Sweet Potato no tak super, a tímto sem přestávám chodit - kocour opět začal kašlat ![]()
Jdu si rychle vyprat a umejt nádobí, než se nakazí i nějaký spotřebič.
Sweet Potato no tak super, a tímto sem přestávám chodit - kocour opět začal kašlat ![]()
Jdu si rychle vyprat a umejt nádobí, než se nakazí i nějaký spotřebič.
Kdyby se mi tak pokazila pracka (nechali jsme si co tu byla a dost zle to je)
Candance chceš dát typ jak na ni? :-D. Já si ji už dvakrát pokazila sama:-D
Karja jsem velke ucho ale aby to muz nepoznal.
A nastvala me. Program na vlnu mi srazil vlneny svetr
711990 No
Asi si na to založím vlastní vlákno.
Ale Angrešt není spotřebič! (Dobrá zpráva - oko se mu hezky hojí)
teda ale naše kočičky jsou spotřebiče - granulí a konzerv a když je dodáním granulek zapneš, tak vrní ![]()
Tak jsem to odsud chytla.
Že mamince operu, když je v nemocnici. A pračka škytá! A nepere...
Ptala jsem se, co s tím a prý to neumím pustit![]()
Mha to mi dela, kdyz zapomenu otevrit privod vody. A pise ERROR!
Mha no von efekt je stejnej, rekne ti kulovy, jen se tvari jako moderni vymozenost.
Mha Stěžuju si, že se malá Mia schovala za mlhu hustou tak, že by se dala krájet. ![]()
Sweet Potato Vidíš, a já právě přemýšlela, ve kterým vlákně mám Mha pochválit meteorologickou ikonku ![]()
Horečka a pozitivní antigen. Panikarim ![]()
Mulen nepanikař, to bude dobrý. Pokud si očkovaná, bude to nejspíš omikron, ten je mírnější, neleze podle studií tolik na plíce.
Mulen Přeju, ať už se to jen lepší...
continuity dik, doufám v to. V praci byli teda "nadseni", uz panikari taky :(
A to mi vcera prisel pin2 na třetí dávku..
Mulen já jsem ji včera zrušila, co jsem zatim koukala, tak na omikron to nemá bůhvíjaký vliv. A u těch, co nemoc prodělali, nemá booster zásadní vliv ani na imunitu obecně.
Mulen Neboj, to bude dobrý. S tou třetí dávkou je to teda pech :-/
Tabea Garfie dik :) Dceru necham doma (to me mrzi hodně, uz ted ma 100 zmeškaných hodin, jak je porad nemocna) a syna vlastně radsi taky, ten je sice ockovany, ale jistota je jistota..
continuity takze na 3. davku teda nepujdes vubec?
Mulen zatím ne, ale pokud se změní data, bude nová studie nebo mutace, zas to prehodnotim. Podotýkám, že jsem ten speciální případ s překonaným covidem. Nakonec uvidíme nejpozději v březnu, až spadnu do kategorie antivax občanů. ![]()
Děti bych nechala doma určitě.
Tak jsem to odsud chytla.
Že mamince operu, když je v nemocnici. A pračka škytá! A nepere...
hele a stěžuješ si na pračku nebo na mámu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.