Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 10:42

jitřenka

Janulik03 ale ony tam jsou rozdily, byt mila a celemu svetu jen to nejlepsi, ja se pro to obetuju ale skutecnost je jina, jen to zaobalim, ze ja nic ja muzikant, to proste poznas. To asi nejsi, ne?

Obvykle se to spojuje s tichym, utrapenym a jemnym hlaskem s psim a ublizenym pohledem

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 10:46

Candance lidi ve tve posledni vete povazuju za tragedy ne hodny lidi.:-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 10:47

viktorka_od splavu S tou paralýzou souhlasím, navíc když člověk chce pořád tak nějak reagovat na požadavky a pocity jiných, tak se tak nějak rozpustí sám v sobě, protože pak nedělá nic, co bych chtěl tak nějak sám za sebe, když neustále někomu "vyhovuje" (i když jsou to jen ti nejbližší).
Takže to myslím nemusí být strach, ale už tam k tomu "být sám sebou" prostě není prostor.

Ad přeležený krk - soucítím. Já jsem to teda mívala hlavně kolem 20, když jsem se vracela domů trochu víc... rozjařená

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 10:56

Ja znam jednu holcinu, kterou povazuju za prirodni ukaz. Je strasne hezka, hodna, mila, chytra, se svym dneska uz manzelem je od patnacti, pro jine by se rozdala. Je statni zastupkyne, takze v profesnim zivote vidi fakt osklive veci, ale jeji zlatou povahu to zatim nijak neovlivnilo. Znam ji skoro tricet let, takze si troufam rict, ze to neni zadna pretvarka. Jak rikam, prirodni ukaz. :-)

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 11:29

jitřenka Tyhle typy co popisuješ snad nikdo za hodnýho člověka nepovažuje

49374 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 11:30

Zina  jj to je presny - oboje!:-P

49374 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 11:31
Reakce na Zarinya:

Candance lidi ve tve posledni vete povazuju za tragedy ne hodny lidi.:-)

A teda nemám problém je poslat do prdele

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 11:40

viktorka_od splavu - tak to by jsi se divila, tito lidé bývají všeobecně vnímaní jako ti hodní, jen jim nesmíš překážet v jejich cílech. 

49374 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 11:48

jitřenka Hele já na tohle mám nějaký čuch/radar a prostě to nesnáším, Možná je to tím že zhruba do 30 let jsem takovéhle lidi kolem sebe absolutně neměla a neznala pak jsem jenom zůstala hledět a fuj dělá se mi z toho prostě špatně

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 12:41
Reakce na Garfie:

Můžu si tady po všech těch hrůzách postěžovat na něco triviálního? Divadlo zrušilo Louskáčka, na kterého mám lístky v adventních kalendářích.

​Neeeee, mně zatím nic nezrušili!!! Máš to do Brna?

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 12:41

Dnes jsem zaparkovala auto potupně 500m od domu, vzala nákupní tašky, došla pěšky a čekám na oblevu. A taky na nový zimní gumy...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 12:44

Garfie teprve dočítám, koukám, že ne do Brna.Vydesila jsem se.Ale já tedy taky trnu...Máme lístky na 18.12.v Janáčkově.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 13:05

Upřímnou soustrast Paris Jennyfor .

A moc děkuji všem, co se podělily o osud. Já k odborné pomoci a diagnóze nedospěla, bohužel dítě po mně zdědilo, kromě všech skvělých vlastností, i toto. Moc o tom nemluvíme, ale pak je to - měla by sis najít pomoc - hmm, ty taky.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 13:35

Dočítám ...

Upřímnou soustrast Paris Jennyfor

A všem ostatním,a možná taky trochu sobě, hodně sil. 

Teď to bude rok, co jsem řešila s mladší její útěk z domu. Našli jsme ji asi za 1-2 hodiny, nedala návrat do školy po nucené přestávce (jak je vloni je pustili do škol rotačně někdy touto dobou). Všechno jsme si vysvětlili a snad to bude dobré, ale pořád mi v hlavě bliká veliký vykřičník...

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 13:50

Candance vlastne mas pravdu ten tichy utrapeny hlasom co septa z poslednych sil, ale ja nepotrebujem gratulacie, nerobte si starosti ja vam to nemam ako oplatit,...,, a tvoj prihlvor nebol taky ako sa patri to treba inak aj by som tk poradila ale ty nechces..,,,,

boze ano! Ani zakricat sa na nu neda

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 15:06

EDITH4B Držím pěsti! Já to Brno zvažovala jako náhradní variantu. Ale chceme jít čtyři, je to hodina cesty tam, hodina zpátky....nakonec jsem to vzdala. 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 16:31

Někdo "uklidil" plech plný použitých špinavých formiček na pracny do šuplíku. A někdo jiný ten plech potřebovat a tsk ten čurbes do toho šuplíku prostě vysypal. Někdo č.1 je uražen. Někdo č.2 někde trajdá, ovšem jeho reakci si umím představit.

Nechcete mne někdo adoptovat? 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 16:35

Sweet Potato Já Tě adoptuji. Ležím s horečkami a je mi smutno. Aspoň bych si měla s kým povídat.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 16:40

Dalia  Četla bych ti pohádky.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 16:41