Tak jsem teď hodinu uklízela sklenici s rajčatovou omáčkou spadlou z metru a půl na dlažbu a na kolejnice, ve kterých jezdí zrcadlové dveře skříně. Ohozená zeď, já, zrcadlo, věci v té skříni (potraviny a sportovní vybavení), police ve skříni i zespodu, kočárek, dveře, klavír... Na zemi hromada červené sračky plné střepů. A hlavně ty zasr**é kolejnice a v tom zabořené ty posuvné dveře ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir uf, tlapkam!
Hrozný program na nedělní odpoledne.
Pinot Noir taky tlapkam,tyhle nehody jsou strasny.![]()
Pinot Noir Lituju tě. To nikdy nemůže spadnout do nějakého normálního místa.
Pinot Noir kolejnice, to je děs! Lituji moc. To je za trest ![]()
Pinot Noir teda to je mi te uprimne lito, to se i blbe pere.
Pinot Noir To je teda hodně nepříjemný. Snad jen horší by byl med.
Pinot Noir No potěš!
Lituju velice, to je fakt skvělá zábava!
Celou cestu z Krkonoš do Prahy prší, já chodím v lehké péřovce už týden a těšila jsem se, že se v Praze ohřeju...naposledy bylo teplo při běhu v Olomouci, tam až moc, já teda strašně doufám, že ještě vyrazíme k tomu moři.
Teď budu tři dny v práci, mám dovolenou a budu v práci, ale pak snad...
continuity Zarinya Renusatko Malenge Kokoska černá káva Garfie Děkuji za účast! Už je to zapomenuto, tohle je spíš do radostného vlákna (nebo cvičícího? hubnoucího?), ale šla jsem pak po roce a půl poprvé zase cvičit, pilates, a bylo to boží! Sice jsem asi v dešti zničila boty, ale čert to vem, úplně mě to nabilo a doufám, že to je nový začátek pravidelné aktivity.
sem nemotorný trdlo, dávala jsem morčounovi stříkačkou lék, a povolil mi najednou píst, a místo dávky mu tam hrcl celý obsah ![]()
Hodinu jsem se snažila dovolat na veterinu, abych se ujistila, že se mu nic nestane ![]()
Včera jsem si na tebe vzpomněla - byla jsem v petcentru a měli tam postroje na morčata! Kdybys chtěla venčit ![]()
SunEclipse uf, ještě že to dobře dopadlo.
Mulen nojo, sem se bála aby chudák nedopadl jako Marylin - byl to lék na bolest. Ale prý by mu to nemělo nic udělat.
SunEclipse no uff. To nebyla pěkná akce hned po ránu.
Já jdu asi zítra do práce. A to jsem se začala těšit na prázdniny a ony už byly.![]()
Tak u nas velky spatny, tata uz je zase v nemocnici. Druhy den po propusteni mu noha zhnisala, snaha byla cistit to ambulantne, ale po dnesni kontrole (doktorka se jen nadechla a rekla Kristepane!) jel okamzite z ordinace do spitalu na chirurgii.
Kokoska to je fakt líto![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články