Renusatko přeju, ať už je to jenom dobrý!
Lamicka kamarádce držím palce
Lamicka drzim palce moc! Som tu pisala ako mi pred necelym rokom umrela kamaratka na rakovinu prsnika (deti 2 a 5 rokov) a v novembri ju diagnostikovali kolegovej zene (tiez mlada holka s dvomi malymi detmi). Ja velmi dufam, ze ona to da.
711990 já už se chci zeptat pár týdnů, kdeže je to kožní, kam se nemusím bát? Bylo to někde nedaleko?
Mohučanka a někam se bát musím? Já byla před pár lety v Motole, musím se znovu objednat.
Evaeva no moje máma chodila k osobě, ke které bych nešla už jen díky vyprávění. Tak jsem to myslela. Její přístup byl takový...staromódní, připomínal mi zubaře, který mě asi tak v 16 letech seřval, že řvu, než se uvolil mi milostivě píchnout injekci, a který dost přispěl k tomu, že jsem k zubaři dalších 10 let nepáchla.
Mohučanka jo tak. Mně to kožní přijde takové neškodné (žádné zásahy do těla... při vyšetření), ale když člověk natrefí na krávu...
Na kožní hodlám zajít už nějakou dobu, akorát mi ale doprčic ochořel kožař (jedinej v celým baráku) ![]()
711990 vřelé díky! Tak to už je 3. doktor, ke kterému se musím objednat. Už jsem si slíbila, že když to všechno obvolám a objednám se, koupím si pak něco pěkného.
(Aneb stěžuju si na sebe, jak jsem nemožná s tím telefonováním
)
Mohučanka no to chapu:D ja tam jen napsala a oni mi zavolali sami:) nesnasim telefonovani!
Ještě jednou všem děkuju. A pevně doufám, že v tomhle vlákně nebudu muset nadávat na zdravotnictví, protože dnešek mi přijde, jak ze říše snů, špatných. V noci, na příjmové ambulanci, pořád zavolejte za hodinu, za hodinu, za hodinu. Pokud to řeknou každému, tak jim tam zvoní telefon nepřetržitě a jsou nervní. Stačilo by, že jen řeknou, že je při vědomí, že komunikuje, došetřují ho a víc informací ráno. Zavolám ráno, volám brzy, mám zavolat v 10. Ok volám v 10, sestra mně seřve, že se na informace volá ve 14. Chápu, když tam někdo leží týden, ale ne, když přes 13 hodin nevím, co se stalo. Pak doktorovi vnucuju informace o zdravotním stavu a on nic nechce. Večer druhej říká bráchovi, že mám zavolat tomu prvnímu, protože nemají informace
.
Renusatko tlapkám moc
, ale tak nějak normálka bohužel. Máme teď zkušenosti na rozdávání a ta komunikace s příbuznými i pacientem je opravdu příšerná.
Jediné štěstí, že to většinou nemá žádnou relevanci ke kvalitě péče.
MP Meri to těhotenství, jak do toho pošle pigment, je dost desivy, mne jedno taky odstranovali v minulým těhotenství asi měsíc před porodem a druhy asi po roce
Renusatko to je sila :-(
Renusatko Soucítím strašně moc.
continuity Já jsem nějak asi zvyklá teď z toho Žluťáku, že všechno funguje, všichni si zavolají, řeknou si informace mezi sebou. Do toho nemůžu říct jedinou pidistížnost na personál. Vždycky všichni příjemní, milí, kolikrát vyřeší věci, které by úplně nemuseli. Kamkoliv zavolám, žádné nepříjemné řeči nebo odkazování jeden na druhého. Přitom je to taky velká nemocnice, ambulance narvané, práce mraky a jde to.
Mimochodem jsem dnes zrušila ozařování, že je taťka v nemocnici. Za půl hodiny mi volala doktorka s totálně rodinným přístupem a zjišťovala, co se taťkovi stalo a mluvila se mnou asi půl hodiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.