Jennyfor
jak píšou ostatní, klidně spát do sytosti! A jsem ráda, že ses ozvala, i když zrovna v tomhle vlákně.
Stěžovací vlákno
dynda Taky mě napadlo, že se tulí proto, že mu není dobře. Ale už se zdá lepší, celý den nezvracel a trochu jedl. Proti bezoárům dávám pastu.
Ne, já se netestovala. Měla jsem jet dnes také na stěr, ale nezvládla jsem to.
Dalia Kočky na sobě nechtějí nechat nemoci znát a když jim něco je, spíš se schovávají. Vždycky, když mi není dobře (nebo někomu jinému z rodiny), kočka se na dotyčného lepí ještě víc než obvykle. Hodně štěstí a ať se všechny nepříjemnosti brzy vyřeší.
Držím palce, ať nemáš covid.
Dalia Teda Edíček je nádherný!
Přeju hodně sil. A často si vzpomenu na slova jedné kartářky, která mi řekla- vy už jste na úplném dnu byla. Teď už , i přes propady, bude lépe. Snad to platí i pro tebe.
Dalia A mamka byla na testu v pátek a výsledek měla neděle ráno.
Omlouvám se, že nebudu jmenovat (abych na někoho nezapomněla)... moc Vám všem děkuju. ![]()
![]()
![]()
Uf, teda ty poslední stránky jsou hodně hustý. Každopádně hodně sil všem. ![]()
Stěžuju si, že nedokážu být na někoho hnusná.
Garfie jestli je hnusný/á na tebe, tak se překonej![]()
Makara Je to spíš v obecné rovině, jinak bych se překonala. Ale asi jak jsem obvykle spíš milá, tak i nulová reakce působí na okolí děsivě.
Dotyčná vyměkla a omluvila se mi. Naštvaná jsem pořád, ale zároveň mám trochu vítězný pocit.
Garfie být na někoho hnusná sice dokážu ale nemám z toho dobrý pocit - fakt není o co stát.
na druhou stranu jsem se teď naučila takové pravidlo.. Že přílišná empatie není k ničemu dobrá, protože člověka může úplně paralyzovat. A že ten tzv. hodný člověk se prostě jenom bojí být sám sebou![]()
viktorka_od splavu Však mě tahle moje vlastnost opravdu dost štve, i když moje kamarádky mi právě proto volají, když potřebují zchladit, protože já vždycky vidím obě strany.
Ale teď to bylo takové konkrétní. Přitom o nic nešlo, hloupá debata na FB.
Garfie ja si myslim,ze to neni uplne spatne.:-)
taky dokazu byt hnusna,ale neni to nic dobreho naopak.A byt hnusna na hodneho cloveka je uplne nejhnusnejsi.![]()
Ono nic se nema prehanet tak ani s tou hodnosti nebo hnusnosti.no.
Ještě mi k tomu přišla docela dobrá rada vykašlat se na dumání nad tím, co ten druhý člověk cítí a místo toho prozkoumat co si myslí - chápu to tak že je to záležitost o které se dá diskutovat, řešit to nějakým rozhovorem a tak, prostě může to být konstruktivní. kdežto to prociťování za někoho je nahovno;-) Já tím teda trpím dost extrémně takže se omlouvám jestli tu vypichuju nějaký obecně známý věci protože pro mě to byl objev![]()
A ještě abych se správně zařadila do vlákna tak si musím postěžovat na přeleželý krk
to se mi teda léta nestalo asi jsem spala nějak tvrdě ale auau
Celá se otočit můžu![]()
viktorka_od splavu No pociťování za někoho je na hovno, ale někdy si člověk něco jiného "myslí" a něco jiného cítí, to máš těžký ![]()
A lituju, tak ale znamená to aspoň, že jsi spala tvrdě a to se počítá! Držím pěsti, ať se zítra otočíš i po kouskách....
Zarinya Garfie viktorka_od splavu - no tak moje zkušenost..........
jak slyším, že je někdo strašně moc hodný -ťuťuňuťu - tak mám velký vykřičník, takový lidi bývají zákeřný svině a nikdy mi nic v životě dobrého nepřinesly, vždy to bylo dlouhé trápení a zlo. A ta zlá jsem samozřejmě byla já, dostat takový lidi ze života nebylo vůbec jednoduchý. Tyto lidi i dobře manipulují právě s tím prociťováním - vždyť jsou tak hodní a měly tak špatný život...
Myslím, že být normální, lehce se ozvat, zeptat se co se děje, jak to bylo myšleno nebo jak garfie nechat vyhnít je OK.
jitřenka Jo, tyhle typy zná asi každej, citový manipulátoři. Ale ten můj člověk není takovej, mohla bych na ni být hnusná, však ona je trochu taky. :-)
Garfie to je aj moj vecny problem. Neviem byt hnusna, tazko sa mi vravi nie.
A teda dufam ze si o mne nikto nepovie ze som zakerna.
Mne aj velmi vadi prilisna asertivita, vtedy chcem byt niekde prec aj ked sa to netyka mna.
Janulik03
Obvykle jsem s tím i smířená, ale dnes mi přišlo, že ta dotyčná, co mě naprdla, této mojí vlastnosti zneužila. A divné je, že i když se omluvila (a já to akceptovala), jsem pořád naštvaná!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí