Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 09:58

Paris také upřímnou soustrast

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 10:00

Dalia moc držím palce

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 10:06

Paris docitam a je mi smutno s tebou. Uprimnu sustrast

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 10:48

Jennyfor Upřímnou soustrast. Pokud potřebuješ spát, spi. Musíš být strašně unavená.

Paris Upřímnou soustrast.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 10:51

Dalia Držím palce, ať je ti brzo líp. Určitě to bude jen viróza, ono jak ses oslabená, tak se to prostě nutně musí projevit takovým horším průběhem. Držím palce, pak napiš co syn, ale vy jste se stejně viděli minimálně? Nebo už je normálně doma?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:01

Dalia kočky jsou léčivky. Odebírají tu špatnou energii. Ona ti pomáhá. Drž se

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:09

Jennyfor 

Ráda tě tu zas vidím, i když se smutnou zprávou. Ale teď, i když budeš truchlit, se zas konečně nadechneš... i s vědomím, žes udělala všechno co bylo v lidských silách (a i nad ně)! Upřímnou soustrast a drž se. 

Dalia 

Držím palce, tohle je období na prd. Člověk se bojí přiznat i rýmu... Snad to rychle vyřešej, v tvým stavu bych na tom trvala, i kdybych měla jít na test (aby se tě nebáli). 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:24

Dalia myslím na tebe a moc ti držím palce ❤. Určitě to zvládneš,hodně sil přeju 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:33

Dalia ATB by měla zabránit rozšíření infekce - sama píšeš, že je to trvá už delší dobu, proto si doktoři mohou dovolit odsunout vytažení portu. Pochopitelně pokud by se tvůj zdravotní stav zhoršoval, na nic nečekej a volej doktorům. 

Jak už tady psaly kočičí odbornice, kočky jsou léčivky, vytahují ze svých lidí nemoci. Je to opravdu silné ezo, ale tomuhle tak nějak věřím. Ať je vám všem brzy lépe!

Paris Jennyfor Děvčata, hodně sil v těžkých chvílích! Zase bude lépe!

A když tady čtu všechny ty trable, vzpomínám na dobu, kdy jsem vyrůstala. Tehdy, v 70. a 80. letech, byly duševní nemoci brány až jako jakési stigma. Bylo to období superstudeného odchovu - máš co jíst, kde bydlet, staráme se o tebe, tak na co si prosím tě stěžuješ. To já za války ....Pokud mě přepadly nějaké chmury (naštěstí pouze ty běžné - kdo se jim v pubertě vyhnul, že), ani jsem to nezkoušela se doma svěřit. Mami stačilo, že jsem se jenom "tvářila", a už mě poslala vykonávat nějakou práci - mýt schody, okna, uklidit sklep ....

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:45

Jennyfor Dalia Paris Moc na Vás myslím, ať je brzy líp. 

Myslím i na ostatní, co se s něčím perou..

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:47
Reakce na Hanka H:

Dalia ATB by měla zabránit rozšíření infekce - sama píšeš, že je to trvá už delší dobu, proto si doktoři mohou dovolit odsunout vytažení portu. Pochopitelně pokud by se tvůj zdravotní stav zhoršoval, na nic nečekej a volej doktorům. 

Dalia Já bych se ztotožnila s tímto postem. Vždy je důležité zvážit pro a proti. Ten port se musí vyndat, ale pokud tvůj ošetřující lékař, který tě zná a zná mikrobilogii z portu, se takto rozhodl, tak to do čtvrtka prostě počká. Myslím, že by bylo dobré vědět, zda u tebe nejde o covid, byla bys adept na podání protilátek.

No a samozřejmě, při zhoršení volej klidně záchranku. Ale myslím, že to bude dobré. Tak hlavně, ať ta viroza ryche ustoupí. 

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 11:55

Jennyfor Paris Dalia

držte se

Tohle vlákno je poslední dobou fakt drsný  ....

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 12:11

Paris Jennyfor upřímnou soustrast

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 12:28

Paris Jennyfor

Upřímnou soustrast.

S tou potřebou spánku jsem to měla taky tak. Myslím, že je za tím je potřeba se vypnout a zapomenout na všechno. Ztráta milovaného rodiče je velké trauma. Posílám pevné objetí místo slov.

Dalia Myslím na tebe a přeju rychlé vyřešení.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 12:29

Dalia Moc na tebe myslím, ty jsi silná, zvládneš všechno a bude lépe. Rozhodně nic nevzdávej a černé myšlenky někam zahoď. Ty už toho máš za sebou tolik, že je toho na jednoho opravdu moc, ale očividně tady máš být a máš ještě nějaký úkol. 

Máš ATB, takže ten zánět by tě neměl úplně ohrožovat, spíš problém může být to, co řešíš aktuálně, chřipka nebo jiná mrcha. Vím, že o to asi moc nestojíš, ale potom je ještě cesta hospitalizace přes záchranku, podání protilátek, kdyby to byl covid. Udělají test, vytáhnou port. Hlavně nečekej na nějakej průšvih. 

Offline Myrtila
5354 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 12:36

Docitam hodne zpetne a chtela bych vam vsem, co ted resite nejake tezkosti, vyjadrit podporu  je to vazne tezky cteni.

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 12:45
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 12:47

Děvčata, všem moc děkuju! Sdílená bolest, poloviční bolest. A to je fakt, pomáháte mi. Už je mi líp než ráno, tak to zase vidím pozitivněji a HLAVNĚ už se zdá i Edíček lepší, už i baštil a začal divočit. což mě ohromně nakoplo. Oběma je nám prostě líp. 

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 13:59
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:02

Paris upřímnou soustrast, je mi to moc líto

Dalia mám radost, že je ti lépe, opravdu. Já sem nestíhám moc chodit a psát, ale pár posledních stránek mi teď stačilo. Uf.

Navíc moje včerejší radost je hned dneska vyvážená. Dcera skončila na očním s odchlíplou sítnicí (doufám teda, že to operace spraví a bude zas v pořádku dobře vidět), a muž na antigenu dvě čárky, kašle, smrká, zimnice, leží v posteli. Ráno byl na PCR testu, čekáme na ortel.

Jo, když se to sype, tak na všech stranách.