barbucha teď jen nechytnout kovídka a nebo nespadnout do karantény! ![]()
super, moc ti to přeju, užij si to!
barbucha teď jen nechytnout kovídka a nebo nespadnout do karantény! ![]()
Sairon no asi ne. Já to beru, že bude dnes nebo zítra uplnek.
Starší si teď v obýváku prosadila Zpívej, ačkoliv já a mladší jsme chtěli Popelku. Nu dobrý, prý se předtím domluvily. Ale než jsme odtahaly z obýváku krabice s legem, sedela se sluchátky u počítače a mladší na ni vola, že už se bude zpívat.
Tak nám milostivě dovolila si pustit tu Popelku, když už bez ní teda nemůžeme být.
Někdy je ten rodinný život takový těžší. ![]()
barbucha Výborně. Tak ať se zadaří a hodně hodně štěstí.
Rozbil se mi tablet.
zniceho nic cerno a nereaguje na nic.
Tak jsem se sebrala a jela koupit novej.Jediny pozitivum na tom je,ze aspon v case oteviraci doby.Ovsem pred vanoci si vzpomenout neco takoveho koupit....
vyprodano
Pak jsem jeden ulovila,ale ja tak nesnasim novy pristroje.A to bude zase neco s heslama.
Mozna ani sem se nedostanu...
barbucha Tak to je krásnej dárek.
barbucha teď jen nechytnout kovídka a nebo nespadnout do karantény!
Jistý to bude, až se usadím v letadle ![]()
barbucha Super!
Sikovnej a uznalej zetak! Ale zatim gratuluju potichoucku, abych Ti to nezakrikla. ![]()
continuityjezis to rvani provozuje i muz s dcerou. Tez ona nema mit posledni slovo a nema si toto dovolovat. No chteji to posledni slovo mit oba. Pak nasleduje jeho dlouhe kazani a muj vybuch, at da pokoj. A to zase nabouravam jeho vychovu (skoda ze nevychovaval kdyz byly male.)
Candance U nás jsem se takhle dnes chytla se synem já. Zeptala jsem se, jestli s námi někam pojede. Řekl, že ano a při odjezdu bylo vše špatně, kdy jedeme, kdy přijedeme, co vezeme. Já jsem řekla, že ho nikdo nenutil, on začal, že jo a už to jelo. Potom mě štve, že nepomůže 50x zopakovat, ať teda nejezdí, že chci hlavně klid a nikdo ho nenutil.
A manžel začne napomínat i mě, to je tak na přidání k lopatové četě.
barbucha Jej, to je super! Zeť je frajer, moc ti to přeju!
barbuchadržím palce!!!
a sťažujem si, že keďže holandská vláda prudko sprísňuje nariadenia (na to si nesťažujem, Amsterdam je obrovský prístav a mele sa to tam z celého sveta, tak aj dobre), ale sa klepem, aby sa mne dieťa dostalo na Vianoce domov.
barbucha hryze ho svedomi, ze dotahl ten covid, co?
Drzim palce, at ti to klapne
Candance Ehm, takhle jsem se kdysi pořád hádala s babičkou. Já to tenkrát tak nevnímala, ale jak říká máma, obě jsme musely mít poslední slovo ![]()
Si piš! A zřítelnice mu to asi taky dala sežrat ![]()
Vono nejde tak vo tu blbou letenku, z CSA ty prachy vyrazim... spíš mě potěšilo prostě to pozvání.
A mimochodem, fotokniha sklidila obrovskej úspěch (balík kupodivu dorazil rychle)!!! Celá famílie se seběhla a nadšená! ![]()
P.S. Díky všem za držení palců!
continuity Haha přinasraný dítě. Teď mi volal manžel do práce, že je koťátko nějaký nervózní. Prvně se mu nelíbila koleda k obědu, Byla cesta, byla ušlapaná, tak převerglil na synovu oblíbenou Feliz Navidad, což taky neby žádnej kauf, protože se to nehodí na 4 adventní a tradice, ne! Katsu kari už prý servíroval s velkou obavou a nemýlil se a co má jako dělat? No tak se směju, no. Co sis vychoval, to máš. ![]()
barbucha Hele já se přiznám, že mě to normálně až dojalo!:-D
barbucha jestli se oni spíš netěší má české cukroví
že si jim ho zapomněla do toho balíku přibalit?
No dobrý večer želám. Konečne som sa trochu prebrala k životu.
ja trúbka som bola včera vonku si povyrazit a dopadlo to tak že sme skončili na súkromnej diskotéke ![]()
Ja stará baba s mladými holkami sme teda tancovali. Muž má v noci bol vyzdvihnúť a som ešte akási unavená ![]()
Už fakt na to nemám vek
barbucha dočítam a teším sa s tebou ako to celé nakoniec dopadlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.