Ano, čepice nebo klobouk tam bývá často. Případně plato vajec za zadním oknem :D
Stěžovací vlákno
Málem jsem rozšířila řadu veselých kuchyňských historek.
Vrazila jsem do plynové trouby plech i s dřevěným prkýnkem, na kterém ležel. ![]()
On na to podélné parkování byl i nějaký návod - najet vedle auta před mezerou, aby byla obě auta na stejné úrovni. Úplně na doraz stočit volant a couvat, až polovina mého auta je na úrovni zadního blatníku toho auta před mezerou. Stočit volant na druhou stranu a zajet do mezery.
Díky!
Tak přesně tenhle návod jsem hledala, ale nikde nedohledala.
Pamatuju si, že něco takovýho nám říkali kdysi v autoškole (jo, už je to pár desetiletí
), ale nikdo v mém okolí o tomhle návodu nemá tušení - tak jsem jim chtěla dokázat, že existuje. Jen mám takovej pocit, že tam bylo něco se zpětným zrcátkem... něco jako moje pravý zpětný a jeho levej zadní sloupek... nebo tak nějak...
ale tenkrát byly stopětky/stodvacítky, tj. krátký zadky, takže to už asi nelze praktikovat.
Já teda podélné parkování z duše nenávidím - zaparkuju, to jo... ale nadšená rozhodně nejsem.
Jinak jezdím ráda a hodně, miluju ten čas za volantem: jen já, hudba a cigareta. Krásnej relax - ono i to nadávání na kolemjedoucí idioty je svým způsobem duševní hygiena ![]()
neberte to prosím jako přesný návod, bylo to TAK NĚJAK! Aby pak nebylo na mě, až někde vezmete blatníkem ![]()
tak ten navod na podelne parkovani zavisi predne od typu auta, kazde zataci jinak a pak to jinak vyjde.
ten návod je správně, jen ještě záleží na tom, jestli parkuješ napravo, nebo nalevo od volantu:-)
jinak to chce a) praxipraxipraxi b) zachovat klid. senzory mě docela znervózňujou, zjistila jsem že bez nich to umím líp:-) spíš na ně trochu spolíhám někde před obchoďákem páč tam se mi zaručeně za kufrem začne někdo procházet jakmile zařadím zpátečku
Karja a všechny, co se bojíte řídit: maminka si kdysi udělala řidičák, už byla trošku starší a bála se, jela párkrát, pak na parkovišti ťukla sousedovo auto a od té doby za to nesedla. tatínek ji všude vozil, však co, pohoda... když nemohl tak jeden z nás dětí. no, jenže... jedno dítě daleko, druhý pryč a tatínek nemocnej a ona ho a) neodveze do špitálu b) vůbec nic nedokáže zařídit, třeba se psem nikam nemůže, protože ten neumí mhd a ona neřídí... nemůže ani vyzvednout vlastní auto ze servisu. prosimvás ženy, buďte statečné a samostatné!
jo ještě - nech si ten návod předvést od kamarádky. mě to v autoškole neučili vůbec a pak mi to nedokázal vysvětlit žádnej chlap, buď nadávali nebo radši zaparkovali sami. a já prostě objížděla až jsem našla parkování napříč a ne podél:-) až mi jednou kámoška řekla šmarja co děláš, dyť je to uplně jednoduchý, teď toč volantem tam, teď zpátky no a seš tam!:P a nakonec můj muž nedávno mi vysvětlil že mám koukat na poznávací značku: parkování vlevo-vidím půl poznávací značky auta za mnou-točim zpátky, parkování vpravo - musím vidět přesně celou poznávací značku a v tu chvíli točim zpátky:-)
Já najíždím do poloviny auta před mezerou a velmi blízko k němu... ![]()
Auta, tramvaje, čumilové, vše znám... Nejvíc jsem zocelená parkováním s koňským přívěsem... Moc se mi líbí ta reklama na WV, jak se tam řehtají ty koně... Je to přesný
.
Vždycky říkám všem neřídícím kamarádkám: u našich na vsi řídí všechny babky. Potřebují do obchodů a do kostela a nechtějí čekat, až budou mít pánové chuť je někam vozit...
jo přesně, já se taky naučila pořádně jezdit až na vsi, nebylo jak se stama dostat prostě... ve městě se bez toho člověk obejde... dokud na něj nedojde:-(
Ta reklama se mi taky líbí, jak se tam smíchy válej po zemi a pak jen tiše čumí.
do poloviny auta před mezerou
- jo, to by cca odpovídalo tomu mýmu moje zpětný zrcátko/jeho zadní sloupek...
http://www.spravneparkovani.cz/spravne-parkovani/podelne-parkovani/#axzz4WcOww3oT
Tady je ještě video, ale do takového prostoru a tak daleko od chodníku dokážu zaparkovat bez problému. Horší je, když je to v úzké ulici a po obou stranách stojí auta, nebo když je ulice trochu do oblouku. Obojí máme u kanceláře.
ta reklama je skvělá ![]()
To jsou luxusní podmínky - parkovací místo na dvě auta! Tam bych snad zajela i popředu! ![]()
ja se paradoxne lip vejdu do mista, co je akorat. jak je to velke tak mi to vzdy nejak nevyjde.
mně dělá problémy akorát když je ulice úzká - tj není místo na té straně od silnice, nejde si nadjet. když mám auto za kterým parkuju přesně vedle sebe napravo, tak vedle sebe nalevo mám hned těsně obrubník. a to každý den.. no jednou se to poddá:-)
Když jsem udělala řidičák, parkovala jsem první dva-tři roky jenom čumákem k chodníku. A pak jsem jednou zaparkovala do řady, ani jsem si toho nevšimla. ![]()
Ja veľmi rada parkujem cúvaním, vždy a všade, v obchode, pri dome a tak. A neznášam keď idem do obchodu s niekým kto proste musí parkovať takmer pred vchodom. Radšej bude krúžiť 10 minút aby našiel miesto čo najbližšie, nie aby si zaparkoval ďalej a tých 20 metrov prešiel peši ![]()
Ráda parkujete? Zajímavé hobby
. Pro mě je to noční můra a někdy a z některých míst i vyjíždění.
Tak žeby som z toho mala potešenie to nie, ale nerobí mi to problém. Jasné že v problémových úsekoch je to adrenalín hlavne pozdĺžne ale dá sa to. A cúvať viem iba so spätnými zrkadlami, neviem sa otočiť a cúvať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.