Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 22:59

Jitka77 . Ale toto mi nijak nevadí, pokud na to mam dost času.  Navíc ráda řeším komplikované projekty, fakt komplexní věci. 

Problém je, že k tomu delam kvadrilion jiných kravin, které bych delala třeba svým tempem a trochu jinak. A když je to navíc k ty práci, tak už je toho priste moc. Já navíc má tu energii docela lehce vycerpatelnou. Co je nakonec asi štěstí, protože, když to pretapnu, tak už ten mozek prostě nepřinutim. Vypne se a potřebuji si dva- tři dny odpočinout.

Dnes u nás uklizeli listí těmi fukary a já na ně koukala z okna říkala si, že přesně to bych potřebovala. Kdysi jsem se v tomto stavu postavila ke kopírce a pomohla sekretářce kompletovat a vázat nějakou obří nabídku.  

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 23:27

continuity To je umění, dobře a včas odpadnout! Kamarádka jednou pronesla úžasnou větu: nejhorší není to, co člověk nevydrží, ale to, co vydrží.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 23:53

Jsem pěkně naštvaná, upekla jsem si na víkend bezlepkový chleba, ze směsi do formy tedy, ale vždycky byl hrozně chutný...no a dneska v té směsi nejspíš žluklo nějaké semínko, takže když jsem nedočkavě zakrojila a přičichla, cítila jsem akorát tak něco jako zatuchlinu, a když jsem ochutnala, chleba letěl do koše fňuk. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 00:06
Reakce na Jitka77:

nejhorší není to, co člověk nevydrží, ale to, co vydrží.

​To je ale dobrý!

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 00:09

continuity Jeden můj kamarád dává už 10 let výpověď. V jedné a té stejne firmě, jsem zvědavá, kdy do toho řízne a co bude, protože on ji vždycky podá, ale šéf ho vždycky něčím přesvědčí. Teď je ve fázi, že už musí, kvůli rodině i má objektivně lepší práci, ale jsem zvědavá na ty okolnosti, s čím šéf zase prihasi. Tam je to taky nějaký zacykleny. 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 07:18
Reakce na Jitka77:

continuity To je umění, dobře a včas odpadnout! Kamarádka jednou pronesla úžasnou větu: nejhorší není to, co člověk nevydrží, ale to, co vydrží.

​Jo to je přesný!

Já už to teda ani nevysvětlují, protože to máa každý za flákání. Že měsíc předtím stihnu o polovinu vic než, kolega, je v tu chvíli zapomenuto. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 07:43
Reakce na Jitka77:

​No jo, to je fakt pravda.

Mě teda ráno v práci čekal dost drsný mail od matky, které jsem psala skrz kluka. On je fakt strašně agresivní, prodává cigára, kšeftuje s kdečím a je mu 9. A to já to s ním umím, normálně se bavíme, on se mi svěřuje, hledáme příčinu, ale matka stejně vytáhne klišé, že jsme všichni rasisti a že on chudák trpí tím, že má tu tmavší pleť. Jako doprdele práce, může těm lidem někdo vysvětlit, že ten původ je nám fakt u prdele?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 07:52

Luna to nevysvětlíš, matka hledá omluvu pro sebe a má potřebu to svést na ostatní okolo. Opravdu málokdo umí uznat svou chybu. A kdyby nemohla vykřikovat to co vykřikuje, našla by si něco jinýho..

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 08:25

Luna Myslím, že Ounz má pravdu, leda bys jí to možná mohla zkusit napsat takhle napřímo, jako nám. :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 08:27

poridila jsem si Netflix(ano,jsem sto let za opicema)

A ted abych snad dala vypoved v praci,abych mela cas koukat.

Jak to ty lidi stihaji?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 10:13

Zarinya nevim ale ja si platim i HBO a nedivam se na nic. Jen dcery na Netflix. Kvuli AJ

Offline Candance

Zarinya nevim ale ja si platim i HBO a nedivam se na nic. Jen dcery na Netflix. Kvuli AJ

Offline Candance

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 10:20
Reakce na Renusatko:

No slíbila. Neznalá poměrů a toho, že budu dělat 9 let za stejný plat

Přece jsi taky ve zdravotnictví - to nedostáváte ani to (se mi zdá poslední dobou že každoroční) navýšení?!

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 10:26
Reakce na Zarinya:

poridila jsem si Netflix(ano,jsem sto let za opicema)

A ted abych snad dala vypoved v praci,abych mela cas koukat.

Jak to ty lidi stihaji?

​Neboj se ničeho, podíváš se na pár věcí a pak už nebudeš mít na co koukat. Aspoň já mam ten pocit, udržuju si Netflix jen kvůli tomu, že doufám v další řadu (dvou) oblíbenejch seriálů. Jestli to nedaj do konce roku, končím s nima.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 10:29

Zarinya no to sa nesmieš dívať na celú ponuku, len si vybrať jedno a by slepá k tomu ostatnému aspon tak to robím ja, vybrala som si jeden seriál, kde má epizóda 20 minút a každý večer dám jednu epizódu, pri ktorej si akurát vyčistím zuby jednozvazkovou kefkou. Na viac čas nemám

Ale dnes začína nová séria Zaklinaca, to asi aj spánok obetujem 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 10:44

betsey fakt už začíná další řada? Tak to si asi Netflix na chvíli zaplatím

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 10:53

Mulen zaplať si, už to tam je

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 11:06

betsey Hned jak doděláme obývák!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 11:12

Stezuju si, ze jsem vymekla a nedala mensi dite do skolky, protoze ma podle tet desny kasel a nudli az na brade. Je ctvrt na 12, zakaslala dneska presne jednou a to kdyz lovila na ulici sousedovic kocku, a zadnou rymu jsem nezpozorovala. Asi chteli mit pri patku volneji. A dite mi po ceste v aute brecelo, ze chce do skolky. Ach jo.