Zuzuli držím palce ![]()
Stěžovací vlákno
Zuzuli moja malá rozbila tento rok posledné dve sklené ozdoby, čo nám ostali. Tento rok som do kupovala len plastové.
A som fakt rada, že to je nakoniec také optimistické, tie vyhliadky. Držím moc moc palce, nech to všetko ustojite
Zuzuli som rada za fajn prognozu a prívetivo lekarku![]()
Zuzuli ![]()
Až jsem zavřela oči, že jsem určitě špatně viděla, ale ne! Tak moc držím palce, prognóza zní dobře a motivace je k sežrání ![]()
Jedna prkotina mezi zavaznymi stiznostmi - voni predabovali Hrisny tanec! To se neda poslouchat.
Kokoska no zrovna sem s tím jdu! Baby je stejná, ale Swayze je jiný (a nejen on)
Evaeva a na Prime Pretty Woman a teda nejsem si jista, jestli tam taky neni neco jinak.
Kokoska já jsem si ničeho nevšimla, ale je fakt, že u toho dělám milion dalších věcí....
tina on má hrozně hluboký hlas oproti staré verzi. A některé fráze jsou trochu jiné.
Evaeva ze jo? Sakra, proc to delaj? Stejne jako Osobni strazce, tam to taky zmrvili.
Kokoska Já právě vůbec nevím, kdo ho daboval před tím
Taky nevím, proč to dělají.
To je ale starý dabing, tedy prý.
Ano, je to původní dabing ČST z roku 1991.
A já teď koukám na tenkrát na západě a jenomže změnili dabing, ale také dialogy. ![]()
Kokoska continuity Cože??? ![]()
Zuzuli Přeji hodně sil a aby to rychle uteklo a dobře dopadlo ![]()
dzizisketa takže to, co mám zažité, je naopak nový dabing? Některé postavy byly stejné, některé jiné, stejně jako některé fráze.
Tak ve světle předchozí stížnosti jdu s jednou banální, ale naštvat dokáže. V neděli měla dcerka kamarádku, v noci zvracení průjem, ráno jsme kamarádku odevzdali. Tak manžel předevčírem, dcera dnes, já kdo ví. Takže zůstáváme doma ( jezdíme k mé mame) doma nic není kromě cukroví které marodi stejně nemůžou. Aspoň stromek budeme mít, který zas ovšem nebude u babičky, kde budou zitra všichni kromě nás. Dcera brečí že nebude u babi. Doprdele práce už. A to máme v pondělí odjíždět na hory. ![]()
rysamona ale to je oprávněná stížnost, lituji celou vaší rodinu . No i babičku, zrovna čekáme až dorazí dcera s rodinou. Taky by nám to bylo líto.
rysamona to je úplně oprávněné. Taky by mě to naštvalo. Nemáte doma enterol? Ten tomu dokáže alespoň zamezit a trochu urychliť to uzdravení.
Přeji ať jste do pondělí v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.