Kokoska Už bylo realizováno. Z mých financí. Jo, jedná se o dospělé dítě, a mám jakousi zodpovědnost.
Stěžovací vlákno
Isca nojo, s detma je to trochu slozitejsi. A rozhodne s nima clovek nezbohatne ![]()
Isca chjo, tlapkám, jsou to nevděčný potvory! (tady se jeden nevděčník míní odstěhovat z papa servisu zrovna na začátku vš a teda je a bude to krušný moc)
Kokoska viktorka_od splavu Děkuju, děvčata, za vcítění, ty stěny bytu, na který jsem křičela, nebyly nadvakrát empatický ![]()
viktorka_od splavu a proc byse nemohl odstehovat? Bezne lidi bydli na koleji bez servisu rodicu.
viktorka_od splavu to zvládne, ja se odstehovala v 18 a měla jsem cca 70 podobných spolužáků ( kluků). Přežili všichni a někteří dokonce i dostudovali. ![]()
Kokoska Já se odstěhovala po matuře, spíš ještě chvíli před
. Byla jsem ráda, zrovna kvůli tomu servisu, který mě spíš rozčiloval. Na vš mi to totálně vyhovovalo, i když jsem se musela starat a platit. A kdyby to chtěly udělat moje děti, tak budu ráda.
Kokoska tak urcite muze, akorat kdyz studuje v miste bydliste, tak to nedava smysl. pritom jit studovat jinam nechtel (a ne kvuli oboru, ten je spis lepsi jinde). nicmene psycho to je z osobnich duvodu ktery tu nebudu vypisovat
continuity o tom nepochybuju, ja v jeho veku uz byla vdana a detna![]()
viktorka_od splavu V určitým věku čerstvě dospělých dětí spostu věcí nedává smysl, akorát nevím, jestli si to zapisovat a po deseti letech jim to ukázat, nebo radši tiše zapomenout ![]()
Isca rozhodně je lepší tiše zapomenout. Říká se tomu pud sebezáchovy.
Isca tak jeste je moznost, ze ti dite uprimne poradilo, co si myslelo, ze je pro tebe nejlepsi, kdyz to samo vnima stejne
. I kdyz nepsala jsi tu kdysi o problemu s nadmernym utracenim? To bych jako problem videla taky.osobne pocitam s tim, ze neprestanu byt rodicem ani v dospelosti, ze si problemy vyslechnu a budu se snazit prispet k jejich vyreseni, ale rada bych, aby to melo uz nejake meze.
Isca Tlapkám moc, ![]()
Myslím, že pořádně si zařvat do zdi, je technika lege artis. Vedle se ještě chodí kopat do stodoly. Hlavně ať to všechno dobře dopadne!
Isca Vyspání pomohlo? Asi není třeba nechat si vše líbit ...
Gatita Ale jo, tomu věřím, že poradila upřímně. A ta rada byla celkem dobrá, kdybych se včera fakt vykašlala na práci, která mi zrovna nešla, a tu věc, celkem teda maličkost, kterou po mě v té stejné chvíli chtěla vyřešit, odložila, a radši se šla projít a spát, tak jsem dnes víc v pořádku a výkonnější už od rána. Jen mě vždycky vytočí, že mě tuhle dobrou radu ke zvládnutí stresové situace dává v dobré víře osoba, která k té stresové situaci podstatně přispívá :-) A ano, součástí problému, který teda aktivně řeší teď v oficiální terapeutické komunitě, je i nekontrolovatelné utrácení. A děkuju.
Tak Betty Máš pravdu, předsedo, v rámci zachování duševního zdraví jo.
Sweet Potato Děkuju ![]()
Isca taky tlapkam moc....![]()
Isca Velký děti, velký starosti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí