Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:30

viktorka_od splavu No to taky naštve. Naštěstí většina obchodů je po Vánocích vstřícná a snad ti to vymění bez potíží. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:33

Candance tlapkam

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:36

Candance tchýni pustí jedním uchem dovnitř a druhým ven, ty od ní nic nepotřebuješ. To tak bývá, že ten kdo je dál, může dělat hodného. Vy jste ji měli dost dlouho nastěhovanou doma, ne?

Ale teda muž je na facku. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:40

continuity ano, my ji meli 2 roky, oni se ji neozvali rok,až ted. Proto me to mrzí a proto me mrzí i ten muž a darek Ale on už asi pochopil. 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:43

Candance to je výborné. Někdy se ty věci nedají vysvětlit jinak než stařeckou demencí. Urážet někoho, kdo mi pomohl. Proto těžko hledat jakékoliv rozumné vysvětlení. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:45

Candance Moje kamarádka dostala krabičku na čaje....s dovětkem, že nebyl čas. Všechno ostatní zařídila ona, včetně dárků pro tchány. Se divím, že těch pobodaných, na Štědrý večer, není víc.

U nás už včera byl celkem klid, společné odpoledne, večeře i večer proběhly v klidu. Z dárků asi letos i přes upozornění, nebyli moc nadšení kluci. Jedeme v lednu na dovolenou a oba tvrdili, že nic nechcou. Já jsem dostala botya oblečení, všechno mi sedne. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 20:46

Candance z mojí (hořké) zkušenosti je vždycky lepší ten, kdo je daleko, ne ten, s kým se bydlí. Jinak tlapkám moc, já letos dostala od muže přesně to, co jsem chtěla, protože jsem mu poslala mail "Milý Ježíšku..." se dvěma linky, a on teda 2x klikl a objednal

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 21:40

Mohučanka Jj přesně u nás je nejhorší ta, která s nima zrovna bydlí a nejlepší ta, s kterou se vídají nejmíň:-D. 

marieu Moc mě to mrzí,já tohle taky znám. Ale poslední dobou na to mám názor, že ty rodiče hlavně maminky jakoby tak nějak sejří, že je to dítě v něčem pro ně podstatném lepší, že ti jakoby závidí (to asi není to správné slovo) jaká seš, že ses v něčem pro ně podstatném jina. Mně přijde, že naše máma nám má za zlé že jsme v podstatě samostatne (Hahaha, bydlíme u nich), ale víš co prostě se rozhodneme a uděláme to, koupíme si samy, zařídíme hodně veci. Ona je v podstatě jakoby závislá jednak na tátovi a jednak sama prostě ve svý hlavě. Proto nás tak musí shazovat za kraviny abychom si nemyslely, že jsme kdoví jaký. Já se s mamkou fakt téměř nebavím, prostě nevedu s ní téměř konverzace preventivně, minule jsem si šla půjčit hrnec a jako dvě minuty mi tam stačily něco prostě v tom smyslu jako ty a sukně..... No tak já jednou za čas pročistím vzduch a je měsíc klid, ale ten den mi jako není moc dobře. Ale už to mám tak nějak zpracovane, jen nekdy když má člověk blbej den, tak mě fakt ty zbytečný kecy dodělaji.  

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 21:42

Renusatko No přesně mi mluvíš z duše, přesně takhle to u nás vypadalo. Jenže u nás se to nevztahuje jen na Vánoce, ale i celkove na děti jako přesně analogicky, já dělám 90 procent věci s nima, 99procent doma a stejne jednou za čas je nějakej zvlášť na nějakou věc, co přijde sambovi důležitá nebo ho štve. Ale že těch 89 procent věci nebo 98procent dělám k tomu, to mu vůbec nedojde. Nooo hrůza, pěkně jste to napsaly. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 21:46

Tabea Ať jsi brzo v pořádku a nezapomeň nám napsat! 

Tohle vlákno by se mělo rozdělit na nějaký soft a hard, proto bych chtěla zdůraznit, že ty svoje věci co sem občas píšu je jen plkani abychom mely o cem, nejsou to oproti ostatním skutečně starosti;-) 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 21:52

Karja mně to taky tak přijde-jakoby nějaká závist. Poslední roky jsem se od rodičů dost odpoutala v tom smyslu, že i když chci, aby byli v kontaktu s dětmi, snažím se s nimi osobně netrávit moc času, protože to neodvratně vede jen k tomu, že se mě otec snaží neustále vyprudit, nebo se chová příšerně a pak taky nemůžu zblízka pozorovat tu máti...no zkrátka, roky, kdy jsem kolem nich intenzivně skákala a byla jim k dispozici, aniž by vůči mně hnuli brvou, jsou prozatím pryč. A píšu prozatím, protože je mi jasný, že je jednou budu mít na krku já a ne můj Áčkovej bratr. 

Stejně, když čtu vaše reakce, udivuje mě, kolik lidí má podobně pochroumané vztahy (ne teda, že bych chtěla litovat výhradně sebe).  Teď jsem měla svůj moment, kdy mi přišlo líto, že ani o svátcích, jak jsou vánoce, to nemůžu mít s našima na pohodu. Nicméně aspoň vím, o co přesně se snažit se svýma dětma.

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 21:55

Karja díky moc, už hotovo. Chci do soft vlákna

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 21:56

Karja ja to taky beru jako plkani, často si ulevim a pomuze mi to, protoze ja to nerada rikam lidem co znam osobne

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:00

marieu Jj, mě taky udivuje, kolik to má lidí. Jinak naši pro nás dělají objektivně hodně. Táta je v klidu, ten opravdu když se něco mezi náma děje, tak je do toho nějak zamotaná máma nebo je už od ní taky nacnutej. No takže oni sice dělají hodně,ale vždycky to podělá máma nějakým shozením či schválně vypruzením, vyvoláním pocitu že obtezujes. A prostě nemáme vůbec žádnej blízkej ani zdravej vztah. Ale je to tak, čím víc se odpoutávás, tím víc to oni asi vidí, že si žiješ podle sebe a jseš prostě nezávislá a o to víc podle mě do člověka jdou. No já ti nevím, já si mužu třeba stokrát říct, že budu jiná, ale třeba budu s holkama stejná, což mě hodně děsí. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:02

Tabea A dobrý? 

Candance Jj přesně, tak já bych to i řekla lidem co znám osobně, ale takové ty s kterými jsem stejně naladěná se moc nevídam abych jim říkala takhle každou blbost:-D. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:02

Candance Karja máte pravdu, obě. Vyplkala jsme se právě tak akorát, jak bylo třeba. Muž mi tyhle bebínka odmítá pěstovat

Tabea to je moc dobře! (nad slepákem nemá zapadnout slunce, se říká). Co nejsnadnější rekonvalescenci! 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:04

marieu Jj sambo se taky o tom odmítá bavit, že prostě je to stokrát omilany, řekli jsme si jak to je a nebude si tím kazit karmu:-D. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:10

marieu ja jsem to asi spatne pochopila, jako kritiku vzhledu, to u nas obcas jeste probehne. No a s zrevirovanim pristupu - zrovna nedavno jsem si posteskla muzi, ze si ti moji rodice asi jeste nevsimli, ze mi tahne na 40 a rikam to kamaradce (43) a ona, ze ji mama rika, at si vezme cepici, aby nenastydla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:18

marieu Já to teda znám jinak Efezským:  Hněváte-li se, nehřešte. Nenechte nad svým hněvem zapadnout slunce.  Ale ten slepák je taky dobrej.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:19

Karja

SS tou závistí nezávislosti naší generace a shazováním, abychom si o sobě zase tolik nemyslely, to je přesné. A moc smutné, kolik zranění a hořkosti v sobě ty naše matky mají, často teda ne svou vlastní vinou.

To já si ani nemůžu postěžovat, že jsem od tchýně dostala jinou peněženku, než jsem chtěla. Za prvé to není ani do soft vlákna, a za druhé je tchýně fakt zlatá, muž a švagrová mají teda výhrady vůči dětství, které s ní zažili, ale jako tchýně a babička je k nezaplacení.