Ježíš to ne!!! Mně naskočil hned jeden kolega, co je k tomu ještě zlý a mstivý.
Stěžovací vlákno
tak stížnost jsem asi ještě nezažila. To je teda dobrý
Stejně je to legrace, jak jsou lidi různý.
Kdyby jen ve straně, to by jich nebylo tolik, pak jsou ještě něčí bratranci, švagrové, atd.
Kdyby jen bratranci a švagrové - kapitola sama pro sebe jsou některé drahé polovičky vlastníků malých a středních firem, které jsou v nich pověřeny administrativou. Schválně píšu některé.
Ale zaváhala jsem, hlupák neví, že je hlupák, že jo!![]()
Jo, určitě si to taky o mně někteří kolegové myslí , ale to nevadí
stěžuju si na pitomé a zbytečné blbosti, které vymýšlí supermarkety k nákupům jako sběratelské "edice" (viz myslím penny nebo který, který má ty květky ká a jiné zeleniny). je to neekologické mrhání prostředky.
ovšem právě to dotáhli k vrcholu možného, když jednu tu blbost pojmenovali (wait for it)...prdlina ![]()
![]()
už i tak je vkus dětí dost zkažený a naprosto nesnáším, když jim rodiče říkají, že jdou spolu do supáče a mekáče a fitka a na véču...ovšem teď jim budou ještě kupovat prdlinu a to je na mě moc.
Prdlina je oficialni nazev? To snad ne...
cože to má být?
ano, je, už jem na to viděla dvakrát reklamu. nevím, který supermarket to má v nabídce, ale je to kulaté, barevné, jako velké lentilky...
Penny market, jsou to nějaké polštáře nebo co.
![]()
![]()
![]()
Prdlina

Pusinka

Křeňák

Atď . .....
![]()
dzizisketa paktofonika to je otřesné
. Naše babičky zásobovaly děti plyšovou zeleninou z Billy. Plyšák z Číny za dvoutisícovou útratu v Bille, neberte to. Nikdo si s tím nehrál...
700 nepřečtených mailů je noční můra
já neodejdu z práce, dokud nemám všechno přečteno (neříkám hotovo). Jde to naučit a člověka pak ráno nic nezaskočí (jasné, x mailů přijde po pracovní době, ale už toho není takové kvantum).
Kolega jede v tom módu "v podstatě jenom hasím průsery" a mě to neskutečně vytáčí, protože s ním občas musím spolupracovat a kdybych neseděla metr od něj, tak to z něj prostě nedostanu. Ve chvíli, kdy jsem závislá na jeho podkladech a hoří mi termín, tak mě (i jako velkého kliďase) chytá úplně amok. Blbý je, že člověk s tím neudělá absolutně nic.
Mein Gott. Jediná normální mi přišla akce Albertu, když jeden čas dávali dětské knížky a pěkné - víla Amálka, Kosí bratři...ovšem musim uznat, že jsem tam neviděla nikoho, kdo by si tu knihu vyzvedával. Ještě nějak v normě mi taky přišly ty zmenšeniny potravin v Penny, děti si s tím docela vyhrály, nakupovaly atp. Jinak jsou to kraviny na entou!
Moc gratuluju
a skepsi stranou, prostě si to užívejte, žádné pochybnosti a katastrofické scénáře. Berte to tak, že si to jednoduše takto skvělé zasloužíte.
tych priblblych plysakov zo supermarketov vyuzivaju ludia ako hracky pre psov :D
Tak to je další skvělý bonus, prostě práce snů
.
co pres clenstvi v nejake strane, ale kdyz nekdo treba jaksi vyvda sefovske misto, tak to je taky mazec :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.