Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:25
Reakce na Renusatko:

viktorka_od splavu No to taky naštve. Naštěstí většina obchodů je po Vánocích vstřícná a snad ti to vymění bez potíží. 

​no, to jsem fakt zvedava, je to velka draha vec ze spousty soucastek, krabici jsme hned rozrezali a vyhodili, dily nanosili na misto a pak.. ejhle prekvapko. tak to a jeste nakup 3 mesice zpatky ve mne moc nadeji nevzbuzuje

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:30

Karja Jo! Jsem rada, že jsem se ráno vybičovala umejt si vlasy

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:32

dzizisketa Taky mě to stálo dost času, než jsem to rozklicovala:-D:-D. Tchýně mi přijde tohle vůči svoji dceru nemá. Ta jen jakoby radí, ale s tím si její děti umí poradit samy dobře. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 22:34

Tabea A prádlo jsi měla slušný? Teda taková patálie a ty s vlasama!:-D ať jsi brzo už fit zcela! 

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 23:07

Ja vám všem moc děkuji, cítím se podstatně líp, když jsem si přečetla, že erupce byly na více frontách. :-)

A nejraději bych vás všechny objala, hlavně Candance, Tabea (držím pěsti), marieu. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 23:19

Garfie dekuju, ja si ani nechci stezovat, reálne se mám dobre. Jsme zdraví, nic mi nechybi, máme čo jist a kde bydlet. Padla na me slabší chvilka. 

Muž je sporivy, neco podobného už udelal, kdyz jsme poprvé koupili druhé auto. A tim že nič neudelam správně a ofrfle to, je asi bežné, jak ctu.

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 23:30

Candance U nas to bylo na podobne tema, jestli te to potesi. :-)

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 00:46

Lamicka mne je 65 a "jsi malo oblecena, bude ti zima", "vem si vic polivky"(vi, ze polivky moc nemusim), pripadne "mas toho malo, vem si ode me", "proc si barvis vlasy, znicis si je" a podobne skvosty slycham od mamy uplne bezne. 

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 01:03

Karja prádlo jsem na akci dostala sexy síťovaný one-size nemocniční .

Jsou 4 hodiny a podává se první jídlo. Doufám, že snídaně už nebude brčkem, paní mi předčítala, že dostanu ovesný vločky a míchaný vajíčka.

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 06:48

Kokoska Ale to je vlastně hezký, ne? :-)

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 07:27

Kokoska je mi padesát šest a to samé, voláme si skoro denně večer, zítra má mrznout, obleč se pořádně at nenastydnes, dávej ráno pozor ať neuklouznesa když ji řeknu kolik mi je, odpoví že to je jedno,jsem její dítě a až nebude nebude mi to mít už kdo říct,

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 07:44

marieu Karja ty vztahy s rodici jsou hukot, tlapkam moc. Ja mam spis hacek s tatou, ale s mamou je to na jednicku, vubec mi hlava nebere, jak by mi mohla cokoliv zavidet nebo neprat.. Naopak ma obrovskou radost ze vseho, co se mi podari, snad vic, nez kdyz by se to darilo ji samotne. Citim to podobne s dcerou, snad mi tenhle pristup vydrzi i pote, co se osamostatni. Sama to mam s mamou jednodussi, ze jsme stejne povahy, dcera je jina, obcas me udivuje, jak muze byt moje (tak jiny pristup ke vecem). 
Ale jinak "oblec se teple" viz Kokoska Vlm je uplne bezne, takto to mela i mama s babickou, ta ji rekla, ze i v 70 je furt jeji dite, tak cemu se divi jako...

Offline olte
755 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 07:59
Reakce na Kokoska:

Lamicka mne je 65 a "jsi malo oblecena, bude ti zima", "vem si vic polivky"(vi, ze polivky moc nemusim), pripadne "mas toho malo, vem si ode me", "proc si barvis vlasy, znicis si je" a podobne skvosty slycham od mamy uplne bezne. 

​závidím ti, tohle už od své maminky nikdy neuslyším a chybí mi to moc

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 08:48

CandanceMůj muž Vánoce nesnáší a nejradši by je úplně ignoroval, takže to, že od něj dostanu vůbec nějaký dárek bere ze své strany jako velikou oběť. Co už, každý má nějaké mouchy :o)

Jo a maminku, co má starost, abych se zvládla teple obléknout mám taky a doufám, že jí ta starost ještě dlouho vydrží :o)

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:13

Myslím, že je to moc hezké když se maminky takhle starají i když už jste dávno třeba i babickami. Také to dělám, u nás je to oboustranné , dcera mě taky nabádá ať jsem opatrná. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:25

Tu sa šíri všetko, už sme sa so sambom o "poriadku" pohadali aj my

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:28

Mrakoplas jdu pryč! U tchánů bych se hádat nechtěla.

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:34

S rodici, a zvlast s maminkama, to proste neni jednoduchy. Moje mama cely zivot bojuje s psychiatrickou diagnozou. Vanoce pro me byly a castecne jsou do dneska nocni mura a nejradeji bych je zrusila. Co se narodila vnucka ,pred 14 dny, tak se stala, spolecne s dcerou, objektem zarlivosti. Proste pozornost je soustredena na mimino a ne na ni.

Jesteze uz je dneska konec.

Jinak jsem moc rada, ze to tady muzu napsat a dekuju vsem, ktere jste zminily trezalkovy caj a Trypfotan. Moc mi to pomohlo

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:50
Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 09:53
Reakce na marieu:

999 já se s mužem taky nepohádala- ne že bych nebyla občas nakrknutá, ale jinak to spolu docela zvládame, nakrkla mě máti, která se mi úplně otevřeně vysmála, když jsme se k večeři převlékla (pudrová tylová H&M sukně). Je mi 40 a rodiče mě příležitostně stále okřikujou, umlčujou, nebo se mi vysmívaj. Otec byl kupodivu vstřícný a ani neprudil, že děti např nejedí rybu se salátem- očividně byl rád, že tam jsme.

​tyjo ty tvý rodiče..fakt to nemáš lehký. Přeju ti ale, ať v sobě najdeš sílu se ohradit, moje kamarádka tomu říká 'vymezit se' , ze začatku je okolo toho trochu mrzení, ale časem si ty lidi zvyknou. Vysmívat se ti kvůli sukni (vlastní matka!), zvlášť když my tady všechny viděly, že ti to sluší..