A plynule do sťažností, môj zdravotný problém, ktorý mi v lete operovali, sa vrátil ![]()
Stěžovací vlákno
Candance je, ja taky! A nejak mi to ke Catherinne nesedlo, tak jsem se podivala poradne ![]()
letfenixa
A jde to hned opravit znova?
rozarka Posloucham je často. Carlose jsem z celé čtyřky měla nejradši.
Tabea uvidím, musím sa dostať na ORL, majú dovolenku.
Dítěti se teď nějak nedaří ve škole. I když se celkem snaží. A mě štve, že mě to štve :)
I když vím, že je milion důležitějších věcí. I když vím (nebo možná o to víc?), že dost z těch věcí je zbytečnej balast, jako od Cimrmana - pomněnka/zapomněnka.
Chjo.
v prvni chvili jsem myslela, ze to pises barbucha a ze jsi fakt drsna, takto ji to vyhodit na oci
Mě to došlo až když jsem si přečetla ten tvůj post ![]()
Karlicka Jak já ti rozumím. No, říkám si, k čemu jedničky ani s trojkama se snad neztratí a pálí mu to dobře. Ale stejně mě to mrzí.
Karlicka ve které je třídě?
Catherinne Booster, dobra vec.
V 7. tr. Tak lonsky rok stal za houby, mozna se jeste rozkouka...
Jo, taky si myslím, ze je to chytry dite. Možná materska zaslepenost no :))
rozarka ja to sem davala hned rano a trochu me prekvapilo, ze nikdo nereagoval, tak jsem si rikala, ze je tu snad nikdo nezna, neposloucha.... On mel tak krasny hlas. Az se dostanu o Vanocich k nasim, vyhrabu stara CD a trochu si posmutnim...![]()
Karlicka mám taky sedmacku a boli to. On je ten druhý stupeň příšerně přetížený učivem. Teď uz tomu rozumim. Základní nástroj naší výuky je drill & skill. Takže dítě může být celkem chytré, jen si nepamatuje nesouvisející fakta.
Jinak podle toho, co říká, motivace nějak upadá v celé třídě.
Jinak bych se podívala jaké má prijímací kritéria škola, kam by dítě eventuálně chtělo. Protože je dost dobře možné, že známky ze základky vůbec neřeší, případně jenom vybrané předměty a celkový vliv je zanedbatelný.
Zemřel Luboš Andršt.
Sweet Potato Taky jsem to večer četla a vzbudila tou zprávou ségru. ![]()
Karlicka continuity Je to tak. Já myslím, že svou roli sehrává i puberta. Jinak teda dcera je vcelku ok, vidím ale ve školním systému průměrnou známku třídy a to bývá vesměs katastrofa. 2,45 je naprosto běžné, často i průměr přes trojku, nejhorší je čeština. A to říkala učitelka (v předdůchodovém věku), kterou měli ještě v páté třídě, že je to nejlepší třída, jakou kdy učila a že většina se bude hlásit na gympl.
tina je to možné, na jejich koncerty se moc reklamy nedělalo, zájem o lístky byl přitom značný. Taky jsem je večer poslouchala. Ale to já před Vánocemi vždycky ![]()
continuity Vidíš, já pořád uvažuju tak, že prospěch ze základky je pro přijímačky důležitý. Zatím jsem to vůbec nestudovala, protože zatím nemáme představu, kam pak dál.
S tím (ne)pamatováním všeho možné máš pravdu. Už jsem i uvažovala, že snad zkusím nastudovat nějaké techniky učení/posílení paměti.
Garfie ty různé průměry a pořadí taky vždycky studuju. Někdy je to mazec.
Karlicka Zkus mrknout třeba na paměťové (myšlenkové) mapy (najdeš určitě online), existují i speciální knihy pro děti. Ale já bych se tím asi zase tak nestresovala, spíš bych se zaměřila na to, co mu jde a ten směr se nažila rozvíjet, i pomocí kroužků a podobně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.