Jsem se začetla do nového projektu a zapomněla jsem odkliknout nákup v Tchibo. Tak už zase to vysněné povlečení nekoupím, vyprodali ho, jsem trouba. Kolektivní svíčky mě neberou, ale měla jsem tam přidanou zlatou svítící hvězdu a řetěz. No a bez toho povlečení to asi taky nekoupim ![]()
Stěžovací vlákno
notna Já jsem měla tak děsný zánět dutin, že tohle byla jedna z těch tisíců zkoušených věcí a nefungovalo to
. Proto doufám, že tahle hrůza už se mi nikdy nezopakuje. A asi se sem vrátím, až se to přestane řešit.
Tady se totiž přenáší všechno.
Renusatko Zánět dutin musí být peklo. Já tohle napařování aplikuju na takovou tu běžnou rýmu, aby se spustila, rychleji skončila apod.
Doniesla som si bradavicu z plavárne
. Keby som náhodou zrovna nebola na kožnom na kontrole znamienok a nespýtala sa čo to je, ani by som to nezistila. V živote som to nemala, myslela som si, že mám zader
.
Akoze na prste na pravej ruke, ktorú neustále používam. Ako sa mám vyhnúť tomu, aby som nenakazila celú rodinu? (Ak sa už nestalo).
Zbavit se jí!
Mrakoplas a proc sis ji nenechala hned na tom koznim odstranit?
Mrakoplas malá čerstvá půjde brzy pryč, vůbec se neboj. To bude za chvíli dobrý.
Mrakoplas neboj, bude to dobré, ten Duofilm funguje. Tie bradavice zas tak infekčné nie sú, hlavne si to neryp a keď to budes odstraňovať, tak desinfikuj. Já som sa hrabala deťom v bradaviciach asi pol roka a v pohode.
On ten dusík není všespásný, já svoje bradavice vždycky musela domořit tím filmem. Taky záleží, jak je dusík k dipozici, třeba ho u doktora zrovna ani neměli. Nevím teda, jak to chodí dneska, ale když jsem chodila na vypalování já, tak se to dělalo jen asi jednou v týdnu, kdy měli na kožním dovezenou láhev s tím dusíkem a to pak pálili jednu za druhou. Bylo to v minulém tisíciletí a doktoři přitom ani nenosili rukavice, ten přenos nebude tak divoký, že byste to rovnou museli mít hned celá rodina. Myslím, že nic víc, než normální hygienu s tím stejně nenaděláš
continuity dynda vďaka, tiež tak trocha dúfam, že to nebude nejak strašidelne infekčné. Mne sa spravila v mieste kde som sa povrchovo škriabla nožom, takže cesta bola voľná. Len to, že ju mám na ukazovačku pravej ruky (priamo na brušku), ktorý používam aj pri chystani jedla, v podstate na všetko, má trocha znervózňuje . žluťásek vďaka taktiež
continuity no ale pred dvomi týždňami cca keď sa mi to objavilo a fakt to vyzeralo ako zader, tak som si to rozrypala, v snahe tu triesku nájsť
. Tak mám stiahnutu rit trochu.
Mrakoplas neboj sa, fakt to zas také hrozné nie je. Hlavne by sa to už prejavilo.
A nie je to žiadna katastrofa, tým Duofilmom sa toho zbavíš aj keby to chytil niekto ďalší.
Mrakoplas měla jsi stesti ty, žes to tím dloubanim neroznesla sobě víc po rukou. Fakt se netrap, to bude v pohodě.
Já jsem s tím nikdy žádný speciální opatření nedělala, jsem na ně dost háklivá a lapnu je v bazénu raz dva, i když nosím žabky. Ale doma je ode mě nikdy nikdo nechytil.
Na chodidlech je mívám hodně vytrvale, odolné. Ale na rukou se mi občas objevily a než jsem stacila zpanikarit, zas zmizely samy.
žluťásek no práve neviem, či sa to roznesenie ešte len neprejaví
.
No ale tak budem kontrolovat všetkých členov domácnosti, čo iné mi už ostáva. Len neviem kto bude chodiť so synom na plávanie než to zmizne.
Mrakoplas už asi měsíc si vrtám v tvrdém větším pupínku na bříšku ukazováčku pravé ruky. Taky jsem si mxslela, že se mi tam zanítila tříska, ale nenašla jsem ji a nejde z toho nic vymáčknout. A teď čtu, že by to mohla být bradavice, to by mě teda vůbec nenapadlo.
olte no presne :)
Dneska mi mel priject Marcel na 14dni,ale bohuzel to musime o par tydnu posunout.![]()
Ja se na nej tak tesila....vygruntovala mu pokojik,vyprala plysaky,koupila kos na hracky ...achjo
Zarinya to je skoda, ale vsak se dockas. Nemuzes aspon na nejaky den zajet za nim?
Kokoska ted zrovna moc ne.A ja chytam paniku,ze nas nebude znat,tak organizuju ten delsi pobyt u nas.![]()
Ono se to fakt blbe praktikuje s jednim dnem volna v tydnu a uprimne po sesti dnech v praci si taky potrebuju odpocinout a ject 400km na par hodin je dost narocny i kdyz jsem do ted jednou mesicne jezdila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí