Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 20. října 2021 14:36

marieu mazec :-( drž se

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 20. října 2021 15:49

marieu to je hukot tedy... Držím palce, ať se vyzdravíte a ty v rámci možností odpočineš...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. října 2021 16:21

marieu 

Oooo, to je teda síla, jak se to dokáže naštosovat! Přeji hodně sil a pevné zdraví, držte se všichni.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. října 2021 17:09

Děkuju všem za vyjevenou soustrast! Musím nějak přežít zítřek a pátek a pak máme všichni volný a doufejme zdravý víkend. Nevidím to zatím asi ani na nějakou dovolenou, snad se mi podaří vzít si pár dnů volna přes svátky. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. října 2021 18:00

marieu Drž se. A hlavně se včas zastav.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 18:05

marieu ty jo, nepodceňujte to! Určitě víš, jak by to mohlo dopadnout.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 20. října 2021 18:21
Reakce na continuity:

Candance on je zítra nejaky šílený beraní úplněk. Jak na tyhle věci nevěřím, tak teď mám pocit, že se to mele ze všech stran slušně. 

​nevím, co je beraní úplněk, ale u nás dnes dvojnásobnej počet porodů a mrtviček

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 20. října 2021 18:25

marieu tak ať jsi brzy fit

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 20. října 2021 18:34

marieu tak preju, at odpocinek a volno vyjde!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. října 2021 19:22

Maluju si fakt volný víkend, teoreticky se soukromou saunou v pátek večer, farmářským trhem v sobotu ráno (burčák included) a dobrým obědem v sobotu- za předpokladu, že se moji rodiče nechají od dětí zlomit na přespání. Tak se k tomu trochu upínám, protože potřebuju světlý bod... Příští týden jsou podzimní prázdniny, chtěla jsem si vzít volno, hned jakmile jsem v září zjistila termín prázdnin (některý rok jsou to dva dny, někdy i týden), ale mám smolíka- volno si napsali rodiče s dospělými a dětmi 13+ let

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. října 2021 19:27

marieu

Uff,držím palce, ať už je to lepší a hlavně ať jste zdraví. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. října 2021 19:30

OliveOyl úplněk ve znamení Berana. Prostě se odněkud vyvalila hromada energie a trochu s námi zamávala. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. října 2021 19:48

marieu To je hodne nefer. Bezdetni a velkymi detmi si u nas volno pred prazdniny (jarni atd) mohli brat az po dohode. Proste az kdyz se vedelo, ze to personalne vyjde. Prednost meli lidi jako ty. Nebo samozrejme kdyz byl nekdo na dlouhe dovolene tak taky. Ale ne to, co popisujes ty. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. října 2021 20:09

marieu to s dovolenou delaji i u nas - idealne bezdetni. Ti se starsimi se spis slituji, protoze si obcas vzpomenou, jake to bylo. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. října 2021 20:16

Jos já nevím, jestli je to s většíma dětma nefér. Nejde přece jen o hlídání. 

Já to dítě nemůžu jednoduse vzít že školy, kdy chci. Prostě to nejde. Takže buď půjdeme lyžovat na jarnarky nebo vůbec. Navíc to, že může být doma samotne většinou znamená, že stráví prázdniny u počítače. 

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 20. října 2021 20:17

Vím, že to žádnou pracující matku asi neutěší, ale já jsem dnes experimentálně ověřila, že s migrénou typu "nevím, jestli mám dřív zvracet, nebo plakat" je člověku úplně stejně blbě, ať sedí, leží, chodí, snaží se komunikovat nebo mlčí...

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 20. října 2021 20:26

Tak on je spíš problém v tom státním svátku a možnosti si udělat prodloužený víkend. To samé bylo i koncem září. Tradičně si volno moc neberu (ať už jarní, nebo podzimní prázdniny), abych dala prostor ostatním, protože manžel musel také do práce. Letos nemusí, tak si volno také beru, abychom mohli někam jet.

Ale první, kdo chce volno o prázdninách, je vždy kolegyně, která je bezdětná.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. října 2021 20:41

4n4 tak to třeba nechápu. Dokud jsem neměla děti ve škole, úzkostlivě jsem se prázdninovým termínům vyhýbala a jezdili jsme kdykoliv jindy. My začli jezdit na dovolenou v srpnu až, když šla starší do školy. Do té doby vždy bylo lépe vyjet v září. 

U nás teda školka fungovala i přes jarní prázdniny, takže toto bylo zrovna jedno. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2021 20:55

continuity ja jsem moc stastna za model,ze v bavorsku jsou prazdniny az od srpna....tudiz si beru dovolenou v cervenci a nemam s tim problem.Ovsem byt tu cesky model tak tedy nevim,protoze v cervnu ani v zari se mi na dovolenou nechce.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. října 2021 21:02

continuity Jsem tim myslela treba deti 15+. Tam uz se prepoklada vetsi nezavislost na rodicich. Samozrejme zadna umela hranice, ale proste v terminu jarnich prazdnin si dovolenou nebrali ti bez zavazku. Ted jsi me trochu nachytala, jak to delali ti s vetsimi pubertaky uplne nevim.