![]()
Stěžovací vlákno
Bledule K tomu přišeptnu vlastní soukromou malilinkou stížnost - táta , 82 let, to vždycky strašně těžce nese, a jak mu v poslední době lítá tlak, jemu, celoživotnímu sportovci a furt štíhlýmu chlapovi, tak už se s náma pak zase znovu a znovu loučí,někdy celkem dramaticky, že je to znamení, že on už půjde taky, a tak každá zpráva o úmrtí někoho známýho v tomto věku mě vždycky strašně rozhodí, co se zase bude dít u našich![]()
crazydaisy Pro mne to byl on, Delon a kus za nimi Trintignan.
Isca Je to moc zlé, když odcházejí vrstevníci. ![]()
Sweet Potato mne s odchodem kazdeho z techhle znamych lidi prijde, ze vypadnul kamen z mozaiky, ktera tvorila od nepameti muj svet.
Kokoska přesně tak...jakoby svět nebyl čím býval
Kokoska vystihlas to přesně, můj svět se rozpada![]()
Kokoska presne
Sweet Potato
uvažuju, co si pustit na jeho počest. U konce s dechem, Muže z Acapulca?
Bude tu chybět ![]()
![]()
brrr Některou z komedií. Možná Zvíře. Tu jsem kdysi viděla jako první.
Taky jsem videla prvni Zvire. Na prazdninach u ostravsky babicky, delala uvadecku v kine v Michalkovicich (takova ostravska dedina), takze jsme mely kino zdarma. Smaly jsme se se setrenici jeste 2 dny.
A nebudou neco davat na ct? (Zrovna to probirame s muzem a v ofiko programu nic nevidime)
moora Zvíře a Policajt nebo rošťák. Moje oblibené filmy
Sweet Potato mne s odchodem kazdeho z techhle znamych lidi prijde, ze vypadnul kamen z mozaiky, ktera tvorila od nepameti muj svet.
takhle se mi obcas vkrada myslenka na britskou kralovnu, protoze jestli neco pohne dejinama, obecne a asi i osobne v kazdem z nas, tak to bude toto. Normalne mam z toho strach.
To je přesné ![]()
Ja se do neho kdysi uplne zamilovala, kdyz asi pred dvaceti lety bezel na ct2 cyklus jeho filmu. Za mlada fakt fesak, do toho charisma a kouzlo, jake se jen tak nevidi.
jinx ano, to je taky takova stalice, bez ktere uz to taky nebude jako driv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí