Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:49

Kan souhlas s continuity 

Ucit na zkousky jedine na koleji. Presne vzdycky nekdo neco umi a vysvetli, sezene vzorove testy, jis vifonky a spis cele dopoledne. V pauzach mezi ucenim sjizdis serialy a obcas vybehnes do hospody

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:50

Candance to ho určite povzbudí

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:50

Kora boze, kdyz mel muz covid, jak ja se stydela u kontejneru na sklo

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:52

betsey to urcite a jeste jsem mu poradila zadarmo.

Ale vazne od jedne firmy dostavam napr.vino s chemickym rozborem, med a tak

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:52

Candance doporučuju nosit s sebou pár zavařovaček - pro případ, že by šel někdo zrovna kolem

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:54
Offline Kora
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:56

Candancejo na chlapy má asi covid takové účinky,  vymaluju,  představím,  uklidim

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:12

Candance no vyrobí, čo si kto objedná. Musím mu nájsť nejakého zákazníka, čo si objedná víno

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:33
Reakce na RoSa:

Candance doporučuju nosit s sebou pár zavařovaček - pro případ, že by šel někdo zrovna kolem

​My naštěstí kromě vína sežereme strašně moc okurek. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 21:47

Kora muj muz se jednou rozhodl, ze mi koupi jako prekvapeni do loznice kreslo na cteni. Poridil ho jeden vikend, co jsem byla pryc. Po navratu na me sice kreslo cekalo, ale taky sileny bordel, protoze musel prestehovat pulku loznice, aby ten cteci koutek mohl vzniknout. Knihy venku z knihovny, protoze je vyndal pred stehovanim, ale uz nevedel, jak jsem je tam mela dane. Obleceni z komod na posteli, vsechny kytky na zemi... Kdyz jsem to uklidila a konecne si asi v deset vecer sedla do kresla s vytouzenou knihou a cajem, tak se na me otocil od pocitace a zcela vazne mi oznamil, ze je treba vymalovat, tak rano zajedeme pro barvu do hornbachu, at to mame co nejdriv hotove. Dodnes nechape, proc jsem na nej zacala kricet, ze jen pres moji mrtvolu

Offline Kora
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 21:52
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 21:53
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:06

Díky všem za soucítění - ano, je to všechno na hovno. Veselé vánoce tvl

Zarinya  

Jo, z Německa... to by byla podobná kratochvíle jako s SAS, na který jsem taky ze zoufalství koukala. Hezký přestupy a na cestě seš celej den (v lepším případě). Chápu, že na žebřiňáku by to trvalo ještě dýl, ale nemáme snad 21. století? (a já tejden dovolený, nemůžu z toho půlku strávit po letištích)

continuity

Hele klidně se na to podívejte mně je to teda značně podezřelý, tak najednou! Prodávali vesele... a to ještě lákali vážený klienty na tu možnost přebukování až do března a 24hod. před odletem (což u Norwegian nebylo možný). A v situaci, kdy Švédi nedělaj vofuky a navíc jsou bezpečnější než my... neříkám kdybych chtěla do Afriky, že jo. Ale tohle mi kapku zavání prostě - holt jsme v Čechách - tou bezúročnou půjčkou

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:19

Opravář si odvezl pracku, prý pojede na výlet do Ostravy, jinde se  to nedělá. A co budu dělat já chudák v tomhle počasí se dvěma bahnakama, pomooooc

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:23

Candance

Sambo teď dostal jako reklamní předmět ponožky a je spokojenej:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:25

Karja já taky, z rohlíku. A jsou pohodlné, taky jsem spokojená

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:26

barbucha tak tyhle letovy komplikaceme teda nenapadly. Neleti neco z Vidne? Tam by se snad dalo nejak rozumne dopravit.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:29

Malenge orejžákovat za sucha

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:34

barbucha tlapkám...ČSA jsou hnus. Já jsem v únoru 2020 koupila letenky do Itálie na červen toho roku, ČSA let zrušily asi měsíc před tím kvůli covidu a furt jsem dostávala nějaké informační maily, jak je proměnit za voucher, no tak já lama neznalá (do té doby jakákoliv dovolená s CK), jsem si online vyzvedla ten voucher, a tím už jsem neměla nárok na proplacení, jen proletění, a to ještě do určité doby, takže když jsme si jakž takž uvědomili, s ohledem na tehdejší covidovou situaci, že bychom ho tedy měli použít a proletět někam jinam, tak přišla ofiko zpráva o inslovenci ČSA s tím, že náš voucher můžeme uplatnit už pouze jako věřitelé v insolvenčním řízení, no a těch tam je, nevím přesně kolik, ale prý jejich klienti (přihlášení věřitelé) mají asi miliardu v neuskutečněných letech. No tak jsem zasponozorovala, na těch cca 6 tisíc už kašlu, ale vím zcela jistě, že od nich už si nic nikdy nekoupím.

A teda zeptám se, nějaké nízkonákladovky už jsi zkoušela, s tím, že bys třeba na místo pak dojela busem, vlakem? (Nevím, kde rodina bydlí).

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:34

Evaeva co? Mně poslali jako dárek k nákupu sušený droždí, co mu za chvili končí trvanlivost