Zuzuli je mi to strašně moc líto, myslím na tebe a věřím, že léčba půjde dobře!
Stěžovací vlákno
Zuzuli
drzim palce moc
Zuzuli držím palce ![]()
Zuzuli Posilam objeti a silu! ![]()
Mě to normálně rozplakalo. Moc na tebe myslím a vždy tady najdeš uši ke slyšení a určitě i pomocné ruce.
Zuzuli Ach ne. Drž se. ![]()
![]()
![]()
MPLee není malých stížností, vašich Vánoc je mi líto.
Zuzuli
to je mi lito. At lecba zabere a dobre ji snasis.
Zuzuli
Moc to drzim palce.
Zuzuli Je mi to moc lito. Verim, ze se uzdravis, i kdyz ta cesta bude narocna. ![]()
Zuzuli taky jsem na Tebe myslela, je mi to hrozně líto. V rodině mám tři ženy, které se úspěšně vyléčily, posílám hodně sil ![]()
Zuzuli ach posielam objatie. Určite to bude časom v poriadku, drž sa. Kiežby som pre teba mohla urobiť viac ![]()
Zuzuli
moc na tebe myslím
Zuzuli Pokud jsi pražská a budeš potřebovat někdy třeba hlídání, tak napiš. Ráda ti pomůžu. A moc držím palce.
Zuzuli Držím Ti palce.Nech liečbu zvládaš čo najlepšie a zaberie čo najskôr. Posielam virtuálne objatie,drž sa ![]()
Zuzuli Kurevmilion. Objímám a klidně piš, každému sice pomáhá něco jiného, ale budem tady.![]()
A hlavně moc nikoho neposlouchej, dělej jen, co tě maximálně těší, ostatní vypusť.
Zuzuli ježiš, to je mi moc líto :( zkur.. nemoc :( moc, moc držím pěsti, ať se vyléčíš! ![]()
Fujtajbl uffff. To je tak strašně dobře, že ses nenechala odbýt s tím vyšetřením! Přeji hodně sil a pořádnou hromadu štěstí
Rok 2021 je neskutečně posranej, věřím, že v tom příštím roce se uzdravíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.