Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. prosince 2021 23:40

Zuzuli já jsem za tebe strašně moc ráda, žes byla ochotná nechat si zkazit ty Vánoce a neodkládala vyšetření. 

Kdybys potřebovala pomoct, ozvi se. Jsme jen pod kopcem, kdykoliv. 

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. prosince 2021 23:47

Zuzuli Příští Vánoce už budou zase krásné! Není to procházka růžovým sadem, ale zvládneš to! Hodně sil!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. prosince 2021 23:59

Zuzuli mojej kamarátke zistili rakovinu prsníka pred vyše  rokom - pol roka po pôrode druhého dieťaťa, ešte plne kojeny. Potom som niekde čítala (alebo sa o tom bavila s gynekologickou?), že po pôrode to bohužiaľ nie je až take raritné. 

A obdivujem ako o tom dokážeš v kľude (či už zdanlivo alebo naozaj) písať. Drž sa

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2021 00:00

Zuzuli já tě vůbec nemohla dostat z hlavy! Jsem ráda, že to vypadá dobře, jestli se to dá vůbec říct. Za rok to bude jen blbá vzpomínka (a nová prsa k tomu). Určitě se zase ozvi, ať ti bude jakokoliv, budu na tebe myslet.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 00:20

Zuzuli moc drzim palce

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 05:22

Zuzuli přeji hodně síly a podpory rodiny a okolí, vše určitě dobře dopadne.mam stejně starou dceru a normálně tu u čtení tvého příspěvku bulim,drz se holka, dobrý to bude, musí

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 10:27
Reakce na žluťásek:

Zuzuli já jsem za tebe strašně moc ráda, žes byla ochotná nechat si zkazit ty Vánoce a neodkládala vyšetření. 

Kdybys potřebovala pomoct, ozvi se. Jsme jen pod kopcem, kdykoliv. 

​My jsme asi taky blizko, urcite se ozvi, kdybys cokoli potrebovala. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 10:32

Zuzuli ach, to mi je luto, ale bude to dobre, zvládneš to! 

Offline barbucha blogger
35915 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 10:42

Zuzuli 

Držím palce!

A dodávám, že všechny ty který znám, kamarádka i dvě kolegyně, co si tím taky prošly, absolvovaly všechno úspěšně a jsou v pořádku! 

Online whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 11:01

Zuzuli Máš optimistický přístup i výhled, takže vlastně vyhráno. Drž se . Moje kamarádka prošla něčím podobným a je naprosto v pořádku :-).

Online Fakirka
2226 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 12:55

Zuzuli myslím na tebe a věřím, že to bude dobré

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:12

Zuzuli držím palce a jsem ráda, že jsi optimistická, to moc pomáhá. Výhledy jsou dobré, takže určitě bude lépe, tomu pevně věřím. Hodně sil do dalšího roku, ale uteče to jak voda.

Online Zuzuli
3801 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:25

Diky moc vsem, opravdu si te vasi podpory cenim. Pristi utery mam schuzku z primarkou onkologie, ktera me zasveti do planu lecby. Optimisticka jsem, mam tu nejlepsi, nejbajecnejsi a nejskvelejsi motivaci to dat co mozna nejlepe. 

Pridam banalni stiznost. Manzelovi prislo zbytecne kupovat plastove ozdoby na stromecek... Tak jsem zvedava, kolik sklenenych to letos prezije

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:34

Zuzuli Jako s tím věkem malé máš fakt pravdu. Bude to hrozný, ale zvládnete to! Moc držím palce tobě at ti není tolik zle, jestli se to dá tak vubec napsat, a i tvému muži, i když je zdravej, tak to bude těžké, práce, malá, psychika. Je to des. Moc ti držím! 

My jsme ozdoby nakupovaly včera, dokonce se nám povedlo v obchodě plném serepetiček nic nerozbít, ale zbytečně, máme malej stromeček a holky chtějí jen ty vyrabene ozdoby. My teda máme stromek už i odstrojenej, protože holky pořád blikaly se světýlkama a vypínaly tím sambovi internet až jim to sundal:-D. Na řeči, že Ježíšek to vidí velká malá odpověděla ,,ale stejně něco dostaneme,,. Takže ty vědí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:43

Zuzuli to je nesmíte malé dávat na hraníU nás jsem za ty roky jedinou ozdobu rozbila já, ale letos se trochu obávám malého šídla, oproti staršímu je hůř ukočírovatelný.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:52

Zuzuli Moc na tebe myslím a přeji hodně sil! Moje mamka prošla léčbou před par lety (bylo jí pres šedesát) a i když to samozřejmě nebylo jednoduché, tak tu chemoterapii ustála dost dobře, ani jednou nezvracela. A vsechny kontroly od té doby jsou v pořádku.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:56

Zuzuli Čeká tě náročný rok, kdyby cokoli, neboj se říct si o pomoc  Budu na tebe myslet. 

Ozdoby máme samej plast a díky bohu za to, na tu dlažbu to malýmu spadlo snad stokrát každá

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 14:57

Zuzuli Jako ostatni jsem taky moc rada, ze mas dobry vyhled na vyleceni! Priznam se, ze jsem na tebe taky cely vecer myslela. Moje kamaradka mela neco velice obdobneho po druhem porodu, uplne se vylecila a ted nekdy prave mela konecne i operaci - rekonstrukci prsou. Verim, ze i u tebe to dopadne dobre!

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 17:02

Zuzuli Je skvělé, že máš doktorku, které důvěřuješ, věřím, že tím projdeš bez velkých těžkostí a za rok budeš na to vzpomínat jako na zlý sen. 
A ty ozdoby jsou skleněné nejhezčí , nezapomeň, že střepy znamenají štěstí, tak čím víc, tím lip

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 18:42

Zuzuli Myslím na tebe a moc držím pěsti. Mě to potkalo už ve 24 letech, kdy jsem byla sama s malým synem. Všechno dobře dopadlo a já pak měla ještě dalšího syna. Máš spávný přístup, ty to všechno zvládneš