A ted si stezuju, protoze doufam, ze se to tim tez vyresi
Nemam na zitra podklady do prace. Ale ja jdu cvicit. Cekam zasah vyssi moci.
A ted si stezuju, protoze doufam, ze se to tim tez vyresi
Nemam na zitra podklady do prace. Ale ja jdu cvicit. Cekam zasah vyssi moci.
Candance Tak to je super! ![]()
(vyřešit by se ti to mohlo taky nějakým hezkým úrazem při cvičení, tak pozor co si přeješ!
)
Včera jsem poprvé vyprala pruhované triko z COSu. Normálně dle návodu a když jsem ho vytáhla z pračky, tak je z něj crop top
1100,- v prd...
lituju,ale uzitecna informace,protoze jsem si ho taky chtela koupit.:-(
Garfie ne, to spis cekam, ze zacne zvracet ta mladsi ![]()
![]()
Garfie ja myslela, jako ze mi zavolaji ze to rusi, tak jako zavolali pred mesicem, kdy jsem byla ve stejne situaci ![]()
Bledule výhledově - od ledna 2022. Na rok. Takže sice tu bude asi v noci klid, ale kdoví co bude přes den, netuším, jestli budou makat jen na nádražích, nebo na celém kolejovém svršku, kdoví. A hlavně, až si na to zvyknem, tak zas vypustí vlaky... A navíc doprava do Brna autobusy, to bude chuťovka.
Včera jsem poprvé vyprala pruhované triko z COSu. Normálně dle návodu a když jsem ho vytáhla z pračky, tak je z něj crop top
1100,- v prd...
no to nastve! mam ho taky
mi hrozne vadi, kdyz se z neceho vyklube hadra na jedno pouziti
jinx Jako je tak o 10 cm kratší...pěkně mě to nasralo, protože jsem si ho hned oblíbila.
Ale ty jsi dneska měla parádní úlovek ![]()
LadyMary dekuju! :) a nechces jim to zkusit poslat? schvalne, jak by reagovali. Mne kdysi zpozdili jednu objednavku (z asi dvou, co jsem kdy online udelala) a byli moc ochotni a dali mi slevovy kupon a objednavka byla do druheho dne na ceste.
jinx tak by měl správný přístup k zákazníkovi vypadat. Mne včera došla zásilka bez jednoho kusu zboží. Krabice neporušená, evidentně ho tam nedali. Napsala jsem jim a sice našli řešení, ale nad tím stylem vyjadřování mi spadla brada (zdravim, no asi jsem to tam nedala, pošlu). Žádné omlouvám se, žádný pozdrav, odpověď stylem neotravuj. Tak jsem slušně odpověděla, ze děkuji za řešení a ochotu a odpověď došla: ok ![]()
jinx Zkusím....díky ;-)
Tak jsem dorazila že služebky a v emailu práce na poslední chvíli asi na hodinu. Už to by bylo stížnost, ale dobre. Jenže kolega z jiného oddělení měl do toho doplnit jednu věc a celé naše snazeni přepsal starou verzi?
A ani se kreten k tomu nepřiznal, ještě dělal zachránce všehomíra, že si dokumenty porovnal a nová a stará verze byly stejne. Jsem si navic jistá, že to bylo při předávce ok, protože jsme tam dělali zmeny ještě s jiným kolegou a nezmizeli jenom ty moje, ale i ty jeho udělané o hodinu dřív, které jsem tam já prokazatelně viděla!
Fakt Pat a Mat, takže další hodina práce. Navíc ještě přepsal verzi, která už měla být archivní.
Normálně si dělám zálohy, jen jak mám už toho dnes dost,chtěla jsem to mít z krku.
continuity Tohle je hrozný, když člověk mele z posledního a ještě musí podat výkon. Přeju klidný víkend.
nonemy Ježíšmarjá, co to bylo za e-shop? Jako já dětem třeba kupují na různých dalo by se označit i rodinných esjopech, ale tohle se mi teda nikdy nestalo.
Karja výtvarné potřeby. Ještě jsem zapomněla, ze se podepsala jen křestním jménem :) jo, taky se mi to ještě nestalo, další nákup budu hoooodne zvažovat :)
Kousnul mě velbloud.
Malenge Auvajs. Kde a kam a proč?
Bledule v Soběhrdech v parku pro děti, zvedala jsem na levé ruce syna a ukazovala mu, jak má zvířátku dát krmení na dlani, tomu dvouhrbému zmetkovi se to asi zdálo pomalé či co, tak celá má pravá paže mezi loktem a ramenem zmizela v jeho hubě. To si pomohl, pak už nedostal definitivně nic ![]()
Malenge Jauvajs.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.