Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 17:32

barbucha teď jen nechytnout kovídka a nebo nespadnout do karantény!

super, moc ti to přeju, užij si to!

Online continuity
43191 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 17:40

Sairon no asi ne. Já to beru, že bude dnes nebo  zítra uplnek.

Starší si teď v obýváku prosadila Zpívej, ačkoliv já a mladší jsme chtěli Popelku. Nu dobrý, prý se předtím domluvily. Ale než jsme odtahaly z obýváku krabice s legem, sedela se sluchátky u počítače a mladší na ni vola, že už se bude zpívat. Tak nám milostivě dovolila si pustit tu Popelku, když už bez ní teda nemůžeme být. 

Někdy je ten rodinný život takový těžší.

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 17:57

barbucha Výborně. Tak ať se zadaří a hodně hodně štěstí.

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 18:01
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 18:02

Rozbil se mi tablet.zniceho nic cerno a nereaguje na nic.

Tak jsem se sebrala a jela koupit novej.Jediny pozitivum na tom je,ze aspon v case oteviraci doby.Ovsem pred vanoci si vzpomenout neco takoveho koupit....vyprodano

Pak jsem jeden ulovila,ale ja tak nesnasim novy pristroje.A to bude zase neco s heslama.Mozna ani sem se nedostanu...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 18:19

barbucha Tak to je krásnej dárek.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 20:49
Reakce na RoSa:

barbucha teď jen nechytnout kovídka a nebo nespadnout do karantény!

super, moc ti to přeju, užij si to!

​Jistý to bude, až se usadím v letadle

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 20:58

barbucha Super! Sikovnej  a uznalej zetak! Ale zatim gratuluju potichoucku, abych Ti to nezakrikla.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 22:41

continuityjezis to rvani provozuje i muz s dcerou. Tez ona nema mit posledni slovo a nema si toto dovolovat. No chteji to posledni slovo mit oba. Pak nasleduje jeho dlouhe  kazani a muj vybuch, at da pokoj. A to zase nabouravam jeho vychovu (skoda ze nevychovaval kdyz byly male.)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 22:54

Candance U nás jsem se takhle dnes chytla se synem já. Zeptala jsem se, jestli s námi někam pojede. Řekl, že ano a při odjezdu bylo vše špatně, kdy jedeme, kdy přijedeme, co vezeme. Já jsem řekla, že ho nikdo nenutil, on začal, že jo a už to jelo. Potom mě štve, že nepomůže 50x zopakovat, ať teda nejezdí, že chci hlavně klid a nikdo ho nenutil. A manžel začne napomínat i mě, to je tak na přidání k lopatové četě.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 23:55

barbucha Jej, to je super! Zeť je frajer, moc ti to přeju!

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 01:08

barbuchadržím palce!!!

a sťažujem si, že keďže holandská vláda prudko sprísňuje nariadenia (na to si nesťažujem, Amsterdam je obrovský prístav a mele sa to tam z celého sveta, tak aj dobre), ale sa klepem, aby sa mne dieťa dostalo na Vianoce domov. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 03:16

barbucha hryze ho svedomi, ze dotahl ten covid, co?  Drzim palce, at ti to klapne

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 07:53

Candance Ehm, takhle jsem se kdysi pořád hádala s babičkou. Já to tenkrát tak nevnímala, ale jak říká máma, obě jsme musely mít poslední slovo

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 11:30

moora 

Si piš! A zřítelnice mu to asi taky dala sežrat

Vono nejde tak vo tu blbou letenku, z CSA ty prachy vyrazim... spíš mě potěšilo prostě to pozvání.

A mimochodem, fotokniha sklidila obrovskej úspěch (balík kupodivu dorazil rychle)!!! Celá famílie se seběhla a nadšená! 

P.S. Díky všem za držení palců!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 13:07

continuity Haha přinasraný dítě. Teď mi volal manžel do práce, že je koťátko nějaký nervózní. Prvně se mu nelíbila koleda k obědu, Byla cesta, byla ušlapaná, tak převerglil na synovu oblíbenou Feliz Navidad, což taky neby žádnej kauf, protože se to nehodí na 4 adventní a tradice, ne! Katsu kari už prý servíroval s velkou obavou a nemýlil se a co má jako dělat? No tak se směju, no. Co sis vychoval, to máš.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 13:09

barbucha Hele já se přiznám, že mě to normálně až dojalo!:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2021 14:13

barbucha jestli se oni spíš netěší má české cukrovíže si jim ho zapomněla do toho balíku přibalit?

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 16:58

No dobrý večer želám. Konečne som sa trochu prebrala k životu.ja trúbka som bola včera vonku si povyrazit a dopadlo to tak že sme skončili na súkromnej diskotéke

Ja stará baba s mladými holkami sme teda tancovali. Muž má v noci bol vyzdvihnúť a som ešte akási unavená

Už fakt na to nemám vek

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 17:23

barbucha dočítam a teším sa s tebou ako to celé nakoniec dopadlo