Mrakoplas áno, aj červeno-oranzovo-zlto-hnedo-ružova varka, to sa pralo v týždni.
Stěžovací vlákno
slevy v cos a me se tam nic nelibi.A samozrejme na ty saty co uz cekam od leta zase nic.![]()
Dám to sem, ačkoliv potěšilo, a to velice!
Před chvílí mi volá můj zlatej zeť - "ty budeš mít brzo narozeniny, co? Tak jsem ti našel letenku na 26.12. a už ji máš v mailu! Doufám, že jsem trefil správný sedadlo!"
Na pár dní, ale nakonec se uvidím se zřítelnicí
Jsem se neodvážila k nim cpát na svátky, ale asi mě přece jen rádi viděj ![]()
barbucha tak to je super, tak nech už to vyjde a uži si to.!
Díky, užiju!
Snad se za těch pár dní nic nepřihodí...
Hned je mi líp, včera jsem byla na pokraji zhroucení. A teď nemám čas, musím jít nakupovat, ať nejedu s prázdnou! ![]()
Do statistiky uvádím, že třídíme akorát bílé a barevné a pak vlnu a sportovní věci. Když jsem chodila do prace šaty a sukně jsme přála zvlášť. Já vyperu světlé spodní prádlo do hromady i s povlečením.
A prechvalila jsem tu moji rodinu. Muž a mladší na sebe ječeli u oběda tak, že se třásl strop. měli jsme na odpoledne dost plánů a místo toho toho rodinná pohoda v prdeli. ![]()
Muž teď argumentuje, že na něj nemůže takto ječet. Tak jsem se ho zeptala, o co je jeho ječení lepší. ![]()
barbucha to je super překvapeni!
continuity já taky peru spodní prádlo s povlečením, třídím světlé/tmavé/bílé a pak podle teplot 40/60, zvlášť peru ještě sportovní, bundy a podobně.
Mrakoplas ona není zas tak extra malá, 4,5 kg. Já mám v zimě akorát takový menší třípatrový sušák určený původně do sprcháče. Tam se sice vejde hodně těch menších kusů, ale schne to pak hrozně dlouho. V létě je to lepší, balkón mám na jih. Tohle je vlastně první zima, kdy mám takhle málo místa, loni jsem ještě sušila v pracovně, z té je teď ale herna
pořízení.susicky.se.nastesti.priblizilo
barbucha
krásný dárek
Tak jsem asi prase největší, peru cca 1x týdně max.a třídím jen světlé, tmavé, ručníky atd.na 60 a kapesníky na 90, ty vyjdou párkrát do roka ![]()
Tak jsem asi prase největší, peru cca 1x týdně max.a třídím jen světlé, tmavé, ručníky atd.na 60 a kapesníky na 90, ty vyjdou párkrát do roka
nejsi, mám to taky tak![]()
Ja peru tak jednou za tri dny odhadem, az se nashromazdi treba na dve prani. A i to mi prijde dost. Ale jinak peru na 30 (a nizsi otacky) kosile, tricka a choulostivejsi veci. Bile a svetle zvlast. No a zvladt spodni pradlo treba. Povleceni sundam a rovnou vyperu. Nekdy vyperu dohromady i veci jako rucniky a neco k tomu, jen abych jakztakz naplnila pracku a uz se nikde nic nevalelo. Barvy vubec neresim, nemam rada, kdyz se mi spinave pradlo moc hromadi. Vlnu peru v ruce, te zas tak moc nemame.
barbucha tak to máš krásný dárek ![]()
continuity ježíši oni z toho nevyrostou?
jako ti chlapi. My máme kvůli tomu od včera tichou domácnost.
barbucha to je hezký, tvůj zeť se mi líbí.
barbucha no teda, to je bezva hnuti osudu. Drzim palce, at ti to vyjde!
barbucha super, moc držím palce, ať to klapne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.