Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:37

Evaeva No já byla normálně nastydlá, tak běžne, ale jak jsme jeli na tu pohotovost a topilo mi do obliceje v autě dlouho, tak mi to tam zastydlo. Jinak by to bylo v cajku. Ten sinupret mi pomohl docela výrazně. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:48

letfenixadekuji.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:49

Karjataky je dobry inhalovat,treba hermankovy caj.:-)

Offline black cat
114 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 10:41

Zuzuli přeji plno sil

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 10:42

Zarinya Hele po tom pepři už asi zvladnu všechno! Ale děkuji moc, právě nám tady všechno dochází, takže na čaj taky přijde řada. Ale přišlo mi to vtipné, po tom co jsem na podzim doporučila sinupret snad deseti kamarádkám mluvila o něm jako o zázraku co svět neviděl a pak si ho nedám a cucham pepř! 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 10:59

Karja ja to uz sem davala, tohle je na rymu zazrak. Ordinujeme si to uz druhym rokem. Plus ten sinupret, ale ten odvar opravdu rychle uvolni ucpany nos. Je to od L.Krizkove z IG. Mne to teda chutna a deti to piji celkem bez problemu po salkach.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 11:17

Zuzuli dobre to dopadne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2021 11:48

Karja tak to je dobře! Já to měla fakt divný, to se mi v životě nestalo.

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 11:57

Evaeva Takovou rymu jsem mela pred mesicem taky, dokonce jsem poprve v zivote pouzila ty navykove kapky do nosu, protoze jsem vubec nemohla dychat! I tak jsem dve noci spala s otevrenou pusou, jinak to neslo. A to mam rymu casto, takze ruzne ulevovaci techniky mam dost zmaknute, ale takhle ucpany nos, a presne, nekde vzadu, jsem nikdy nemela.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2021 12:03

Myrtila já to měla úplně zabetonované, ani ne v nose, ale vzadu. Já kapky občas použiju, právě na ucpaný nos, ale na tohle nefungovalo nic z toho, co znám. Fuj!

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 12:06

Já vám rozčísnu nemoci, příšerně jsem se dnes pohádala s mužem!  (to se běžně prakticky nehádáme) Kvůli totální blbině pochopitelně. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 12:34

Garfie To jsou možná ty Vánoce? O jedněch se můj muž se švagrem pohádali u deskovky tak, že spolu pak rok nemluvili :-D.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 12:39

Doufám, že to klapne a zítra fakt odfrčím. A hned jak přijedu, tak toho zeťáka zabiju.

Od tý doby co jsme se domluvili, mi denně volá! Já mám pokaždý při pohledu na displej srdeční zástavu... aby mi sdělil co ho ještě napadlo ohledně programu... jak se Emmě líbily dárky... a, aktuálně zrovna před chvílí, co měli včera k večeři (a co Emma nejedla).

Tvl mě trefí!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 13:00

Garfie To se stává, ale zase se vyčistí vzduch a to udobřováníBer to pozitivně, máte na dlouho vybráno. My se už vůbec nehádáme a je to škoda, ten oheň, síra a vášeň prostě chybí. Chtělo by to pořádnej cirkus.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 13:02

Garfie my jsme se hrozně pohádali 23. taky kvůli kravině, ale nechtěla jsem zde kazit karmu! Ale my se teda prakticky hádáme no:-D. 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 13:22

Garfie Já se teda s nikým nepohádala, ale včera mě tak strašně štvala celá široká rodina, že jsem si říkala, že kdyby mi to nebylo blbý kvůli tátovi (kterej mě jedinej neštval), že sednu na první letadlo a dneska se probudím někde v Karibiku... Naštěstí u večeře už to bylo dobrý :-).

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 14:48

Garfie me nastval muz strasne vcera, radsi nebudu psat cim, abyste to nektera nechytila, ostatne duvod je fuk. Mam problem na nej normalne slusne promluvit a bude asi nejakou dobu trvat, nez to zpracuju. Ovsem jede obvykly scenar, ja si v sobe prezvykuju zlost a krivdy a on je v pohode, mizera.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 16:15

To je vzduchem a Vanoci. Ja si nechci stezovat ale je to o nervy. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 16:47

Kokoska tlapkam, znam :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 17:02

Evaeva Karja Ono totiž při těch dutinách a zadních rýmách je potřeba mít kapky s kapátkam. Zaklonit v leže hlavu třeba i kousek dolů přes polštář nebo trochu z postele, aby se to dostalo ne do nosu, ale do těch dutin. Jinak já se toho teda děsím strašně. Tak tři roky zpátky jsem s tím strávila tři měsíce, nepomohlo mi vůbec nic od babských rad po ORL, dvoje antibiotika, milion výtěrů a nic. Nakonec mi pomohlo moře. Teď se tím od září trápí moje švagrová. Letos asi hodně časté.