Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 12:10

Stedry den jsem jeste nikdy sama netravila,snazim se si rikat,ze o nic nejde,hlavne at se muz v poradku vrati,ale je to divny.A do toho zprava,ze umrel jeden nas dobry znamy,moc fajn chlap.......

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 12:13

Zarinya drž se

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 12:13

Zarinya drž se, vrátí se ti a budete spolu.

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 12:20

Tak Betty děkuji. Mamka to bere asi lépe jak já. Ona je docela drsná a jak se říká "ženská do nepohody". Ještě nás utěšovala. I manžela, ten je taky naprdnutej, mají se moc rádi. 

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 12:24

continuity enterol máme. My máme na žaludek úplně všechno, já jsem magor. U normálních lidí je lékárnička náplast, dezinfekce a dva tři léky. U nás to zabírá celou skříňku. V létě teď doktorka doporučila dceři Tasectan Duo, ten mi taky přijde dobrej. Ale možná to nakombinuji s tím entwrolem ať je to jisté.

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 12:27

Zarinya Ach jo. Drž se. Možná bych zkusila odsunout aspoň Štědrý večer Na dobu až přijede.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:01

Zarinya uz jen par hodin! Jo, asi je to divny, ale pak bude dobre.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:14

Zarinya 

Neboj, dočkáš se. Hlavně ho nehoň, ať dojede v klidu a v pořádku.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:22

Zarinya S tím známým mě to moc mrzí. A manžel bude mít alespoň prázdne silnice a klid na cestu! Hlavně že se mate! 

rysamona My jsme takhle taky jednou uvízli v Praze se střevní chřipkou, kromě dárku a větví jsme tam neměli nic vanocniho. Ale neměli jsme děti, to je pak úplně jiné. i dost času jsme trávili odděleně každej v jiným pokoji, protože nám bylo fakt blbě a jeden měl horečku a druhej blil a nechtělo se nám to skombinovat:-D. Dcerka to bude určitě krátké, my jsme takhle marodili před měsícem a děti z toho měly tzv. ,,jednodenku,, jednodenní hoňku a pak byly v pohodě. Tak aspon na ty hory vám to vyjde;-). 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:27
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:36

Zarinya úplně tě chápu, zvlášť to zklamání po radosti, že máš nečekaně volno :(. Ale matematicky vychazí zas to dobré, že je na řadě, takže to dopadne skvěle a užijete si třeba Štědrou noc.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:41
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 14:20

rysamona no to je na nic takhle na svátky! Ať je vám brzy líp.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 15:37

Zarinya želám ti, aj keď neskorsi,  ale o to krajší Štedrý večer s manželom 

rysamona Vám želám rýchle uzdravenie a úspešný odchod na hory

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 16:56

Zarinya drz se

Zuzuli moc na Tebe myslim

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 19:29

Karja Ja myslím že si to Vaše marodění vybavuji

Zatim to opravdu na jednodenku vypadá. Tak ještě já

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 19:30

Děkuji všem co přeji rychle uzdravení. Nejde mi zmiňovat. K večeři byly suché brambory ve slupce

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 23:40

Mezi těma všema hnusama a Vánocema mimo představy mám jednu úsměvnou. Mám už nějakou patou rýmu od září, tentokrát mi to ale nějak zastydlo, včera jsem vůbec nemohla spát, jak mi vadil ucpaný nos, od půlnoci do půl 2 jsem zkoušela všechno možný aby se to uvolnilo, obrátila jsem lékárničku vzhůru nohama, ale nic jsem neobjevila, tak jsem si dala pětinásobne množství dětských kapek ,,narvala si do nosu rymovnik přes který jsem inhalovala vincentku, namazala si půlku hlavy psím sádlem, vdechoval z pytliku mletyho pepře (no to nefunguje, překvapivě) abych vůbec usnula. Dnešek se odehrával v podobném duchu, aby se mě sambo večer zeptal, proč si na to nedám ten sinupret. Nejsem já dement? Já úplně zapomněla že ty kapky máme a jak to nemá ten nosovej uzávěr, prostě jsem to přešla, že jsou to kapky na kašel. Dement. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 08:12
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:15

Karja taky jsem měla jednu z těch rým takovou. Úplný hnus, ucpaný nos někde vzadu, z nosu nic. Ale neporadím nic, zkoušela jsem všechno včetně sinupretu, trvalo to asi tři dny, než to bylo lepší. Takže si nemusíš moc nadávat, že sis nevzpomněla.