Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:38

Malenge pokud dojedeš na Zličín, můžeš si vyprat u mě

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:43

žluťásek to jsem dostala taky, několikrát. Fakt za chvíli projde? To musím prozkoumat, já si řekla, že to tu budu mít pro jistotu. Ponožky byly jen pro premium, ale moc nezáviď, jsou na nich rohlíky a ty premium korunky

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:54

Evaeva aha, tak nemusím mít všechno

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:01

Malenge tak toto je ale že úplne oprávnená sťažnosť, ľutujem moc! Chcela som napísať, zabaliť von do jednorázového igelitu. Ale nenapíšem, lebo moja karma to tu každý deň zjavne číta!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:07

žluťásek v zimních botách kouká akorát žlutý lem, takže dobrý

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:14

SunEclipse neříkej dvakrát, Zlicin msm celkem blízko

Mrakoplas ani zabalit by už nepomohlo, dnes jsem dovlekla ze skolky hromadu špinavých věci, čímž se počet použitelného venkovního oblečení značně snížil.

jestli tu nebude zpátky do Stedreho dne, tak fakt nevím, jedeme pak na hory... už se mi tedy nabídla kamarádka, ale bude tu mít na svátky rodiče, přijedou zítra, tak bude mít s rodinou nepochybně jinou zábavu, než řešit moje špinavé prádlo. Takze už jsem si nastudovala i veřejné pradelny v dostupných částech Prahy, ach jo.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:21
Reakce na Kokoska:

barbucha tak tyhle letovy komplikaceme teda nenapadly. Neleti neco z Vidne? Tam by se snad dalo nejak rozumne dopravit.

​No nevim. Z rychlýho náhledu by se dalo, dokonce ve stejným termínu... ale je to Ryanair... plus musíš se do tý Vídně dostat - a když to letí v 8 ráno tak fakt to nevidim růžově. Jako spolehni se na to, že tě tam dopravěj včas...

A při tý příležitosti mě napadá, co jsme komu udělali. Doprdele furt vidim nějakou nabídku letenek za pár šupů kamkoliv... ovšem tu z Vídně, tu z Německa, tu z Polska... možná snad i z Maďarska a jinejch prdelí Nejsme snad stát - člen EU, ve středu Evropy?! Proč teda tady máme ty nejhorší podmínky?! Čert by mě vzal.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:24

Malenge hele klidně, celý týden jsem doma, a na moje prádlo mi stačí pustit jednou týdně, zbytek času zahálí.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:29

Mermaid 

Já chci jet z hlavního města do hlavního města, ale zjevně je to nemožný No a CSA už nikdy víc, to byla z nouze ctnost která se mi zase nevyplatila (už jsem to absolvovala párkrát předtím když nic jinýho nebylo, ale vždycky bylo aspoň děsný zpoždění když už vůbec letěli).

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:33

Malenge na našem malomeste nové instalovali "Pradlomatkiosky", to je název. Jsem zvědavá jak se to ujme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 00:01

Malenge tak jestli máš blízko Zličín, tak tady pár prádelen jeZrovna nedávno mi někdo vyprávěl, jak tam potkal snad pětinásobnou matku, že tam ráda pere, protože vypadne na hodinu a půl z domu, čte si tam a nikdo na ní nemluví

Lituju tě teda dost, takhle před svátkyJá tu naší přemlouvám, ať ještě vydrží, dost jí přetěžujeme (mám malou). U nás by to totiž znamenalo přestavbu koupelny. Snad se ti z výletu brzy vrátí.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 04:55

Kterej dement odpaluje ohňostroj v půl pátý ráno? Proč? Takže nespím, civim do měsíce a mám blbý myšlenky. A to to vypadalo, že dneska konečně spím dobře

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 07:44

Malenge To je teda debilni systém s tím odvozem pračky při opravě. Už to tady jednou někdo psal. Vůbec jsem to neznala. Přeji , ať je pračka brzy zpět. I když ta veřejná prádelna s knížkou nezní vůbec spatne

Zajímalo by mě, proč to ti opraváři tímto systémem dělají? Vždyť to je děsne pracný stěhovat pračku!

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:08

notna tak treba na to maji na dilne nejakou diagnostiku, dneska mas ty pristroje samou elektroniku. Myslim, ze kdyby nemuseli, tak se s tim nevlacej. A stejne k cemu ti je rozbita pracka doma? Malokdy se stane, ze opravar ma s sebou novy programator nebo co je potreba, jsou to veci za kolik tisic a asi bezne nema v kufriku vsechno, co by se v tom kterem typu mohlo podelat.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:33

andulka01 Václav Havel zemřel před deseti lety, 18. prosince 2011 ve věku 75 let.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:43

SunEclipse dekuji

Evaeva bud na ni hodna. Ty malé jsou s dětmi už ne ideální, no. Dřív jsem měla horem plnenou na 4,5kg a bohaté stačilo. Teď mám na 9kg a je to tak akorát

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:47

notna díky, prosím te, tvrdil něco o tom, ze měnit ložiska se dá jen v autorizovanem servisu a ten mají v Ostravě  tak si pracka udělá předvánoční výlet přes 2/3 republiky a budeme doufat, ze k nám najde cestu zpět. Taky mě to překvapilo, nemile. Jinak matku s knížku plne chápu , ještě před mesicem

bych po tom skočila, ovšem v lednu se vracím do práce, takže jsem teď nějak namekko, ze už s miláčky tolik nebudu, tak mě to ani moc neláká...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:51

Kokoska tak oni už jsou dneska pripravenejsi, nejezdi jen tak, nejdřív mu vyfotis štítek, aby věděl, co je to přesně zač, a popises detailně závadu, on si to nastuduje a případně sežene díly na ten konkrétní typ a pak teprve přijede. V tomto případě hned při prvním telefonátu říkal, ze to vypada na ložiska a ze to znamená odvoz, ze to se na místě zvládnout nedá.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:07

Malenge ona má hlavně potíž s velkými věcmi, jinak holt vyperu menší dávku. Ale povlak na peřinu jaksi nezmenším;) My už se chystáme na výměnu/přestavbu. Snad v lednu nebo v únoru. Ty už v lednu nastupuješ? 

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:22

Zuzuli Můj muž chtěl přestěhovat jídelní stůl, takže to vzal i s půlkou kuchyně. Když jsem 24.12. ráno přišla ze služby do kuchyně, kde se nedalo pořádně hnout, stěhovali jsme ještě na Štědry den.