Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:34

Evaeva to je blbé, no. U těch velkých mi vyhovuje, ze tam soupnu i tu peřinu (nejen povlaky) a je to parada, mame tedy uměle vlákno. Vyberu si vždycky letní den a na zahradě na slunci je to za chvilku suché.

jo, v lednu nastupuju, rozsekla jsem to teď na poslední chvíli tento tyden, z velmi nepříznivé konstelace se to v práci otočilo naopak v dosti příznivou, vyšli mi vstříc, rádi, ze nepřijdu až v dubnu, tak toho jsem musela využít. Jsem na to dost zvědavá, tesim se, ale asi to bude peknej mazec

Offline Pinot Noir
29926 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:36

Malenge na jaký úvazek nastupuješ?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:44

Pinot Noir teď na ty 3 měsíce 60% a pak už na plný, až budou malému 3 roky.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:23
Reakce na barbucha:

​No nevim. Z rychlýho náhledu by se dalo, dokonce ve stejným termínu... ale je to Ryanair... plus musíš se do tý Vídně dostat - a když to letí v 8 ráno tak fakt to nevidim růžově. Jako spolehni se na to, že tě tam dopravěj včas...

A při tý příležitosti mě napadá, co jsme komu udělali. Doprdele furt vidim nějakou nabídku letenek za pár šupů kamkoliv... ovšem tu z Vídně, tu z Německa, tu z Polska... možná snad i z Maďarska a jinejch prdelí Nejsme snad stát - člen EU, ve středu Evropy?! Proč teda tady máme ty nejhorší podmínky?! Čert by mě vzal.

​Do Vídně jezdí vlak. Přímo na letiště. Regiojet. Už jsem tak letěla. Vlak tam byl včas. 

Online Kokoska
35019 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:37

Malenge k nam teda prijel bez niceho, stitek jsme sice pri zadavani opravy nafotili, zavadu popsali, ale rikal, ze to stejne musi zkouknout na miste predem. A protoze se potvrdilo, ze je programovaci jednotka v haji, bud by to objednal a prijel to vymenit nebo rovniu odvezl a a pozdeji privezl. Oprava by byla stala asi 2/3nove pracky, tak jsme se s chudinkou rozloucili navzdy.

Offline Pinot Noir
29926 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:40

Malenge fíha, tak držím palce! Na to si ještě netroufám. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:50
Reakce na Malenge:

Opravář si odvezl pracku, prý pojede na výlet do Ostravy, jinde se  to nedělá. A co budu dělat já chudák v tomhle počasí se dvěma bahnakama, pomooooc

​práčka čaká na servis už druhý týždeň,  už od minulého pondelka máme jednu bazarovu.  Bežne periem tri práčky denne.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:39

Kokoska jo, tak to jste měli velkou zavadu, takovéhle výdaje jsou na nic, to bych taky radši koupila novou. My ji máme v kombinaci se susickou, takže ta oprava vypada tak na 1/6 ceny nové.

letfenixa chudinko! O te bazarove jsme taky premysleli, ale nechce se mi řešit, co pak s ni. Takže jsem vyprala úplně všechno, co šlo a pak si ji teprve odvezl, ona naštěstí fungovala, jen bylo jasne, ze je nějaký problém. Držím pěsti, ať máš svou brzy zpět!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:42

Pinot Noir dekuji. No upřímně, úplně si netroufám taky, ale nic moc jiného mi nezbývá. Déle než do dubna mi práce držena nebude. A vzdát se ji odmítám, na to jsem se moc nadrela, abych to teď pustila, to by byla naprosto krajní možnost. Plus teď se vyřešilo to, ze nějaký jiný chudák bude přebírat hrůzy po odchazejicim kolegovi, což mi hrozilo, a to by fakt nebylo dobre, takže už není na co čekat. Navíc tedy už opravdu chci nějaké svoje peníze

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:54

letfenixa tri práčky denne? dúfam, že máš sušičku, kde to dávaš?  Ja periem tak raz za deň a aj tak mi tu furt dakde visí prádlo, už mi to pekne lezie krkom. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:27

Mrakoplas bez susicky,  mám rôzne typy susiakov,  asi moc triedim,  dnes od rána: biele, uteraky,  teraz čierne +tmavomodre, čaká sede +svetlé. Našťastie máme veľmi suchý vzduch v byte.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:34

letfenixa ja taky peru casto,na dva lidi nadprumerne,tridim jako ty,ale presto tri pracky denne?

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:38

notna My nemáme zas tak drahou spesl pračku, takže nejezdí do autorizovaného servisu. Ale opravář mi říkal, že jednak má tu diagnostiku a něco jako ,,rentgen,, a druhak je opravář a chce opravovat a ne jezdit po kraji, takže zaměstnává nějaký kluky a ty mu to svazej. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:52

Mrakoplas mně to vychází průměrně taky tak na pračku až dvě denně. Na sušák se mi i ty tři vejdou, podle toho, co to je. Ale pak to schne hrozně dlouho. Když mám od něčeho pár věcí, tak je vyperu, až se jich nasbírá víc.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:24

Evaeva ale ty máš malú práčku, to by som dve dala tiež. Mne sa na sušiak vojde tak jedna. Ale asi ju aj dosť preplnam .

letfenixa takto triedim aj ja, dokonca aj červené s oranžovým/žltým zvlášť. A tie mi tam potom čakajú aj dva mesiace, než ich nazbieram aspoň na polovičnú náplň :)) Ale to asi nie je u vás problém, škoda, že naši ružovú nepýtajú, uľahčili by mi pranie

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:29

letfenixa Mrakoplas Rozbité pračky jsou hrozný opruz. My jsme to řešili loni. S prádlem jsem lítala k sousedce, pak jsem viděla, že je to na delší dobu. Vždycky jsem to nabalila, mamka mi vyprala jednu pračku, brácha, kterej s nima bydlí v patře, druhou. Sušilo se to už zase doma, ale i když je to 3 km, tak to ježdění bylo blbé. A to já zase tolik neperu. Většinou jeden den 4-5 praček a šup rovnou do skříně a jiné dny jen po posilovně  nebo hokeji 14 minut krátký program. Já nezvládám různě se válející vyprané prádlo a sušák tady zvládnu max jeden den. V létě na balkóně je to suché za hodinu, to je super.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:32

Renusatko Já jsem takhle prala 14 dní segre, čtyřčlenná rodina, a fakt jsem měla kolikrát co dělat to časově naplánovat, abych jako za ten den vyprala sobě i jim:-D. Se to nezdá, ale ono když se to sejde je toho hodně. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:36

Zarinya som sa nestíhla rozpisat,  spodné pradlo zvlášť,  ponožky,  pančuchy moje,  vlna, synove bundy plus vonkovne nohavice, moje šaty zvlášť, obliecky,  sa to nazbiera. fakt to vyjde tak na 3 práčky denne. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:37

Karja Já jsem to právě většinou dovezla třeba o víkendu, když nebyli doma nebo mi to dali prát a jeli pryč. Hodila jsem si to tam a zase si to vzala zároveň s druhým od našich. Jinak je to náročný, prát pro dvě rodiny s dětma, to ti věřím. My nemáme malé děti, ale zase syn takhle uklízí. Vemu si to jednou na půlhodinu na sebe, hodím to na židli, matka prudí, ať to ze židle poskládám do skříně (svetry, mikiny, rifle), tak jednodušší je to hodit do prádla. Každdý týden tam má celou skříň, kdybych prala víckrát, tak ji tam mám i víckrát. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:40

Malenge tá naša pokazena je ešte v záruke,  kupovana vlani vo februári potom, ako odišla nová, ktorú sme mali cca trištvrte roka vtedy som si vyskúšala chodiť prať k mame a rozhodla sa to neopakovat.  Takže po vyriešení pôjde bazarova do spoločnej pivnice. Práčka na 9 kg? Aká to je? Ak zas budem riešiť výber novej.