Stěžuju si a zoufám. V pondělí mám důležitou přednášku online, posluchači se nejspíš připojí napříč Evropou, je to moje poslední vystoupení před mateřskou, udělali mi velkou reklamu. Můžu mluvit v rámci své specializace o čem chci, a to je ten problém! Je toho tolik, jedno navazuje na druhé a vůbec nejsem schopná to nějak svázat do stručného a přitom srozumitelného celku, aby to nebylo jenom plkání ![]()
Stěžovací vlákno
Sweet Potato my jsme ho asi taky měli, máma občas vzpomíná, jak na něm táta mandloval pleny.
Mohučanka ty jo, jseš vážně dobrá, když máš takovou příležitost!
Mohučanka já bych si vybrala jednu vec, která tě hodně baví, nebo tam máš nějaké novinky a o tom pohovořila podrobněji. Když chce toho člověk říct moc, většinou to je takové letem světem a o ničem.
A gratuluji.
Dekuju za ucast i rady, i kdyz nemam rada generalizovani, tady se mi fakt chce rict akorat "Proste chlapi!"
Doufam, ze se nam to povede nejak doma vyresit.
Mohučanka Ty jo, my tu asi máme čest s kapacitou!
Bude to určitě skvělé.
Mohučanka Ty jo, gratujuli a nepochybuji, že to bude skvělé!
Mohučanka To určitě dobře dopadne ![]()
Mohučanka wau, gratuluji a drzim palce s vyberem tematu i se samotnym odprednasenim! Musis byt fakt dobra ![]()
Díky všem za podporu, jste hrozně hodné
Žádná hvězda teda určitě nejsem![]()
Aspoň už jsem se rozhodla, o čem konkrétně budu mluvit, tak teď ještě tomu dát tvar a neodbíhat.
Mohučanka ...teeeeeedaaaaaa
ty jsi chytrá holka,gratuluju k takové příležitosti,ze ti bude viset na rtech půlka Evropy![]()
Kokoska Jé ždímačka s pedálem. Ta byla v prádelně spolu s bubnovou pračkou, kotlem na vyváření a betonovými vanami na máchání a namáčení. Pak tam byla místnost jako sušárna + skříňová sušárna, kam se pověsilo prádlo a foukal tam teplý vzduch. V další místnosti pak byl mandl. Jako malá jsem chodila poslouchat, když mandlovali naši sousedi - krásně si u toho zpívali.
v paneláku, že jo..my v jednom takovým paneláku (jeden z prvních na sídliští) bydleli, když jsem byla malá a tohle tam bylo taky. Prádelnu už za mýho dětství používala jen jedna paní, která neměla pračku, jinak nikdo. Ale sušárnu všichni - máma mě vysílala se kouknout jestli je volno. Bylo tam vedro od toho kulatýho topení, schlo to tam rychle. A mandl
ten jsem nenáviděla, měla jsem o mámu děsnej strach, když tam to prádlo strkala, vždycky jsem ji ukecávala ať tam nechodí..
Držím palce, ať potom píšeš do Co mi dnes udělalo radost![]()
Mohučanka fíha, super ![]()
Mohučanka si dobraaaa a držím palce ![]()
Mohučanka drzim palce
Ounz Byl to "moderní" dům cca z roku 1936. Byt byl velký, plno světla a fakt dokonale řešený. Všechny místnosti měly okna přes celou jednu stěnu včetně (obrovské)koupelny. K tomu teráska. A velká zahrada ve vnitrobloku jen pro těch pár obyvatel domu. Nádhera. Strašně moc jsem ten byt měla ráda. Když jsem se pak vdala a přestěhovala do (z mého pohledu) secesní hrůzy v Praze byla jsem dlouho nešťastná. Byt byl sice velký, na Vinohradech, ale tmavá kobka, 4.patro bez výtahu (těch tun, co jsem za ty roky vynosila). Nakonec jsem tam vydržela 26 let.
crazydaisy tak ten první byt zní fakt zajímavě :)
Mohučanka gratuluji a přeji, ať jsi s výsledkem spokojená
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.