Stěžovací vlákno
barbucha To me mrzi, ja letela do Svedska v utery na otocku a pripadala jsem si.tam.jak v jinym svete. Ale asi to ted delaji bezne, kamaradkam taky zrusili letenku kvuli covidu a letet mely az daleko po Novym roce.
barbucha Achjo, soucítím velmi.![]()
![]()
(I když se mi v první chvíli chtělo napsat spíš dop.dele práce, to je fakt k po.rání
, ale nenapíšu to, páč jsem slušně vychovaná).
Moc držím palce, ať se v blízký (teda spíš dohledný) budoucnosti nějaká možnost někde vyloupne.
Zina Je pravda, že se bojím dívat na seriály, kde už existuje víc řad, abych u toho neseděla kolikrát až do rána. A u nemoci je to naopak výhoda. To máš pravdu.
Přece jsi taky ve zdravotnictví - to nedostáváte ani to (se mi zdá poslední dobou že každoroční) navýšení?!
Zdravotnictví ano, ale soukromé, tam nic takového neplatí. Možná mi momentální situace ulehčí rozhodování a bude rychlá změna. Jen mě mrzí, že mě ta práce opravdu baví, proto tam pořád jsem.
barbucha tak let z nemecka....
Zarinya no vidíš a já furt na Netflixu hledám na co bych se koukla a nic ![]()
Syn má covid, to není ta stížnost. Už mu nic není tak zabíjí čas tím, že si předěláva pokoj. Objednal si nabytek, dnes dorazil. Kam dá ten starej, netuším. Nadává u toho hrozně, pač mu něco nejde sestavit. Vypadá to tady jak po výbuchu atomovky. Snažím se být pozitivní, test mám teda nastesti negativní. Aspoň něco. Otevřela jsem si flašku bílého. V lednici mám další dvě, bude to stačit? ![]()
Kora Záleží, jestli myslíš dnes nebo na víkend. V prvním případě ano, v druhém ne.
Přeju ti jeho brzké uzdravení!
Kora Na víkend? Určitě. Já se dnes od koťátka dozvěděla, že má sice volno, ale musí se učit na zkouškový a doma to rozhodně nebude, protože doma na to nemá klid a pohodu. Takže bude na koleji, na pokoji s dalším člověkem, s wc na chodbě a kuchyňkou pro patro. Kdepak, rodinnej domek na konci města, prakticky v zahradní čtvrti s plnou ledničkou je táák nepohodlná věc. Jedináček jeden rozmazlenej.
Kan ja mám pro koťátko pochopení. Taky jsem se učila zásadně na intru s podobně postiženými.
Jednak by matka asi neměla úplně pochopení pro můj denní režim učení od 12 do 12 a po druhé, zcela prakticky. Na intru vždy seženeš někoho s kým se dá věc konzultovat. Za náma na intraku během zkouskoveho jezdili i domorodci.
Garfie Kan na víkend určitě ne!!! Dostal ultimátum, ze nejpozději v pondělí to tu bude obyvatelný. Momentálně mám chodbu zavalenou vsim možným. Ja chci adventne uklizeny byt. Momentálně si poslal kamaráda pro šrouby, protože nikam nemůže.
Ale zcela vážně, jsem ráda že mu nic není a přestal to v pohodě.
Kora Dokud nevymyslel, že je pokoj třeba vymalovat, tak bych rekla, že dobrý....![]()
Kora ukludni ta, keď ti napíšem, že môj muž si v obývačke zriadil dielňu na výrobu reklamných predmetov? A v chodbe mame sklad
Jo a nemám tu žiadne víno
betsey ano, uklidní ![]()
Tabea ne, maloval na jaře. Ale rozebral starou postel, novou postavil, ale matrace přijede až v pondělí ![]()
Kora jestli je to ten nejmladší, tak je fakt šikovnej ![]()
A co to tam má za blbý reklamní předměty, když ne flašky vína? ![]()
dynda šálky, tričká a tak. Nič použiteľné na preklenutie krízy ![]()
Jo a nemám tu žiadne víno
svata zeno.
Vzkaz muzi, ze pokud to neni jedle a pitelne, nema reklamni predmet smysl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.