Janulik03 Drž se, není hanba si říci o pomoc či se opřít v tězkém období o někoho či o něco (tablety či terapii). Ať je brzy lépe ![]()
Stěžovací vlákno
Janulik03 Drž se! Je to prostě debilni období, ale bude to lepší! Držím ti palce, ať je ti lépe, a léky a terapie prací pomůžou co nejdřív!
Janulik03 Drž se, každý blbý období jednou skončí ![]()
![]()
Janulik03
přidávám se k ostatním, drž se.
Janulik03 jsi skvělá a silná, věřím, že bude lip, brzy!
Taková banální: strčila jsem ruku do zastřihávače trávníků, naštěstí v rukavici. Udělal mi takovou tu modřinu "borůvku" na bříšku prstů. Jako blbost, no. Ale fakt to bolí! Připadám si jak fňukna, ale celý prst bolí a každý dotek je jak rána elektřinou. Veltlín nepomáhá.
Pinot Noir Tak to musíš slivovici, tak půl litra, aspoň. Pořádně umrtvit.
Kan haha, zítra se jedu do práce představit šéfovi šéfa, v angličtině, kterou jsem pár let nepoužila, to bude průser i bez slivovice! ![]()
Pinot Noir tak to musi hrozne boliet. Auau. To vino skusas dnu aj ako obklad? Lebo to treba oboje naraz.
Jo a teda zajtra ti drzim palce ![]()
Janulik03 víno jenom vnitřně
. Děkuju. No ještě štěstí, že jsem měla rukavice. Mockrát jsem to dělala bez nich, ale jak je teď mokrá tráva, tak se štítím slimáků, vzala jsem si výjimečně rukavice. Bez nich bych jela nejspíš na šití. ![]()
Pinot Noir naopak, po slivovici bys mela skvelou anglickou vyslovnost ![]()
Janulik03 posielam objatie ![]()
Pinot Noir Tak teda hoooodně štěstí.
Janulik03 bude líp![]()
![]()
![]()
Janulik03 Všechno, co bych chtěla napsat, už někdo napsal přede mnou, tak jen napíšu, že na tebe myslím apřeju ti, ať je brzy líp. Máš skvělé děti a manžela, a to je fajn. My ostatní ti posíláme virtualní podporu. Mám tě moc ráda. ![]()
Janulik03 drž se, ať je zase brzy dobře ![]()
Janulik03 drzim palce, at je to brzy lepsi..![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí