continuity já to zatím vyhodnotila stejně. Považuju svůj listopadový kovid za booster![]()
Mulen bude to dobré, uvidíš. Odpočívej a dávej na sebe pozor.
continuity já to zatím vyhodnotila stejně. Považuju svůj listopadový kovid za booster![]()
Mulen bude to dobré, uvidíš. Odpočívej a dávej na sebe pozor.
Mulen odpočívej a šetři se a neštři peníze a něco si kup (když máš teď čas![]()
...a stěžuju si,že mi po nemoci (gastroenteroviróza?) nechtná kafe,víno a maso...
Mulen Proběhne viroza a uzdravíš se. Já si teď kolikrát říkám, co by mi běželo hlavou, když jsem minimálně 2x v životě měla pravou chřipku. Dva dny čtyřicítky, bolelo mě všechno tak, že jsem se skoro nedoplazila na záchod, pořád jen spala nebo měnila propocený pyžama. Kdyby v tý době existoval covid, klepala bych se strachy a zbytečně.
teda ale naše kočičky jsou spotřebiče - granulí a konzerv a když je dodáním granulek zapneš, tak vrní
Zrovna ráno jsem přesně na tohle myslela, došly granule, kapsičky i maso a moje spotřebiče hlásí ERROR.
Mulen to je dobře. U mě to taky byla spíš těžší viróza a za tři dny bylo po všem.
andulka01 máš doma kočku s errorem? ![]()
andulka01 jak můžeš dopustit, že ti to dojde?!
![]()
Kokoska Až s takovým errorem zase ne
, i když tu sedačku obrábí dost pečlivě
Teda vlastně... tu errorovou dobu bohužel musela přetrpět moje maminka a její byt, fakt chudák!
Ounz Strašně rozežraný sou, strašně, dyť to se nedá stíhat ![]()
A taky si začínaj dost vybírat, občas jim ta prázdná miska vůbec neuškodí!
Dik za pripomenuti, dneska jsem jeste nenasypala do krmitka!
Dik za pripomenuti, dneska jsem jeste nenasypala do krmitka!
To zni v souvislosti s debatou o krmeni kocek docela dvojznacne ![]()
Myrtila okolo krmitka je takovyho trni, ze tam kocka nema sanci proniknout. Prostrihala jsem to jen tak, abych se k tomu vubec dostala.
A pračka furt nic, jen po škytání začala chrčet. Další pokus o víkendu.
Mha bestie! Myslim teda pracku ![]()
Ja uz jsem se u mamy naucila leccos, vazit mouku na vahach z roku 1953, rozkladat tvrdohlavy kanape, nahodit pojistky, sehnat elektrikare ci instalatera a zalepit urvany prkynko na wc, ale pracku taky pustit neumim. Teda neumim pustit spravne, tj. nasypat nejaky prasek s necim na predpirku do spravnyho boxu, pak na hlavni prani neco jinyho, nastavit to kolecko tak, aby se pridalo machani a jeste neco, co uz fakt nepobiram, ale je nezbytny pro spravne vyprany pradlo.
Aspoň nemusíš vyprané prádlo přendat do ždímačky, asi tak ze šedesátých let, jak já u našich.
dzizisketa poslednich 13 let, co se prestehovali, tak ne. Ale predtim se pradlo nosilo z 1.patra na dvur do pradelny, kde byla zdimacka tak z roku 1947, kdy se tam rodina moji mamy nastehovala. Na ty zdimacce musel clovek prakticky lezet, aby netancila po pradelne, a zastavovala se takovym slapacim pedalem za prisernyho skripeni. Pak se to pradlo vyneslo povesit na pudu. Nejdriv se to delalo proto, ze snekova pracka nezdimala a potom proto, ze mama a babicka mely pocit, ze automaticka pracka nezdime dobre.
Kokoska Jé ždímačka s pedálem. Ta byla v prádelně spolu s bubnovou pračkou, kotlem na vyváření a betonovými vanami na máchání a namáčení. Pak tam byla místnost jako sušárna + skříňová sušárna, kam se pověsilo prádlo a foukal tam teplý vzduch. V další místnosti pak byl mandl. Jako malá jsem chodila poslouchat, když mandlovali naši sousedi - krásně si u toho zpívali.
Asi poprve si tu budu stezovat na muze - o Vanocich se poskrabal do krve na chodidle, nic hrozneho, ale misto toho, aby to aspon nechal v klidu zahojit, si to silene rozvrtal. Kdyz jsem to vcera videla, normalne jsem se rozplakala. Nechce jit nikam k doktorovi, tak jsem mu rekla, at si aspon koupi nejakou vhodnou dezinfekci, a on prinesl hermankovy caj, ze si to tim bude oplachovat! Kdyby to nebylo tak zoufaly, asi bych se tomu zasmala, takhle se mi chtelo akorat rvat, neni nad to jit naproti tomu, ze stejne skonci nekde na chirurgii na cisteni, nebude moct chodit, ridit, a ja budu vsechno a jeho obstaravat spolu s ditetem na hrbu. K tomu jsem behem jednoho mesice podruhy nemocna, nejak to na me cely strasne padlo. Dekuju za vyslechnuti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.