Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:54

Tabea regulérně tlapkám a přeju brzké uzdravení!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:57
Reakce na Karja:

Tabea A prádlo jsi měla slušný? Teda taková patálie a ty s vlasama!:-D ať jsi brzo už fit zcela! 

​to prádlo! Jo! Celý dětství...

Tabea každej den už bude jen líp.

Garfie Pavlena myslím, že to není tak strašný- ani na objetí, ani na tlapkání. Dřív bych z toho byla zbořená mnohem víc, teď to beru jako okrajovou nepříjemnost v životě, který je už naštěstí někde jinde

Kan taky to říkal Jaro Křivohlavý o manželských hádkách, ale ten to měl jednoznačně z Efezských..

Ounz však už mi ta puberta a vymezování se před kolem čtyřicítky pomalu začla . Musím na ně pomalu, nejsou na to zvyklí.

clothilde roky, roky jsem měla příšerný vánoce a pekelný Nový rok, všechno se změnilo s vlastní rodinou k lepšímu. Jsem ráda, že ti ten Tryptofan taky pomohl.

Nicméně tady člověk fakt skoro vždycky najde, co potřebuje (i nepotřebuje- v nákupních vláknech) a to je hrozně milý. A dojemný. 

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:09

Ounz marieu nakonec perforovanej nebyl, i když to tvrdili na základě ultrazvuku a CT. Dneska mě už vyženou. Ještě last supper a pomažu.  
Díky všem za podporu.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:17

Tabea perforovaný by byl velký špatný, nejspíš viděli jen výpotek, ten je při zánětu prakticky vždycky...to je moc, moc dobře, žes neměla horší nález. pěkná dietka!

já měla s prvním dítětem zánět dělohy, šéf mi pak udělal druhý den císaře. Večer, celá noc a dopoledne před operací bylo peklo, pekelný peklo pekel. Pamatuju si, jak jsem otevřela tablet s večeří a rychle jsem ho zase zaklapla, jak se mi zvedl kufr. Uff. Radši nevzpomínat! 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:19

olte Garfie a dalsi - ja jsem to psala jako reakci na post Lamicka , ze jeste ve 40 je clovek pro matku porad dite. Jako ze to neprestane nikdy. V podstate jo, je to mily, ze se nekdo stara, ale nekdy to trochu leze na nervy, ty rady a pripominky ke vsemu.

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:22
Reakce na olte:

​závidím ti, tohle už od své maminky nikdy neuslyším a chybí mi to moc

​tak

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:22

Tabea to mas teda druhy den po operaci celkem bohatou snidani, ja mela prvni den caj, druhy caj a polivku bez niceho, tredi den caj, polivku s kapanim a jogurt... byla jsem tam 5 dni a zhubla 5 kg.

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:22

marieu uff, moc "hezký" zážitek

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:24

Candance taky to nemáš lehký..

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:25

Tabea no jo, moje zubařka, která prodělala nějaký přišerný nádor v orofaciální oblasti mi pak řekla, že se nemám divit- kdo s čím zachází, tím taky schází. Mno, popojedem. Hlavně zdraví! 

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:28

Kokoska to už je oběd, je skoro půl druhý. 
Na pokoj mě přivezli v 0:45, ve čtyři mě vzbudili, že mám jíst (rozmixovaná zeleninová polívka a jablečný džus), v pět jsem musela předvést, jak umím chodit, v 7:30 byly míchaný vajecny bílky, instantní ovesný vločky, jablečný džus a banán. Úplný lukulský hody. Nikdo mi nešahá do talíře, nestěžuje si na jídlo a nemusela jsem to vařit sama. Takže samý pozitiva.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:41

Ono u toho "vem si čepici, ať nenastydneš" myslím hodně záleží na tónu a vztahu, může to být jak projev prudění a nesmířenosti se s tím, že je dítě konečně dospělý, tak projev péče a citu, za kterou je člověk rád.

Já po přečtení všech příspěvků musím říc,t že je mi moc líto všech, kdo nemají nebo neměli dobrý vztah s rodičema, s mámou teda hlavně, musí to být hodně těžký. O to větší máte všichni můj obdiv, že se s tím dokážete vypořádat a vytvořit doma láskyplný prostředí .

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:42

Kokoska ja nevim v jaky zemi to posthlo Tabea ,ale ani v nemecku moc lidi dietama netrapi.

ja kdyz licila ceskemu lekari co jsem dostala k jidlu pri salmoneloze a operaci cysty (v jednom)tak se chytal za hlavu.ale me to kupodivu udelalo dobre po tech x dnech nejedeni a lepsi nez chroupat suchy toust.

Tabeaprozradis v jake zemi se nachazis?

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:45
Reakce na Karja:

marieu Jj, mě taky udivuje, kolik to má lidí. Jinak naši pro nás dělají objektivně hodně. Táta je v klidu, ten opravdu když se něco mezi náma děje, tak je do toho nějak zamotaná máma nebo je už od ní taky nacnutej. No takže oni sice dělají hodně,ale vždycky to podělá máma nějakým shozením či schválně vypruzením, vyvoláním pocitu že obtezujes. A prostě nemáme vůbec žádnej blízkej ani zdravej vztah. Ale je to tak, čím víc se odpoutávás, tím víc to oni asi vidí, že si žiješ podle sebe a jseš prostě nezávislá a o to víc podle mě do člověka jdou. No já ti nevím, já si mužu třeba stokrát říct, že budu jiná, ale třeba budu s holkama stejná, což mě hodně děsí. 

​asi záleží, jak moc máš náhled. Ty očividně máš, takže se prostě chováš jinak než mamka, třeba. To, že pak třeba uděláš svý vlastní rodičovský chybky, je jiná  Ale nějakou tu chybu asi udělá každej rodič, to jinak asi nejde? Já to vidím u nás, my jsme další z exemplářů 'vadný rodiny', otec (hlavně) na mě zanechal dost stop. A tím, že měli takovej ten klasickej přístup - co holka nesmí, musí, nemůže a měla by a chlapeček může cokoli a je úžasnej, tak já se v dospělosti víc odpoutala, mám náhled na ty naše rodinný vadnosti a prostě jsem jinde. Bratr naopak, jak kdyby vypadl otci z ..., letos na vánoce mně to až vyrazilo dech, ty řeči, to chování..no ale je to bratr, že..

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:45

marieu haha, taky jsem měla dost 'opožděnou pubertu'

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:47

clothilde taky tlapkam velmi..!  A cenim, zes to narovinu napsala. Letosni vanoce mi taky uplne nesedly, jsem si fantazirovala, ze az budu zas bezdetna (=dcera dospela), tak odjedu do nejake exoticke destinace, kde se vanoce neslavi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:49
Reakce na Kokoska:

olte Garfie a dalsi - ja jsem to psala jako reakci na post Lamicka , ze jeste ve 40 je clovek pro matku porad dite. Jako ze to neprestane nikdy. V podstate jo, je to mily, ze se nekdo stara, ale nekdy to trochu leze na nervy, ty rady a pripominky ke vsemu.

​ja ti rozumim,ono je "vem si cepici"a" vem si cepici "nekdy uplne rozdilne.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 10:55

clothilde tyjo, tohle je fakt náročný.

jsem teď pročetla několik stránek, je to docela nálož čtené takhle naráz, a je asi moc dobře, že se to tu dá alespoň dočasně 'odložit' a vypustit to ze sebe.

"tlapkám" fakt všechny, kteří to poťrebují!

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 11:02

Ounz 

Pavlena Tabea marieu 

Dekuju, fakt to pomuze tady napsat.  

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 11:06

Zarinya na tebe jsem si u snídaně vzpomněla, že zdejší personál asi bílky nevylejvá, ale nosí je do práce pro pacienty.
Jsme s dětma u manžela v Dubaji. Když tu byl kdysi syn v (jiný) nemocnici se zápalem plic, tak jsem mu vybírala jídlo z dětskýho jídelního lístku, kde byly samý věci, co děti rády jedí. Ovoce, zelenina, jogurty, mango lassi, těstoviny s červenou omáčkou, bolognese, ... Zkrátka aby to děti snědly a nehubly, protože dostanou jen divný jídla. I mně tam moc chutnalo a nevěděla jsem, co vybrat dřív.  
Tady je zdejší lístek. Vybrali oni.