v prvni chvili jsem myslela, ze to pises barbucha a ze jsi fakt drsna, takto ji to vyhodit na oci
Stěžovací vlákno
barbucha taky držím palce! Já jsem z té skupiny, která vítá babičky (i tchyně) s otevřenou náručí
věřím, že už to klapne.
Kan Udělala jsem stejnou zkušenost ![]()
edit Ten difuzer
Tak ty starovací kabely tam prý mám taky, strčený v kole.
vypsala jsem věci který mám v kufru viditelně. Na horách to má beztak každej správnej chlap v autě, tak třeba půjčí.
rozarka Jsem ve fázi, že otáčím ty tyčinky každej den, ale stejně. Příště koupím zas ten yenkee, sice žádnej zázrak, ale občas to cítím. Tak vyzkoušely jsme, zavrhly a jedeme dál.
RoSa Jakože pieta za VH vyjádřená ohňostrojem nad ránem v obytné čtvrti? Aha, já jen zapálila svíčku ![]()
barbucha Tak to je super! Držim palce s ostatníma!
Catherinne Tak přesně tímhle boosterem mě teď zachraňoval soused než jsem vyměnila baterku. Bezva vychytávka, akorát se mi nevejde do auta.
K tomu startováni. Většina pojistek povinného ručení má v rámci asistenčních služeb, že vám přijedou auto nastartovat. Vyzkoušeno za vás :-).
999 jenže jak dlouho tam někde na mýtince čekáš?
V civilizaci to není problém. dojíždět baterku až do mrtva je český národní sport. Mně kdysi nahrazoval auto cizinec, který podotknul, že to je tady tak běžné, že si už taky pořídil startovací kabely, aby nevyčníval.
andulka01 dyť je to jak malá kabelka
continuity Já čekala vždycky jenom chvilku. A nedojíždím baterku do mrtva, já mám jinou vychytávku :-). Prijedu večer domů, rozsvítím si zrcátko, kouknu, jak vypadám, pak to nezhasnu a ráno volám :-).
No ale pořád to má tu výhodu, že další auto nepotřebuješ!
Když jsme v zimě v mrazech jezdili běhat do Brd, tak tam večer někde u lesa nikde ani živáčka
Kam to napsat, komu si stěžovat ... https://musicserver.cz/clanek/67170/zemrel-carlos-marin-z-il-divo/![]()
Catherinne No to klidně :-) akorát mám trochu nepraktické auto, dvousedadlo v malé kabince, je i užší, prostě buď spolujezdec nebo nákup, nula odkladních prostor... jsem ráda, že mám za sedadlem povinnou výbavu, no.
999 hele to jsem zmínila, ba i kartu s telefonním číslem vytáhla, ale mužská hrdost! Kamarád kousek, on to zařídí (když už nezkontroloval stav baterie :D).
rozarka ach jejich Amazing grace.
Jen si odložím v krátkosti. Stěhování firmy do nedodělaného baráku před Vánoci ![]()
![]()
![]()
Stížností asi na stránku.
andulka01 o jé, stěhování firmy jsem párkrát zažila a to je dílo i jindy než před Vánoci. Drž se.
Tak Betty musela jsem si to pustit a je mi to hrozně líto. Jsem zvědavá, jestli budou pokračovat ve třech nebo bude nějaký náhradník, ale Carlos, aaach
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.