Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 07:13

Myrtila Chudinko. To je přesně opačný pól toho klasického "umírám, doneste mi kapesníky na rýmečku a dopisní papír na závěť". 

A já si stěžuju na práci, jsem tak příšerně naštvaná, protože zcela očividně to směřuje k zániku naší práce v regionu a centralizaci z Prahy a já očividně brzy přijdu o job. :-/

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 07:36

Garfie prosím tě a mají rozmyšlené, kde ty lidi v Praze seženou? 

Každý, kdo má trochu rozumu dnes přemýšlí, jak přenést práci do regionu, aby nemusel tolik nabírat v Praze a v Brně. 

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 07:49

continuity Oni je nenaberou, jen přesunou povinnosti, předpokládám. Prostě tu činnost celkově utlumí. Přitom to ušetření je minimální, my fakt stojíme jedna nula nic, pracuju z domu, z vlastního zařízení, firmu nestojím nic navíc. Třeba sýčkuju předčasně, ale víš jak, intuice....

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:01

Garfie jo takhle. No to je mrzuté.

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:03

continuity No hlavně teď před Japonskem by se mi to teda zatraceně nehodilo!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:07

Garfie ach jo, drzim palce, at je to jen syckovani

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:10

moora Díky, snad jo. :-) 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:13

Myrtila ať si aspoň koupí místo heřmánku řepík, ten je desinfekční a hojivej o trochu víc. Vyzkoušeno osobně i na dorvaném zvířectvu. 

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:14

Garfie fíha, to je mrzuté, ale možno si to zle vykladas, držím ti palce

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:29

bram Diky, repik mame doma! Jeste jsem tu vyhrabala nejaky historicky framykoin, prinejhorsim preplanujem leden a donutim ho jet aspon k rodicum, jeho tata veterinar mu uz par zraneni uspesne vylecil. 

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:35

Garfie Tohle je na houby situace s tou praci, hlavne jestli je to jenom tuseni a vedeni vam k tomu nechce nic rict?

Offline Tabea
8141 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 08:46

Myrtila ojé, některý léčebný metody.  Ať se mu to rychle zahojí a ty jsi taky fit. Ta tma, fyzická nepohoda a dítě na krku je ubíjející kombinace...

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 09:09

Garfie A nemůžeš z domu pracovat pro Prahu?

Offline Sweet Potato
40465 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 09:46

crazydaisy Taky jsme bydleli v domě s prádelnou. Milovala jsem to tam. Byl tam jeden vyřazený buben, do kterého jsem se vešla. A obrovská vařečka, s kterou jsem si hrála, že pádluju. Sušárna tedy byla jen místnost se šňůrami.

A mandlování jsem milovala nejvíc, pozorovala jsem uchváceně, jak prádlo projíždí a sklouzne do toho korýtka, kam se krásně navlní. Mandlovat jsem nesměla - to bylo moc nebezpečné! Úplně nejúžasnější tam ale byla ta vůně horkého prádla.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 09:48

Sweet Potato přesně ta vůně v mandlu.

Máma tam chodila jenom s tátou, pozdeji už žehlila povlečení jen doma. 

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 10:01

Myrtila Oni asi taky bojují kvůli kovidu s finančními potížemi-tak mi to i můj nadřízený zdůvodnil, s tím, že doufá, že se situace změní. Já nejsem zaměstnanec, dělám jen dohodnutou práci. 

brrr Já ale pracuju pro Prahu, jen tu moji práci můžou poměrně snadno přehodit na někoho, kdo sedí v pražským ústředí, víceméně za stejný peníze. Nebude to tak kvalitní, ale možné to je, už jsem to s částí práce zažila, před cca deseti lety udělali to samé. 

Díky všem za účast, třeba to nebude tak horké. 

Offline Sweet Potato
40465 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 10:08

continuity Máma si později koupila nějaký domácí mandlík, ale neosvědčil se.

A ještě později jsme "velké prádlo" vozily do prádelny.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 10:41

Myrtila Dobrá je také šalvěj, řepík ránu nekdy moc  stáhne. Úplně nejlepší ale fakt ten doktor, klidně veterinář.

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 11:02

Myrtila soucitim. Proste muzi a jejich lecebne metody

Manzel si takhle "osetroval" poraneny palec na nize... Nakonec skoncil na chirurgii 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 11:18

Taky mě bolí očičko a kašlu, zatím tedy neškytám. A začíná mi migréna. Nechcete mě některá adoptovat? Tímto si stěžuju, že se od září plácám v podivných virózách.

Garfie obávám se téhož. Že nás škrtnou a přesunou do Prahy, dávám tomu rok, maximálně dva.

Myrtila Dezinfikovat se dá i tím sajrajtem, co si všude lejeme na ruce, Ale záleží, jak moc to má rozdrbané. Stejné, jako můj drahoušek, taky se samoléčí.