstí a zdraví;-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 09:57

Karja ďakujem, už sa mi ozvala jedna firma, majú na piatok voľné, ešte zisťujem  cenu u druhej a potom jednu zajednám...Takže toto by som mala hotové, idem na tie žalúzie :D 

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 10:16

DrowRanger to je jasny, ty jsi v jine situaci. Tak at to co nejdriv zvladnete!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 10:53

DrowRanger ať všechno zvládneš zařídit

A hlavně VŠECHNO NEJLEPŠÍ 

Offline SunEclipse
3478 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 11:01

barbucha to tě pánbu potrestal za to plavení morčat

Teď se obě vrhnem na RoSa , která to začala a je to teda její vina

Ale na hlavu to je, nechápu, proč v tom opačným směru ty zastávky prostě nevynechá.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 11:43

Nemecko se honosi jak tridi odpad a ted mi nevzali prosle leky v lekarne.Ze pry do smesneho odpadu.....

Samozrejme sem to nesla cestou do prace takze jsem to musela vyhodit na zastavce metra.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:22

Zarinya Třeba je to chyba jednotlivce.

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:30

A jak to vlastně se starými lékami tady? Vezmou mi je v každé lékárně a mám to mít v těch původních obalech? Mám toho hrozně moc, furt si to shranuju a už je to tak střední igelitka:-(((

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:34

Karja nedávno jsem nesla do lékárny, v obalech všechny nebyly.

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:35

Karja Tipuju spalovnu, ale ruku do ohne za to nedám.
Papírový krabičky dej klidne do separovaneho odp.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:36

Karja já už jsem několikrát sesypala staré nebo nepotřebné léky do pytlíku, v lékárně jsem řekla: "mám tu nějaké staré léky", a magistra si je vzala a řekla "Děkuju". Nijak jsem se s tím nedělala, co bylo v krabičce, šlo i s krabičkou, co ne, tak jen v tom průhledném vyloupávacím obalu, jak se tomu říká? 

Offline barbucha blogger
35733 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:37
Reakce na SunEclipse:

barbucha to tě pánbu potrestal za to plavení morčat

Hele zločin a trest, to je hned!

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 10. srpna 2021 13:38

Karja normálně to odnesl v pytli. Maximálně se tě zeptají, jestli tam nemáš jehly. 

Mohučanka u nás doma blistr