Torrah Jaký drobnosti, však stokrát nic... Znáš to. Určitě už máš vybráno.❤️ Kotel bude v pořádku a kočka se našla. Ať už je ti dobře, ta nevolnost by stačila sama o sobě.
Stěžovací vlákno
Len díky, stokrát nic umořilo osla a já mám pocit, že ty drobnosti se teď nějak kupí. Snad už bude líp.
Kokoska Někdy to tak vypadá, že život stojí za hovno. Ale není to tak. Dokud člověk opravdu neryje držkou v zemi, všechno se dá zvladnout. Já tu svůj přiběh raději psát nebudu, nechci vám kazit večer, ale Kokosko, asi se ti to nezdá, ale bude líp. Je to jen období.
Dcera zvraci, je ji zle. Pokud ma to, co jsem mela pred tydnem, tak ji lituji.
Prekryva se ji anglictina a vytvarka v ZUS a nevim, jak to vyresit, chce oboje a v obojim je dobra
ionicera tvůj příběh si pamatuji a nic horšího není. Od tebe slova útěchy mají velkou váhu ![]()
Candance Zvol výtvarku, angličtinu může dělat i jinak, klidně online (chápu, že jí jde třeba i o kolektiv a konkrétního učitele, ale vybrat si musí). A přeju, ať je brzy v pořádku!
ionicera ja vim, uz tech obdobi v minulosti par bylo
Candance taky doporucuju vytvarku, anglictina se najde snaz jina
Garfie moora ha a ja se predbezne rozhodla opacne
Protoze ta anglictina je fakt skvela a ja se ji chystam vzit za rok dva na delsi cas pryc. Coz ona nechce slyset.
Zatim mam verzi B (vytvarna mi da jiny cas) a C (posunu ji do slabsi skupiny na AJ a pokusim se ukecat hru na kytaru na pozdeji - tam zatim cas nema). Ja vim, vypada to silene.
Nedávno jsem uvařila omáčku z pečených rajčat s provensálským kořením. Dcera mi řekla, že je to moc dobrá rajská. Dnes jsem uvařila kečup a ona mi zase řekla, že to chutná jako rajská!
Budene tedy celou zimu jíst jen rajskou. Protože jsem toho uvařila a zavařila 12 sklenic ![]()
A nestihla jsem kvůli tomu dnes jógu. Že já se na to nevyprdla!
notna Tohle by u nas ale znamenalo nejvyssi poctu! Rajska forever! ![]()
miuu Frustruje mě, že ať uvařím cokoli, je u toho rajská. Buď blbě vařím, nebo dcera má chuťově buňky úplně mimo ![]()
notna Možná jí stačí, že je to červené a je to z rajčat. ![]()
Torrah Slyšela jsem, že tu vaši trať mají výhledově uzavřít asi na rok kvůli rekonstrukci. To pak bude ticho. ![]()
Bledule Hlavně je jí to asi jedno, s čím se patlam v kuchyni a chce mít klid. Tak pochválí červenou omáčku :-)
Včera jsem poprvé vyprala pruhované triko z COSu. Normálně dle návodu a když jsem ho vytáhla z pračky, tak je z něj crop top
1100,- v prd...
LadyMary oni maj skoro všechno na 30°, žejo? no já bych jim asi poslala fotku na klientský servis...
LadyMary Už se mi to u nich stalo 2x, jednou se lněným tílkem a jednou právě s klasickým bavlněným pruhovaným...:-/ Naštěstí jsem oboje koupila ve slevě, ale i tak to naštvalo.
Tak jak jsem si postezovala, vsechno mi vyslo. ZUS i AJ. Juchu a vsechno tak, ze to pokryje pres chybejici druzinu a nebude se poflakovat nez dorazime s muzem.
Candance paráda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí