Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:11

Dalia Teď, když jsme byli nemocní všichni, tak Vigo strašně kýchal a měl jeden den teplotu, bolely ho klouby, skoro nechodil. Na veterinu jsme s ním nemohli, i když my teda máme veterináře, který by nás asi vzal. Naštěstí to přestál v pohodě. Tak si myslím, že měl covid s námi. Minimálně nemocný byl a taky s námi ležel pořád v obýváku a spal s námi, i když jinak on to vůbec nedělá. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:21

Torrah To máš pravdu. Když se daří, tak se daří. No já před chvílí zas zimnici, ale ležím a už mě přešla. Syn byl dopoledne na testu. Nevíš, kdy a jak se dozvíme výsledek? Ještě jsme to neabsolvovali. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:23

Renusatko Slyšela jsem, že covid je pro kočky smrtelný. Nevíš, je to pravda? 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:27

Dalia já to zkoumala a píšou 48 hodin max... tak uvidíme

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:30

Dalia

kočky mají vlastní koronaviry, je to onemocnění FIP. Není přenosné na člověka. Z člověka na kočky to myslím jde, ale nemělo by to být pro kočky vážné, našla jsem tento článek

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:35
Reakce na Dalia:

Renusatko Slyšela jsem, že covid je pro kočky smrtelný. Nevíš, je to pravda? 

​v dubnu jsem měla covid, ne úplně lehký průběh, a kočky v pohodě 

Loni v prosinci smečkou prošla chřipková epidemie, a jak to vypadalo hrozně (hlavně Viki a Daník), nakonec to dali bez následků 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:36

Dalia Já vůbec netuším. Někde píšou nebo psali, že ho mít nemůžou. Náš veterinář teda nesouhlasí a Daki už to "diagnostikoval" někdy na jaře. Jen to mi nebylo jasné, kde by to vzala. Zase tady byl převážně syn a jeho návštěvy, tak těžko říct. Tentokrát si to jen myslím. Bylo to zároveň s námi, příznaky stejné jako Daki na jaře, veterinář to konstatoval jen po telefonu. Vigo se dal rychle dokupy, tak jsem víc neřešila. Kamarádka psala, že jí kočka umřela, když ona měla covid, ale zároveň, že byla starší a mám pocit, že to psal i někdo tady. Možná je taky riziko stáří kočky, jak se s tím popasuje, ale nepřijde mi, že by to bylo nějak časté. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:22

Můžu si tady po všech těch hrůzách postěžovat na něco triviálního? Divadlo zrušilo Louskáčka, na kterého mám lístky v adventních kalendářích.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:27

Garfie nene :(( proč? divadlo snad neomezili?

a já si teda taky malinko stěžuju. že jsem dneska propásla doručování kočkolitu a granulí a že u sporáku, kterej měl být skladem, je náhle termín "očekáváme dodání 14.12." (a už ho posunuli na 15.12.), jestli budem bez sporáku na Vánoce (čekám nájezd 12 příbuznejch - ale to bych to mohla zrušit vlastně, že jo), asi mě klepne

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:28

Jennyfor Paris 

Upřímnou soustrast.

Dalia 

Drž se, to bude dobrý!

Kocour je krásný, máš ještě kočičku, že ano?

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:33

moora Mají někoho nemocného v souboru. Já koukala ještě na Brno, hrají Louskáčka o víkendu, ale je to dost probrané a cena trojnásobná. :-( 

Hele, sporák by mohl být dobrý důvod ke zrušení, jak bych to nechala osudu!  (není teď nic, mně se minulý týden vysypala myčka a sehnat novou byla tvrdá práce!)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:39

Garfie to je pech teda

jj, osudu to nechávám, akorát trochu prudí, že je už zaplacenej

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:43

Jennyfor to je mi líto. Upřímnou soustrast.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:43

Ellen Ano, ještě mám britku Roxy, které jsem se ujala jako pětileté.

A Edíček je kotě z pole. Celý vrh někdo vyhodil na pole a Edík byl z těch, která přežila, i když měl taky namále. Na fotu je pár dnů po záchraně.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:44

Paris achjo, to je smutné. . Upřímnou soustrast.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:48

Dalia 

Krásní oba.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:51

moora Tlapkám, mně tohle udělal Datart, zaplacené a najednou dostupnost za tři měsíce.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 16:04

Černá kočka no vsak datart  a dockala ses?

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 16:06

moora Ne, požadovala jsem peníze zpátky, protože o dostupnosti za tři měsíce při objednání a placení ani zmínka. Koupila jsem nakonec jinde.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 16:30

Dalia 

Já půjdu proti proudu, myslím si, že kočky si řeší především svoje zdravotní problémy. Takže jestli je kočce špatně, přijde se přitulit, že je jí špatně. Některé virózy můžou chytit od lidí, tak třeba prostě taky marodí? Nemůže zvracet třeba kvůli bezoáru? Každopádně všem členům domácnosti přeji brzké vyléčení z neduhů, které vás trápí. Antigenní test sis se synem zkoušela udělat? Já bych nevydržela a už bych počítala čárky. Výsledky PCR testů chodí s různým časovým odstupem. Nám v poslední době přišly za den, den a půl, ale to záleží na laboratoři.