clothilde tu sukni jsem objevila tady v outfitech a mám jí moc ráda. I holky chtěly samy k večeři šaty... Slona od Kenzo jsem si pořídila teď krátce před svátky, chtěla jsem do zimy něco výraznějšího a zahřívacího.
Kokoska obvykle je jedovatý a jízlivý otec a máti jen trochu necitelná, takže to vlastně dobře dopadlo. Bylo to prostě jen strašně zbytečný. Já jsem o vánocích víc než kdy jindy strašně vděčná a šťastná za to, co mám a těším se z každé chvíle, co můžeme být spolu a zdraví a pořád ještě se divím, že to mají jinak, no.
continuity To je doopravdy úděsný, tahle přehlídka dysfunkčních vztahů o vánocích..
999 jako učím se ozvat se sama za sebe, ale jde to ztuha. Teď u toho byla moje slovenská babička (83let), která neměla úplně vhled do situace, nechtěla jsem před ní pucovat matku, chápala by to nejspíš jen jako neuctivost, ten ponižující rozměr určitě nepochytila.
Kan my jsme tam taky dva nebo tři roky nebyli, teď jsme jeli kvůli té babičce, byly to první vánoce s pravnučkami...
Renusatko tak já jsem od bráchovýho narození jasný Bčko a nic na tom nezměnila vysoká, náročná práce, spokojený vztah ani dvě děti (páč jsou to holky, nejspíš). Někdy mám skoro pocit, že mi teď něco závidí, ale nechci se v tom hranat, stačí to zažívat..
Tabea ach bože, tohle je doopravdy hrůzný se vším všudy a to už jsem taky dost zažila. Ať je to doopravdy co nejrychleji za tebou