Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2021 21:17

Ja treba chapu,ze to lidi s malyma detma maji tezke a snazim se si dovolenou o prazdninach nebrat,ale ustupovat az do duchodu detnejm,protoze uz maly dite nemam to se taky furt neda.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 20. října 2021 21:41

marieu Pojem "marieu den" získává úplně nový dimenze! Drž se, a ať ten víkend vyjde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 21:52

Zarinya letní prázdniny jsou dlouhé, tam se holt musí všichni vystřídat. Ale třeba jarňáky jsou týden.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:03

Evaeva no jasně a příčetný člověk bez dětí se jim obloukem na horách vyhne. Zrovna teda v Praze to až tak extrémní není, protože jsou ty tydny, na které to padá, vlastně tři a nějak se to i u muže porovná. 

Ale teda nerada bych se dočkala chvíle, že dětem, které běžně vidím večer hodinu a netráví doma ani každý víkend, oznámím, že na hory nima nepojedu, protože nedostanu dovolenou. To je taková divná představa, že puberťáci už rodiče nepotřebují. Zas my nejsme žádný nepřetržitý provoz, takže to je docela akademická debata. 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:06

Ja jako bezdetna nemela nikdy dovolenou o prazdninach a tesim se, az to tak nekdy zase bude. 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:10

marieu at je vse zase lepsi

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:12

marieu Jitka77 ten dnešní uplnkovy příval energie či co opravdu stal za to. Já zkolabovala bez jakéhokoli předchozího varování chvíli po vyzvednutí kluků ze školky. Paní učitelka na nás naštěstí koukala z okna, tudíž si chlapce vzala zpátky, mě s tepovkou 180 poté, co jsem ji ujistila, ze se mi to už stalo a záchranku nepotřebuji, uložila do dětské ložnice a misto toho, aby šla domu, když už ji všechny děti odešly, starala se o nás, než z druhého konce Prahy dorazil manžel, který se zrovna nacházel u hořící spalovny, kde byl dopravní kolaps. Doufam, ze vesmírná energie zase rychle odpluje. Hodně sil, dámy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 22:20

Malenge no teda! Ještě že si byla ještě prakticky ve školce, tohle je noční můra. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 22:23

continuity my pak už třeba jezdili na nějaké lyžáky a s rodiči jeli jindy. Nevím, jak to máte vy, ale u mamky třeba chtějí, aby v kanceláři zůstali vždy aspoň dva lidi z asi osmi. To samozřejmě není problém, ale všichni se hrozně diví, když chce letní prázdniny řešit v dubnu a když nikdo nic, tak se pak za měsíc a půl zase diví, že už má dovolenou naplánovanou

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:25

Ja jsem porad tak unavena, ze si zitra beru dovolenou. A nechtela jsem to doma nikomu rikat a prijdou nam dlazdit terasu. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:42

Malenge no pěkně, dnes fakt asi šílený den. Mě bylo hůř včera, dnes to už jde, ale mně je vždy hůř před úplňkem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 22:46

continuity u nás taky oproti včerejšku pohodička. Ale včera jsem fakt uvažovala, jestli to není opravdová deprese.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:47

Malenge Ty jo děvčata, vy se tady úplně predhanite. Ať už je vám zítra lépe! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. října 2021 22:56

Já dneska jen vykouřila dům, což vo to, ty kamna jsou hrozny svině, v první sekundě když jsem brala ty stepinky do ruky jsem si říkala, no dřevo je dřevo, ted zdrazujou ty energie, možná jsme si měli ty krbovky do baraku měli nechat.....no tak jsem to tak za dvacet sekund zavrhla. No jsou to svině, vycoudila jsem dvoupatrovej dům, s čímž se vyrovnala brzo, protože to nebylo poprvé a ani naposledy, sambo to nesl špatně, on totiž když topí, tak nejen že není vůbec kouř, von není ani totiž oheň, zpod deky zahuhla ,,já jsem zapomněl,,. No nicméně kouř je fuč, smrad moc ne, ale ty pitomý mouchy, co mi sem větráním nalitaly budu vyhánět snad do jara. Asi jak byl poslední teplej den, tak se nějak vyrojily a teď tu chtěj vegetet až do jara nebo nevím. Furt mi tady všude bzucej, úplně si říkaj vo to, abych šla zase ke kamnum.....

A to je vše pánové, není nad pofidérní stížnosti, přeji všem od zitrka jen takové, bez kolapsů, pádů a zdravotních obtíží. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. října 2021 23:12

marieuako mi povedal doktor, ktorý ma pri podobnej príležitosti pripájal na infúzku a veľkú časť svojej nočnej zmeny strávil tým, že mi dával prednášku (alebo sestra, ktorú tam posadil s podobným pokynom, keď musel odísť za iným pacientom?)- podobných hrdinov sú plné cintoríny.

Takže ty si vezmeš voľno, je jedno aké, dovolenku, PN, neplatené voľno, whatever, o deti sa postará niekto iný (manžel to proste buď spraví, alebo zaistí) a budeš oddychovať.

A keď nie, vytiahnem na teba praker .

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 21. října 2021 00:06

Malenge No teda! Paní učitelka se ovšem zachovala zlatě... (Už je mi líp, tak si představuju blbosti - jak nějaký prcek zítra přijde a prohlásí: "Kdopak to spinkal v mojí postýlce?")

Tak snad už máme všicni pro tento úplněk vybráno, včetně hořící spalovny - to muselo být děsné.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. října 2021 07:08

Sakrys, pro me erupce, uplnek a vsechno asi trva dal. Jdu zkusit cvicit. 

Online viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 21. října 2021 07:19

heh, tak ja to tu cetla vcera dopo a se divila ze jsem spala jak dudek, uplnek lautr nic (i kdyz obvykle to pocituju).. no tak jsem si to vybrala vecer a v noci, blah

tlapkam vsechny a modlim se at uz je tomu konec

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. října 2021 07:57

slniecko no máš pravdu, samozřejmě.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. října 2021 08:25

Tak úplněk říkáte. Já šla včera z vedlejší vsi od autobusu (bylo moc hezky) doma jsem měla pocit, že mi klesnul cukr, snažila jsem se to zajíst a pak se mi rozjela migréna, která trvá. 

Všem přeju, ať je líp a maminkám od dětí dvojnásob.