Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 17:54
Reakce na Noren:

Ale přenesete. Já jsem měla od udělání řidičáku a krátkého ježdění se spolujezdcem blok trvající dvacet let, a zlomit se to dalo. Chce to fakt autoškolu specializující se na podobné případy , a pak spolujezdce, který si na Vás nehojí ego. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 17:57
Reakce na whiskas:

No to chápem, to už sú nebezpečné situácie keď Vás niekto ohrozuje na živote len preto že on chce ísť 200. Ja som najviac nervózna pri predbiehaní. Mám slabé auto a treba mať fakt odhad.

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 17:58
Reakce na whiskas:

Já začnu být velice sprostá, pro tyto případy mám specifický slovník, který používám jen v autě :-) A taky mám auto, které vypadá jako veterán, byť je jen pět let staré. Takže když chci jet pomaleji, tak prostě jedu pomaleji a nějaký idiot s 200 na tachometru má prostě smolíka. Teda ne že bych při předjíždění zdržovala, ale 130 mi přijde prostě dost (víc z toho stejně nevymáčknu).

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 17:59
Reakce na Kokoska:

Parkování podélně u chodníku je o.k., mám-li ovšem A) dost místa a když A) není splněno, tak za B) dost času  a nemám pocit, že zacouváním na místo nezdržím provoz na řadu minut. Jinak raději odjíždím a hledám vhodnější plac. Partner má v autě parkovací senzory a ty mi tedy v mém autě dost chybí. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 18:01
Reakce na andulka01:

Také nezdržuju schválně, ale ten náklaďák předjet musím a zabít se kvůli tomu ovšem nehodlám. Kolikrát si říkám, že by bylo fajn mít obrněnec a jen ať si pak ten závodník něco zkusí .

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 18:02

A mám ráda zimu, protože občas se mi poštěstí a vytahuju ze závěje právě takovýho borečka co musel jet prostě rychleji :-) A věřte mi, je jen málo věcí, které pohladí ego drobné blondýny středního věku více, než když tahá z příkopu mladíka s "nabušeným" autem 

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 18:49
Reakce na andulka01:

To máte aspoň Hummer

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 18:52

Mě občas rozčilujou takoví opatrní řidiči, kteří na 50 jedou pro jistotu 40 a na normální silnici 70-80. Když je silnice střídající zatáčky se zákazem předjíždění, je to o nervy.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:02
Reakce na Kokoska:

To jim dělá ta čepice, co ve většině případů mívají na hlavě 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:07
Reakce na Kokoska:

slniecko Dámy, nechci vám brát iluze, ale s autem, které samo parkuje, to není jen tak . Ono totiž potřebuje daleko větší mezeru...

Já se naučila parkovat, když jsem bydlela v ulici, kde bylo tak plno, že jsem někdy musela parkovat do mezery, která vypadala menší, než auto... Takže jsem jela na parkoviště za obchoďákem, nastavila si krabice a hodiny parkovala a parkovala...

Dnes nemám problém, jen když napoprvé nezaparkuju, je mi jasné, že jsem unavená, přepracovaná nebo ve stresu... Takže je to můj každodenní stresoměr .

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:10
Reakce na 999:

Ako ja zaparkujem, ale nemám to rada...a nie je to vždy bez následkov , takže prísne vzato aj ja potrebujem viacej miesta.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:13
Reakce na slniecko:

V tom případě samoparkovací auto ideál .

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:26
Reakce na 999:

Tak plán s krabicemi a parkovištěm mám taky. Akorát je mi jasný, že dokud nebudu donucená okolnostmi, tak na jeho uskutečnění nedojde :-).

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:28

parkovanie sa da zvladnut, ale chce to prax. ked sme mali novu garaz (a nove vacsie auto k tomu), tak mi muz hovoril, ze na jedenkrat to fakt nevyjde. ale vyjde, coby nie. ale to vieme az po par mesiacoch (aj nie vzdy sa to podari). a ked uz to vypada, ze auto pozdlzne zostane stat 50cm od obrubnika, je kazdopadne lepsie uplne vyjst a zacat to zas nanovo - to sa uz vacsinou podari lepsie 

inak s parkovanim nemam problem, ale ked sa mam s tym sirokym autom vojst do uzkych uliciek, tak to mi nerobi uplne dobre. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:29
Reakce na MP Meri:

Jdu s křížkem (nebo spíš s křížem) po funuse, ale víte jak je úžasné seřvat šéfa? Já mám na ně teda štěstí, ten aktuální, když ví, že volám nasraná, dá telefon od ucha a až skončí vřískot, tak teprve začne komunikovat.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:31
Reakce na slniecko:

to mi pripomenulo muza, ked naboril to nove auto. uhybal dakakej zenskej v uzkej kamennej ulicke, ktora sa zvazovala a este zatacala. senzory mu museli revat ako o zivot.

no hlavne, ze to bol on, co sa stale strachoval, ze to niekde oskriem  tak teraz je to vyriesene a je konecne v pohode.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:32

já podélné parkování taky zrovna nemiluju, nejhorší je to ve zlíně vedle hlavní víceproudé tepny, to nesnáším, protože když to nedáte rychle, zablokujete hlavní křižovatku a celé město  

ale když už, tak parkuju řádně. úplně nesnáším (a stěžuju si na ně, takže nejsem OT, jupí) řidiče, kteří auto prostě nějak lupnou zhruba na místo a jdou pryč. stojí šikmo, křivo, blokují dveře, zabírají dvě místa (?!), ale co, grrrrr. 

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:54
Reakce na 999:

Manžel má parkovací automat a zdá se mi naopak, že se s tím vcucne i tam, kam by to asi ani nezkoušel. A já potřebuju místa opravdu hodně, i hloupý autopilot bude lepší než já :)

On na to podélné parkování byl i nějaký návod - najet vedle auta před mezerou, aby byla obě auta na stejné úrovni. Úplně na doraz stočit volant a couvat, až polovina mého auta je na úrovni zadního blatníku toho auta před mezerou. Stočit volant na druhou stranu a zajet do mezery. 

Jenže taky záleží, jak daleko od toho druhého auta máte být, ani ne moc těsně, ani ne moc daleko... no a někdy se mi to povede na 1* a někdy to ne a ne trefit. Jo, šedá je teorie, zelený strom života!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:55
Reakce na continuity:

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:55

Člověk když musí, tak se naučí. Já teda jezdím hodně, ale že by mě to bavilo...to teda ne. Umím si představit lépe strávenej čas.

Parkovat podélně musím, a to mám kombíka. Jenže jak už tu někdo psal, u nás v ulici je tak málo míst, že jsem vlastně šťastná, když se nějaký najde a nad parkováním už nepřemýšlím.

A teď musím docela často parkovat na rušný ulici kterou jezdí tramvaje, snad 20 cm od parkovacího pruhu a to je teprve adrenalin! Ale už se na ní dokážu i otočit do protisměru, jedna se prostě otrká.