Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:55
Reakce na Jehelníček:

Ano, čepice nebo klobouk tam bývá často. Případně plato vajec za zadním oknem :D

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:18

Málem jsem rozšířila řadu veselých kuchyňských historek.  Vrazila jsem do plynové trouby plech i s dřevěným prkýnkem, na kterém ležel. 

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:18
Reakce na Kokoska:

On na to podélné parkování byl i nějaký návod - najet vedle auta před mezerou, aby byla obě auta na stejné úrovni. Úplně na doraz stočit volant a couvat, až polovina mého auta je na úrovni zadního blatníku toho auta před mezerou. Stočit volant na druhou stranu a zajet do mezery.

Díky! Tak přesně tenhle návod jsem hledala, ale nikde nedohledala.

Pamatuju si, že něco takovýho nám říkali kdysi v autoškole (jo, už je to pár desetiletí ), ale nikdo v mém okolí o tomhle návodu nemá tušení - tak jsem jim chtěla dokázat, že existuje. Jen mám takovej pocit, že tam bylo něco se zpětným zrcátkem... něco jako moje pravý zpětný a jeho levej zadní sloupek... nebo tak nějak... ale tenkrát byly stopětky/stodvacítky, tj. krátký zadky, takže to už asi nelze praktikovat.

Já teda podélné parkování z duše nenávidím - zaparkuju, to jo... ale nadšená rozhodně nejsem.

Jinak jezdím ráda a hodně, miluju ten čas za volantem: jen já, hudba a cigareta. Krásnej relax - ono i to nadávání na kolemjedoucí idioty je svým způsobem duševní hygiena

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:22
Reakce na RoSa:

neberte to prosím jako přesný návod, bylo to TAK NĚJAK! Aby pak nebylo na mě, až někde vezmete blatníkem 

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:32
Reakce na Kokoska:

tak ten navod na podelne parkovani zavisi predne od typu auta, kazde zataci jinak a pak to jinak vyjde.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:50
Reakce na RoSa:

ten návod je správně, jen ještě záleží na tom, jestli parkuješ napravo, nebo nalevo od volantu:-) 

jinak to chce a) praxipraxipraxi b) zachovat klid. senzory mě docela znervózňujou, zjistila jsem že bez nich to umím líp:-) spíš na ně trochu spolíhám někde před obchoďákem páč tam se mi zaručeně za kufrem začne někdo procházet jakmile zařadím zpátečku

Karja a všechny, co se bojíte řídit: maminka si kdysi udělala řidičák, už byla trošku starší a bála se, jela párkrát, pak na parkovišti ťukla sousedovo auto a od té doby za to nesedla. tatínek ji všude vozil, však co, pohoda... když nemohl tak jeden z nás dětí. no, jenže... jedno dítě daleko, druhý pryč a tatínek nemocnej a ona ho a) neodveze do špitálu b) vůbec nic nedokáže zařídit, třeba se psem nikam nemůže, protože ten neumí mhd a ona neřídí... nemůže ani vyzvednout vlastní auto ze servisu. prosimvás ženy, buďte statečné a samostatné!

jo ještě - nech si ten návod předvést od kamarádky. mě to v autoškole neučili vůbec a pak mi to nedokázal vysvětlit žádnej chlap, buď nadávali nebo radši zaparkovali sami. a já prostě objížděla až jsem našla parkování napříč a ne podél:-) až mi jednou kámoška řekla šmarja co děláš, dyť je to uplně jednoduchý, teď toč volantem tam, teď zpátky no a seš tam!:P a nakonec můj muž nedávno mi vysvětlil že mám koukat na poznávací značku: parkování vlevo-vidím půl poznávací značky auta za mnou-točim zpátky, parkování vpravo - musím vidět přesně celou poznávací značku a v tu chvíli točim zpátky:-) 

Online 999
19821 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:51
Reakce na Kokoska:

Já najíždím do poloviny auta před mezerou a velmi blízko k němu... 

Auta, tramvaje, čumilové, vše znám... Nejvíc jsem zocelená parkováním s koňským přívěsem... Moc se mi líbí ta reklama na WV, jak se tam řehtají ty koně... Je to přesný .

Online 999
19821 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:55

Vždycky říkám všem neřídícím kamarádkám: u našich na vsi řídí všechny babky. Potřebují do obchodů a do kostela a nechtějí čekat, až budou mít pánové chuť je někam vozit...

49356 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:57
Reakce na 999:

jo přesně, já se taky naučila pořádně jezdit až na vsi, nebylo jak se stama dostat prostě... ve městě se bez toho člověk obejde... dokud na něj nedojde:-(

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 21:12
Reakce na 999:

Ta reklama se mi taky líbí, jak se tam smíchy válej po zemi a pak jen tiše čumí.

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 21:22
Reakce na 999:

do poloviny auta před mezerou

- jo, to by cca odpovídalo tomu mýmu moje zpětný zrcátko/jeho zadní sloupek...

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 21:25

http://www.spravneparkovani.cz/spravne-parkovani/podelne-parkovani/#axzz4WcOww3oT

Tady je ještě video, ale do takového prostoru a tak daleko od chodníku dokážu zaparkovat bez problému. Horší je, když je to v úzké ulici a po obou stranách stojí auta, nebo když je ulice trochu do oblouku. Obojí máme u kanceláře.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 21:28
Reakce na 999:

ta reklama je skvělá 

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 21:59
Reakce na Kokoska:

To jsou luxusní podmínky - parkovací místo na dvě auta! Tam bych snad zajela i popředu! 

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 22:08
Reakce na RoSa:

ja se paradoxne lip vejdu do mista, co je akorat. jak je to velke tak mi to vzdy nejak nevyjde.

49356 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 22:17
Reakce na continuity:

mně dělá problémy akorát když je ulice úzká - tj není místo na té straně od silnice, nejde si nadjet. když mám auto za kterým parkuju přesně vedle sebe napravo, tak vedle sebe nalevo mám hned těsně obrubník. a to každý den.. no jednou se to poddá:-)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 22:56

Když jsem udělala řidičák, parkovala jsem první dva-tři roky jenom čumákem k chodníku. A pak jsem jednou zaparkovala do řady, ani jsem si toho nevšimla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:00

Ja veľmi rada parkujem cúvaním, vždy a všade, v obchode, pri dome a tak. A neznášam keď idem do obchodu s niekým kto proste musí parkovať takmer pred vchodom. Radšej bude krúžiť 10 minút aby našiel miesto čo najbližšie, nie aby si zaparkoval ďalej a tých 20 metrov prešiel peši 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:13
Reakce na paktofonika:

Ráda parkujete? Zajímavé hobby . Pro mě je to noční můra a někdy a z některých míst i vyjíždění. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:17
Reakce na whiskas:

Tak žeby som z toho mala potešenie to nie, ale nerobí mi to problém. Jasné že v problémových úsekoch je to adrenalín hlavne pozdĺžne ale dá sa to. A cúvať viem iba so spätnými zrkadlami, neviem sa otočiť a cúvať.