Kokoska Prosím tě, hlavně dávej pozor na sebe!!! Ať se někde nevysekáš. V tomhle stavu za volantem - únava + nervy
.
Stěžovací vlákno
Já jdu asi zítra do práce. A to jsem se začala těšit na prázdniny a ony už byly.
Ja to tento rok tiež tak vnímam.
po par dnech elektronickeho pustu jsem si dnes přečetla, co vás všechny stiha. Asi ta jedna zapalena svíčka bude malo
.
Janulik03 vzdycky mi spojeni "pekny pohreb" prislo nesmyslne, ale o babičtině pohřbu už jako dospela jsem si uvedomila, ze i to patri k zivotu a že je dobre, když je v tu chvili rodina a znami pohromadě. Určitě to tatinek tam shora sleduje, tak at je spokojený. Jak to popisuješ, tak bude. Upřimnou soustrast.
Vsem vam moc dekuju. Ta podpora a souciteni jsou az dojemne, dik.
barbucha to bych nezvladla, ma tam silenou diru, vlastne kus lytka pryc, bude nutny to cistit a drenovat, ATB kapackou... on ma co pamatuju potiz polykat prasky vetsi nez celaskon a Amoksiklav 2 cm na dylku, to uz vcera vubec nezvladl. Kdyz jsem to rozlomila, ty ostry hrany ho drazdily, malem se zadavil a cely to vykaslal. Rozdrtit a davat na lzici s cajem taky nic moc, neco stejne vyprskal, takze vubec nevim, kolik z ty posledni davky do sebe dostal.
Nemá eště ke všemu něco s krkem? Jako polknout prášek přece dospělej dokáže... no v každým případě je lepší že mu to daj kapačkou/injekcí když je na tom takhle. To je jistota.
A ty to nepřeháněj, abys v tom špitále neskončila taky, na to máš eště dost a dost času!
barbucha ja nevim, on fakt ty leky tezko polykal uz jako pomerne mladej.
Ja teda dneska funguju jak na autopilota, uz se tesim do postele. Trochu jsem si hnula se zadama, jak jsem se tatu snazila presunout, abych mu prevlekla postel, to fakt neni pro jednoho cloveka jednoduchy. Hluboce smekam pred zdravotnikama, ja si to zkusila na chvilku a je to narocny psychicky a kdyz uz se clovek prenese pres ty nehezke detaily, tak i fyzicky.
Až bude taťka doma, koukej si sehnat nějakou výpomoc. A teď mazej do postele, už je čas!
barbucha jeste chvilku, mami! ![]()
Už máš vyčištěný zuby?! Tak si vem noťas do postele, ať se trochu natáhneš, ale za deset minut ať ho vypneš!
Dobrou!!
Eště seš tady?! ![]()
barbucha nechces se venovat radsi Oliverkovi? Nojo, za chvilku pujdu, nechci nechat mamu samotnou, je ji smutno.
Kokoska Hodně sil přeji tobě i otci, hodně sil oběma
Kokoska drzim palce at se vse vcdobre obrati a davej na sebe pozor.
Tak uz to mame za sebou. Bolo to krasne aj ked spojenie pohreb a krasne je zvlastne. Hasici drzali cestnu straz video bezalo pred obradom a bolo krasne. Obrad bol dostojny pri konci hukali sireny a dostal posledny hold. Doteraz som tu mala vsetkych hosti. Teticky napiekli, jedlo bolo objednane, pekne sme pospominali decka to tu uz aj upratali a jamam pocit ze skoncilo jedno obdobie zivota. A pokusime sa pokracovat dalej, len som vsetkych poprosila aby sme sa rakto vi velkom pocte stretali castejsie a nie az pri nejakej smutnej udalosti. Vlastne som prihovor ukoncila tym ze ked zavolam aby sme sa stretli tak ocakavam kruci ze pridete a nechcem pocut vyhovorky. A nikto sa neodvazil odporovat teticky utreli slzy a ze teda ano ![]()
a vam vsetkym tymto este raz dakujem za vasu podporu
Kokoska ach moja draha
rada bysom ta podporila je to velmi tazke .
Davaj na seba pozor, nech to otec zvladne a tebe amaminke vela sil ![]()
rasaNori
ach jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články