Stěžovací vlákno
A nam dedu prevezli z FM na JIP na fakultku v Ostrave, takze za chvili vyrazim pro babi, a vezu ji za nim do nemocnice. Pry je to nejaka svalova slabost, a vyhlidky teda nic moc. Plus by to melo byt geneticke, takze tatka a bracha pofici na testy.
Zas ale lepší, když se mu o to budou starat ve špitále, než kdybys musela ty (kdyby to nechali na laikovi).
barbucha to bych nezvladla, ma tam silenou diru, vlastne kus lytka pryc, bude nutny to cistit a drenovat, ATB kapackou... on ma co pamatuju potiz polykat prasky vetsi nez celaskon a Amoksiklav 2 cm na dylku, to uz vcera vubec nezvladl. Kdyz jsem to rozlomila, ty ostry hrany ho drazdily, malem se zadavil a cely to vykaslal. Rozdrtit a davat na lzici s cajem taky nic moc, neco stejne vyprskal, takze vubec nevim, kolik z ty posledni davky do sebe dostal.
rasaNori taky teda nic, co by si clovek vybral.
Ted tam jeste musim zajet, zapomnela jsem vzit ty leky, ktery pravidelne bere, snad cestou neusnu. Posledni 2 noci jsem spala tak 2-3 hodiny s prestavkama, jak to ted ze me trochu spadlo, jsem na srot.
Kokoska Přeju hodně sil a pevné nervy!!
Kokoska Ach jo. :-( Držím pěsti!
Kokoska Myslím na tebe, ať zvládneš, co musíš!
Kokoska Držím palce, ať to dobře dopadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články