Biely kvet Skvělá zpráva! Ať se dobře zotaví.
Stěžovací vlákno
Kokoska Přeju Ti hodně síly. Vybavila se mi doba, kdy jsem se starala o dědu a o babičku. Jak se dlouho odhodlávala jít za dědou na LDN, jak nám ji vrátili po pár dnech v nemocnici nechodící, jak rezignovala, když děda zemřel. Do toho problémy v práci. Myslím, že jsem se z toho vzpamatovávala asi rok, a to jsem byla mladá. Teď to začíná znovu s rodiči.
Mirka je to smutny, to stari. Kdyz clovek vypipla deti, par let je fajn a pak zacnou tyhle starosti. A az skonci, nastane cas obihat doktory kvuli sobe.
Mirka jsem ráda, že se ti informace hodí. Mě to docela překvapilo, tak šířím dál.
Biely kvet uf, jen tak dál, syn je bojovník!
Mirka je to smutny, to stari. Kdyz clovek vypipla deti, par let je fajn a pak zacnou tyhle starosti. A az skonci, nastane cas obihat doktory kvuli sobe.
A my staré matky to budeme mít všechno současně. ![]()
Pinot Noir no jo, sendvičová generace:( Ale vy na to budete tři! Ono stejně nevíš, kdy to přijde. Klidně můžeš mít děti brzy, ale rodiče na tom budou špatně už v padesáti nebo naopak problémy přijdou až v mnohem vyšším věku.
Evaeva těžko říct, co je lepší model. Ale starat se v sedmdesáti o devadesátileté rodiče, jako musela moje máma, moc dobrá varianta není.
Pinot Noir No právě. Tyhle situace nemají dobré řešení. Musí se zapojit celá rodina, aby se to nějak zvládlo a stejně se to na všech podepíše.
Tak jedna obyčejná... zítra mi končí dovolená a na puse se mi udělal vy víte co... moc všem s mnohem vážnějšími starostmi přeji hodně sil ![]()
@Biely kvet skvelé správy!
Biely kvet skvela zprava![]()

Ke komu se odebralo léto, nechť ho prosím vrátí ![]()
Malenge my jsme ho asi zapomněli ve Znojmě ![]()
Malenge Léto je fuč, přichází podzim.![]()
Malenge tak ja mam pocit,ze tu letos zadny nebylo.![]()
ta predpoved je zoufala,no,jde to od nas k vam takze 17 tu bude uz zitra.
Biely kvet to je skvělé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články