Pinot Noir chyba, přiznej se, kdo takhle špatně balil?!?
Kora
tenhle smajlik, ne ten vysmatej, vždyť je srpen!!
Pinot Noir chyba, přiznej se, kdo takhle špatně balil?!?
Kora
tenhle smajlik, ne ten vysmatej, vždyť je srpen!!
Zarinya jen si to tam nechte, nebo to pošlete na druhou stranu na ostrovy, tam jsou zvyklí. Tohle je hnus, fakt. 17 stupňů v srpnu, ble, a ještě lejt, fakt mě to ráno naštvalo. Dneska máme odpoledne svolanou bazén party, ještě v pátek tvrdili, že bude 27 stupňů ![]()
Malenge no ja jsem vytocena na pocasi od navratu z dovoleny a 17st je tedy fakt hnus fialovej v srpnu.
Malenge mě přijde, že v srpnu se vždycky takhle ochladí, ještě bude teplo. No příští týden to vidím na nějakou kulturu.
Evaeva jestli budeš mít nějaký zajímavý tip na kulturu s dětmi, tak se prosím poděl. Poslední týden letních prázdnin na rodičovské jsem si opravdu představovala jinak ![]()
Malenge co pamatuju, zkazilo se pocasi vzdycky kdyz sly deti do skoly.
Malenge uvažuju buď o muzeu hudby, tam je výstava hudební zvěřinec nebo o tom Šalamounovi (Maxipes Fík), ale musím se podívat, co bude i pro mladšího. Nebo zemědělské muzeum.
Kokoska to je pravda. Už několik let pozoruju, jak 1.9. prší jako blázen a teploty jdou ráno na 15 stupňů. Ale my máme zimu už od půlky srpna a ani to slibované oteplení se nějak nekoná, s dneškem jsem fakt počítala. Místo toho tu sedím v teplé mikině a pod dekou, nechci ještě podzim, nechci.
Evaeva děkuji, zemědělské muzeum mám v plánu. Na tu hudbu se podívám, to jsem nevěděla.
Malenge taky se mi zima moc nehodi, potrebuju porad vetrat.
Malenge Tady je napriklad vedro a jasno![]()
Luna počkej do zítra;)
Luna to je provokace ![]()
Tady uz tejdny nespadla kapka, voda ve studni dosla, cekam na dest, jak na smilovani
Renusatko to je stejně zajímavé, taková malá zemička a přitom tak velké rozdíly. U nás přestalo pršet a teplota vylezla skoro na 21, v kombinaci s hodinou odplevelování jahod mi přestala být zima, hurá.
Renusatko Jo, uz se zatahuje.
Teplo furt.
Malenge jo, nakonec je docela teplo a dusno. A my už slíbili dětem na odpoledne nějakou hernu:(
moora sem jen o kousek severneji a tady pršelo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.